Σελίδα 1 από 1

Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2011, 22:48
από MacPap

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2011, 23:06
από UltiMo_
Εντελώς άχρηστο και ανούσιο αλλα μου αρέσει ο τρόπος που διπλώνει. τους βγάζω το καπέλο

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2011, 11:56
από MacPap
Ανούσιο και άχρηστο μπορεί να κριθεί κάτι μόνο σε σχέση με τις ανάγκες κάποιου. Για άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και ουσιώδες.

Σε μέρη γεμάτα πεζόδρομους, ποδηλατοδρόμους και ανθρώπους που εκτιμούν την ησυχία (βλέπε Β. Ευρώπη) θα ήταν ένα πολύ καλό αξεσουάρ. Αφήνεις το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και τριγυρνάς την πόλη/χωριό με το δίκυκλο.

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2011, 13:15
από UltiMo_
Το γεγονός οτι εξυπηρετεί δέκα γριές της Βόρειας Ευρώπης, δε σημαίνει οτι είναι χρήσιμο για την ανθρωπότητα.
Είναι πιο χρήσιμο και θα κάνει πιο πολλές πωλήσεις απο τα τελευταία μοντέλα polo, golf και scirocco και τις υπόλοιπες εταιρίες του group, ωστε μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάτσει να ασχοληθεί με ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο?

(εδώ θα μου πείς, ολόκληρη honda έφτιαξε μηχάνημα που το δένεις στον κώλο σου, και αυτό σου κουνάει τα πόδια για να περπατάς χωρίς κόπο... και αυτό ίσως σε κάποιο μέρος του κόσμου, ίσως να είναι χρήσιμο, αλλα παραμένει χαζό και ανούσιο για τον υπόλοιπο κόσμο)


Εικόνα Εικόνα

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2011, 14:13
από MacPap
Επειδή φίλε μου στον Βόλο τελικώς ΔΕΝ έχετε ποδηλατοδρόμους, δεν σημαίνει πως είναι έτσι και σε όλο τον εκτός Ελλάδος κόσμο. :D

Εκτός αυτού σε πληροφορώ πως σε Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, σκανδιναβικές χώρες κλπ (και μη ρωτήσεις τι είναι το κλπ), ποδήλατα δεν χρησιμοποιούν οι γέροι μόνο αλλά κατά κύριο λόγο οι νέοι! Με αυτά πάνε σχολείο γυρνάνε κάνουν βόλτες κλπ. Δεν διαθέτουν παπάκια όπως τα ελληνάκια. Δεν είναι δε ασυνήθιστο (μάλλον το αντίθετο) σε ένα σπίτι όλοι να έχουν από ένα και να κάνουν τα ψώνια τους με αυτό. Μέχρι και εκδρομές σαββατοκύριακου κάνουν.

Μην κρίνεις λοιπόν "εξ ιδίων τα αλλότρια" σχετικά με την χρησιμότητα κάποιου πράγματος. Για σκέψου όλους αυτούς με κινητικά προβλήματα πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να είναι το gadget της Honda... Επειδή οι Ελληνες πάνε ακόμα και στο περίπτερο με το αυτοκίνητο δεν σημαίνει πως το κάνει όλη η ανθρωπότητα.

Τέλος το δίκυκλο δεν νομίζω πως θα αντικαταστήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων αλλά μάλλον είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να αγοράσει κανείς ένα αυτοκίνητο που το περιέχει. Κάτι σαν το Stand Heizung (αυτόματη θέρμανση με σβηστό τον κινητήρα) κάτι πού χρήσιμο για τις ανάγκες των Γερμανών αλλά παντελώς άχρηστο και ανούσιο στην Ελλάδα.

Εκτός βέβαια και αν ζεις στο Βόλο και οδηγείς λεωφορείο χωρίς θέρμανση... :lol: :biritses

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2011, 15:16
από rasPUTIN
UltiMo_ έγραψε:(εδώ θα μου πείς, ολόκληρη honda έφτιαξε μηχάνημα που το δένεις στον κώλο σου, και αυτό σου κουνάει τα πόδια για να περπατάς χωρίς κόπο... και αυτό ίσως σε κάποιο μέρος του κόσμου, ίσως να είναι χρήσιμο, αλλα παραμένει χαζό και ανούσιο για τον υπόλοιπο κόσμο)
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... ce-442.jpg
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 43409a.jpg
Χαζὴ κι ἀνούσια μπορεῖ νὰ εἶναι ἡ ἰδέα τοῦ νὰ θέλει κάποιος ὑγιεὶς μηχανικὴ ὑποβοήθηση γιὰ νὰ κουνήσει τὸν κ*λ* του. Ἀν ὅμως κάτι τέτοιο μπορεῖ νὰ βοηθήσει κάποιον μὲ μερικὴ ἀναπηρία νὰ ζεῖ φυσιολογικὰ τότε δὲν εἶναι οὔτε χαζὸ οὔτε ἀνούσιο.

Re: Το ηλεκτρικό δύτροχο της Volkswagen

Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2011, 17:00
από trip73p
Πολύ εξυπνή ιδέα,ειδικά το πως διπλώνει και οτι μπαίνει στην θέση της ρεζέρβας χωρίς να τρώει οφέλημο χώρο στο αυτοκίνητο.Φίλε μου Ultimo_ θα συμφωνίσω και εγώ με τα παιδία.Ολα τα προιόντα πριν πάνε στην γραμμή παραγωγής,έχουν μελέτηθεί από ειδικές ομάδες για την χρησιμότητά τους.Κάθε προιόν εχει το αγοραστικό του κοινό!
Ακόμα και το μαραφέτη της HONDA που αναφέρεις.Μένω σε 1 πολυκατοικία που δεν εχει ανσασερ,αντε,ακόμα αντέχω να ανεβαίνω τις σκαλες,τι θα γίνει αν μεγαλώσω και δεν μπορώ να τις ανεβαίνω?Κάτι τέτοιο είναι καταπληκτηκή ιδέα για μένα!