Σελίδα 1 από 1

Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2011, 12:21
από UltiMo_
Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

«Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν»

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία».

Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος «ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» οι εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.



«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή. Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.

Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.

Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 15october.net

Mod (ItaBita): Έγινε διάσπαση του θέματος "ΕΠΕΙΓΟΝ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ"! και η δημοσίευση μεταφέρθηκε εδώ ανοίγοντας καινούργιο θέμα!

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2011, 17:20
από grigoris
Και τώρα θα φοβηθούν οι παγκόσμιοι νταβατζήδες και θα κάνουν πίσω!.
Τα πράγματα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.!

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2011, 20:13
από athanatos
grigoris έγραψε:Τα πράγματα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.!
Τι εννοείς;

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2011, 20:46
από grigoris
Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου και θα καταλάβεις.
Οι γενιά του πολυτεχνείου πάει.Οικονομικά η πλειοψηφία τελείωσε. μιλήσουμε και για τη δική μ γενιά? (25 ετών για όσους δεν με ξέρουν προσωπικά).Τι να πει κανείς και ποιος ο λόγος.
1. Βολεψάκηδες , μεγάλωσαν με το όνειρο να μπουν σε μια υπηρεσία και να γίνουν κοπρόσκυλα γτ τους περάσαν το μηνυμα οι γονείς ότι δεν πρέπει να περάσουν οι ίδιοι όσα πέρασαν οι γονείς.
2. Γενιά της μυκόνου και δεν συμμαζευόμαστε.Το όνειρο του κάθε πικραμένου να πάει στο κολώνησο να δει τι?Έναν πελεκάνο είχε και τον μαγαρίσανε.Και όμως για τη νέα γενιά μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης γίνεται πανικός.Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοο φωνάζει ο κάθε πικραμένος.
3. Κάθε πρωί θα σηκωθεί στις 10 (τουλ) για να ετοιμαστει και να πάει να πιει καφέ με την κάθε μπαρόβια που γνώρισε το προηγ βράδυ.
4. Η γενιά που έδιωξε το χρήμα απο την Ελλάδα μιας και δεν μπορουσε να πάει ούτε στα χωράφια , ούτε στις οικοδομές ούτε πουθενά όπου δεν προβλεπόταν θέση διευθυντού.
5. Η γενιά που οι μοναδικές κουβέντες στις οποίες είναι πλήρως καταρτισμένοι είναι στο πλάνισμα του καπακιού , στο βάψιμο και το χτένισμα των μαλλιών , στο τουπέ και στο πως τρίβονται μεταξύ τους τα 2 φύλλα.
Οι όροι Πατρίς , Θρησκεία , Οικογένεια είναι λέξεις απαγορευμένες.Κουβέντες τις οποίες αν κάνεις το λάθος και ανοίξεις κατευθείαν είσαι ο γραφικός.
Θα μπορούσα να γράφω άπειρες ώρες για τη σύψη στην οποία έχει περιέλθει η γενιά μου άλλα έχε χάρη.

Όσων αφορά τη δική μ γενιά στον υπόλοιπο κόσμο τα λόγια απλά περιττά.

Σεξ , βία και παιδική χαρά κατάντησε ο κόσμος.!Η γενιά του δεν γα***** είμαστε.!
Γι αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους θα συνεχίσουμε να ειμαστε οι π******* των νταβάδων.!

Απλά κάτι για να κλείσω.Εννοείται ότι δεν είμαστε όλοι έτσι και ότι υπάρχουν παιδιά τα οποία είναι αξιόλογα και αυτά θα πάνε μπροστά.Δύσκολα βεβαια γτ πάντα θα καπελώνονται απο τους βλάκες αλλα θα πάνε.
Οι υπόλοιποι.?
Να πάνε να πνιγούν μπας και σωθεί η ράτσα.!

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2011, 00:33
από MacPap
Εγώ πιστεύω πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν ποτέ δεν είναι αργά... Και υπ'αυτή την έννοια (και ίσως είναι το μόνο καλό) η κρίση θα μας βοηθήσει διότι αποτελεί σφαλιάρα και μπορεί να αφυπνιστούν οι Ελληνες...

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2011, 00:47
από DELPIERO1981
MacPap έγραψε:Εγώ πιστεύω πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν ποτέ δεν είναι αργά... Και υπ'αυτή την έννοια (και ίσως είναι το μόνο καλό) η κρίση θα μας βοηθήσει διότι αποτελεί σφαλιάρα και μπορεί να αφυπνιστούν οι Ελληνες...
Πρέπει πάντα να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι
Διαφορετικά, καθήστε σπίτια σας, φάτε πίτσα και δείτε τούρκικα σήριαλ

Re: Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2011, 22:52
από UltiMo_
τι ξεσηκωμός μωρέ, αφού βρέχει... ποιος βγαίνει έξω?
(άσε που έχει και ντέρμπυ σήμερα, ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕΟ, ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕΟ!)