Σελίδα 1 από 1

Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2010, 17:11
από rasPUTIN
Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους.

Aίτηση με την οποία ζητείται η μετατροπή της ποινικής διώξεως για ανθρωποκτονία από αμέλεια που ασκήθηκε σε έναν αθίγγανο σε κακουργηματική έκθεση αλλά και την άσκηση συμπληρωματικών διώξεων για...
εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και για ουσιώδεις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβόλαιο υπέβαλε την Παρασκευή ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου η σύζυγος θύματος τροχαίου ατυχήματος Peter Larsen του Birger 36 ετών, ενεργούσα ατομικά και ως ασκούσα πλέον αποκλειστικά την γονική μέριμνα των τριών ανήλικων τέκνων της.

Εικόνα

Ο ανωτέρω, συνελήφθη μετά από επίμονες προσπάθειες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου και της ΟΠΚΕ, την 9η Σεπτεμβρίου 2009 ως υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε πέρι ώραν 17.25 της ίδιας ημέρας στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρόδου-Καλλιθέας με θύμα τον υπήκοο Σουηδίας ο οποίος βάδιζε αμέριμνος.
Ελαφρά είχε τραυματιστεί στο ίδιο ατύχημα η σύντροφος του Σουηδού Camilla Maria Josefsson του Kent-Olof 37 ετών προσωρινά κάτοικος του ξενοδοχείου "Sun Garden".
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο κατηγορούμενος που στερείται αδείας οδηγήσεως-ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ευρισκόμενος υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,90 mg εγκατέλειψε μετά του οχήματός του τον τόπο του ατυχήματος και αναζητηθείς συνελήφθη την 19.15 ώρα σε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα του συνοικισμού αθιγγάνων Καρακόνερου Ρόδου.
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του δύο φορές κάθε μήνα στο ΑΤ Ρόδου.
Η σύζυγος του Σουηδού με την αίτηση που υπέβαλε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Μανώλη Βλάχου διαμαρτύρεται για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης και κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχουν τροποποιηθεί οι ποινικές διώξεις σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ έχει προκύψει αναμφίβολα από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε ότι το θύμα δεν είχε αποβιώσει ακαριαία μετά το ατύχημα με αποτέλεσμα να στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.
Τονίζει επίσης ότι ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει προανακριτικά ότι εγνώριζε ότι είχε χτυπήσει και τους δύο αλλοδαπούς και ότι τους άφησε αβοήθητους σπεύδοντας να εξαφανιστεί.
Η σύζυγος του Σουηδού διαμαρτύρεται γιατί ο κατηγορούμενος παραπέμπεται για πλημμέλημα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και ο συνήγορος του με δηλώσεις του προαναγγέλλει ότι το όλο ζήτημα θα απασχολήσει και τα ΜΜΕ της Σουηδίας. p.r

dimokratiki.gr

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... _5019.html

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2010, 17:24
από rasPUTIN
  1. Ὀδήγηση χωρὶς ἄδεια ὀδήγησης
  2. Ἀνασφάλιστο ὄχημα
  3. Ὀδήγηση ὑπὸ τὴν ἐπήρρεια μέθης
  4. Ἐγκατάλειψη θύματος
  5. Ἀνθρωποκτονία
Σὲ μιὰ στιγμὴ ἄλλαξε ἡ ζωὴ μιὰς οἰκογένειας.
Ὁ πατέρας ἔφυγε μιὰ ὤρα ἀρχίτερα.
Ἡ γυναῖκα ἔχασε τὸν ἄντρα της.
Τὰ παιδιὰ χάσανε τὸν πατέρα τους.
Ἡ χήρα καλείται νὰ μεγαλώσει 3 παιδιὰ μόνη τῆς.
Ἀν ζοῦν οἱ γονείς του (εἶναι πολὺ πιθανό, δὲν ἦταν μεγάλος) θὰ πενθοῦν ἰσοβίως.

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 11 Αύγ 2010, 01:40
από MacPap
Το απίστευτο είναι πως μας επισκέπτονται ακόμα αυτοί οι άνθρωποι...

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγ 2010, 14:52
από enias
Προκαλεί απελπισία το γεγονός οτι αυτή η ράτσα, επειδή φωνάζει και είναι πολύ ενοχλητική, παραμένει επι χρόνια στο απυρόβλητο της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να μην σέβονται κανένα νόμο του κράτους ή κανόνα συμπεριφοράς.

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγ 2010, 15:24
από rasPUTIN
Στὸ φτωχὸ μυαλὸ κάποιων ἡ ἀπαίτηση γιὰ τήρηση τῆς ἐννόμου τάξεως μὲ τὸν ῥατσισμό καὶ τὸ φυλετικὸ μίσος.

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 14 Αύγ 2010, 00:57
από trip73p
enias έγραψε:Προκαλεί απελπισία το γεγονός οτι αυτή η ράτσα, επειδή φωνάζει και είναι πολύ ενοχλητική, παραμένει επι χρόνια στο απυρόβλητο της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να μην σέβονται κανένα νόμο του κράτους ή κανόνα συμπεριφοράς.
Πολύ σωστά φίλε μου.Αλλά και όταν τους πίασουν εχεις δεί τι γίνεται?Κατεβαίνουν συγγενείς,φίλοι,σόγια,παιδία,και γω δεν ξέρω πόσοι,σου την πέφτουν από δίπλα με παρακαλετά να μην κάνεις μύνηση και όταν την κάνεις απειλούν μέχρι και την ζωή σου μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
μην συνεχίσω τώρα για το τι γίνεται στο δικαστήριο.Ειναι τα κόλπα τους για να την γλιτώνουν.

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 14 Αύγ 2010, 15:17
από enias
Άκριβώς αυτό εννούσα κι εγω.

Re: Σουηδέζα στα δικαστήρια για αθίγγανους

Δημοσιεύτηκε: 14 Αύγ 2010, 16:16
από rasPUTIN
Εἶστε ῥατσιστὲς καὶ οι δύο. Ἐκκολάπτετε τὸ αὐγὸ τοῦ φιδιοῦ, ναζιστές, προκαλεῖται φυλετικὸ μίσος. :lol: :lol: