65 μέρες έχουν περάσει από όταν, μετά από 49 μέρες που είχα καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πήγα στο υπουργείο μεταφορών στον Πειραιά, για να δω τι έχει γίνει με την πρόοδο της ανανέωσης άδειας οδήγησης λόγω γήρατος. Δηλαδή σύνολο 115 ημέρες. Τρεις μήνες και 25 μέρες.
ΝΑ ΧΕΣΩ λοιπόν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που δήθεν δεν χρειάζεται να πας ποτέ πουθενά αλλά δε γίνεται και πότε τίποτα αν δεν πας κάπου.
Αφού λοιπόν είχα πάει (49 μέρες μετά) και γίναμε μαλλιά κουβάρια γιατι δεν εύρισκαν τίποτε, συνειδητοποίησα ότι τα έγγραφα και οι αιτήσεις ήταν εκεί αλλά κανείς αρμόδιος τεμπελχανάς της υπηρεσίας δεν τα πήγε στον πρώτο όροφο για διεκπεραίωση. ΑΝ δηλαδή δεν είχα πάει εγώ αυτοπροσώπως γιατι στα τηλέφωνα εννοείται πως δεν απαντούν οι τεμπέληδες, θα ήμουν ακόμα χωρίς δίπλωμα και επισήμως παράνομος αν οδηγούσα.
Αφου λοιπόν γίναμε κώλος ω του θαύματος την άλλη μέρα ειδοποιήθηκα μέσω sms ότι το δίπλωμα εκδόθηκε και είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή να το ανεβάσω στο Wallet. Επίσης με ενημέρωναν πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή του πλαστικού έντυπου όταν είναι έτοιμο.
Απο τότε μέχρι σήμερα 65 μέρες μετά μπαίνω 2 φορές κάθε μέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση "http://ns2.yme.gov.gr" για να δω την πορεία της εκτύπωσης. Οπου βλέπω ΠΑΝΤΑ αυτήν την εικόνα. ΓΙΑ 65 ΜΕΡΕΣ

Να χέσω την ηλεκτρονική σας διακυβέρνηση...
Συγνώμη για τις εκφράσεις μου
MacPap