Σελίδα 1 από 1

Νεανικά ατυχήματα (Πρωταγωνιστές-MEGA TV)

Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2010, 17:14
από athanatos
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ

«Ο πιο παράλογος τρόπος για να πεθάνεις είναι το τροχαίο»,
Αλμπέρ Καμύ, Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Περίληψη: Με τα τροχαία ατυχήματα των νέων θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» στην πρώτη τους γι' αυτή τη σεζόν εκπομπή.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι οπερατέρ Γιάννης Σαρηγιάννης και Μαρία Μαράκη, η δημοσιογράφος Βίκυ Καραβάλτσιου, ταξίδεψαν σε Θεσσαλία και Κρήτη, στις περιοχές που κάθε καλοκαίρι καταγράφονται και νέα ρεκόρ ατυχημάτων με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες σοβαρά τραυματίες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε στη Λάρισα :
- Τον 'Αγγελο Πετρουλάκη πατέρα του Πέτρου που έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε μηχανή. Ο Πέτρος είχε ζητήσει - αν ποτέ του συμβεί «κάτι» - να του κάνουν πολιτική κηδεία. Ο πατέρας του πραγματοποίησε την επιθυμία του, συνεχίζει όμως κάθε πρωί, να πίνει τον καφέ του στον τάφο του γιου του.
- Τον Νίκο Παπαγιάννη, έναν νέο 23 ετών που μια πτώση χωρίς κράνος τον έχει καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι. Ο Νίκος ήταν πυγμάχος και επιστρέφει στο ρινγκ για τους «Πρωταγωνιστές».
Οι «Πρωταγωνιστές» οδήγησαν στους επαρχιακούς δρόμους της Θεσσαλίας και μίλησαν με ανήλικους μηχανόβιους που κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους.
Στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε:
- τον Γιώργο και τη Στέλλα Κουταλώνη, που το καλοκαίρι έχασαν το μικρότερό τους γιο Νίκο, έδωσαν όμως τα όργανα του για να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.
- Την 'Εφη 20 χρόνων, φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου που πρόσφατα έχασε τον 17χρονο αδελφό της ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο του πατέρα τους.

Στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν επίσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ατύχημα που είχε προσφάτως με τη μηχανή του, ο Αντώνης Φραγκάκης για τον σωτήριο ρόλο του κράνους, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον κολλητό του που σκότωσε η άσφαλτος, η Ιωάννα Παππά για τον φίλο και συνάδελφό της που σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια και ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός που πέθανε και αναστήθηκε στην εντατική μετά από τροχαίο.


ΠΗΓΗ:megatv.com

Μία εκπομπή που θα έπρεπε να προβάλλεται κάθε βδομάδα σε διαφορετική μέρα και ώρα, για να την δουν όλοι. Μα όλοι.

Μπράβο στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

Re: MEGA TV

Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2010, 21:04
από Tassos

Re: MEGA TV

Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2010, 00:11
από UltiMo_
βαριόμουνα να το δω, και το πάτησα απλά για να δώ "μια σκηνή"
Τελικά με καθήλωσε και το είδα όλο. Απλά συγκλονιστικό. Τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ

Re: MEGA TV

Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2010, 00:58
από enias
Τα τελευταία λόγια του Σταύρου Θεοδωράκη, νομίζω τα λένε όλα:

"Στους δρόμους μας δεν γίνονται ατυχήματα και δυστυχήματα,
δεν είναι η ατυχία ο εχθρός μας,
στους δρόμους μας, γίνονται εγκλήματα,
πολλα απο αμέλεια... αλλα εγκλήματα,
αυτο πρέπει να συνειδητοποιήσουμε,
κι αν μάθουμε ποτέ να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,
ίσως αλλάξουμε σκέψη και συμπεριφορά"