Βενιζέλος: "Η κοινωνία δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μας..."

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
UltiMo_

Re: Βενιζέλος: "Η κοινωνία δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μας

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά
Απόφαση-σοκ του Ευ. Βενιζέλου

Εικόνα

Απευθείας από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το νέο «χαράτσι», σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή....

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τροπολογία που θα κατατεθεί αύριο, αντί να αποστέλλονται «ραβασάκια» στους φορολογούμενος και εκείνοι να προσέρχονται στις εφορίες για να καταβάλλουν σε 6 μηνιαίες δόσεις την έκτακτη εισφορά, από του χρόνου το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του, δηλαδή σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.

newsit.gr

Από τους μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά

«Τώρα αυτό θα εισπράττεται σταδιακά μέσα από την παρακράτηση του φόρου. Και αυτό, όμως, δεν συνιστά καμία περαιτέρω επιβάρυνση, είναι τα ποσά τα οποία έχουν ψηφισθεί και ισχύουν, απλώς είναι η τεχνική μέθοδος της μηνιαίας καταβολής του ποσού», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Έτσι λοιπόν, από το 2012 η έκτακτη εισφορά θα παρακρατείται από τους μισθούς και τις συντάξεις.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που θα πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος θα παρακρατείται σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.

voliotaki

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Τι ανισότητα είναι αυτή; Δηλαδή όποιος δεν είναι μισθωτός, του Δημοσίου φαντάζομαι, ή συνταξιούχος είναι άλλη κατηγορία;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εγώ απορώ. Γιατι δεν μας κρατάνε κατευθείαν όλο το μισθό να τελειώνουμε. και να τους ζητάμε χαρτζιλίκι όποτε θέλουμε να πάμε για κανα καφέ, να πάρουμε τσιγάρα, να βάλουμε βενζίνη. 5-10 ευρώ τη φορά
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

UltiMo_ έγραψε:

και να τους ζητάμε χαρτζιλίκι όποτε θέλουμε να πάμε για κανα καφέ, να πάρουμε τσιγάρα, να βάλουμε βενζίνη. 5-10 ευρώ τη φορά
Τους έχεις κόψει γι ανθρώπους που αν ζητήσεις θα σου δώσουν?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
thanos

Δημοσίευση από thanos »

αυτοι είναι πλέον κανονικοί νταβατζήδες, δημοκρατικά εκλεγμένοι! :twisted:
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Το θέμα είναι όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε... Τώρα ότι και να λέμε δεν έχει σημασία...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Εγώ πειράζει που ξέρω απο τώρα τι θα κάνω?

Βασικά όλοι ξέρουν τι θα κάνουν.Το θέμα είναι αν εκείνη την ώρα θα το κάνουν ή θα δειλιάσουν.

ΘΑ ΔΕΊΞΕΙ...
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Γιατί να πειράζει τώρα θα έπρεπε να αποφασίζει ο κόσμος και να κλείνει τα αυτιά του όταν αρχίζουν τα ψέμματα...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”