Παρεμπιπτόντως η κοπέλα που έριξε το αυγό στον Όθωνα δικάστηκε.
http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-Ne ... Οθωνα.aspx
Πέταγμα αυγού στον υφυπουργό Όθωνα
-
erling
Re: Πέταγμα αυγού στον υφυπουργό Όθωνα
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Ψυχραιμίαgrigoris έγραψε:Ο μισθοφορικός στρατός του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο κατώφλι μας.Θα δούμε πολλά ακόμα.
-
grigoris
Εγώ είμαι.Εσείς δεν ξέρω...MacPap έγραψε:Ψυχραιμίαgrigoris έγραψε:Ο μισθοφορικός στρατός του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο κατώφλι μας.Θα δούμε πολλά ακόμα.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Αυτές οι "σαχλαμάρες" δεν με ανησυχούνε άλλα με προβληματίζουν...
-
grigoris
Ως προς τι σε προβληματίζουν?MacPap έγραψε:Αυτές οι "σαχλαμάρες" δεν με ανησυχούνε άλλα με προβληματίζουν...
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Αν δεν σου πω τι με προβληματίζει δεν έχει και νόημα να σου πώ γιατί προβληματίζει. Δεν εχει σχέση πάντως με το forum μας οπότε 
-
grigoris
Πολλά που συζητάμε δεν έχουν σχέση με αυτοκίνητα οπότε πες το δεν χάθηκε ο κόσμος.Γνώμες και απόψεις ανταλλάσουμε.MacPap έγραψε:Αν δεν σου πω τι με προβληματίζει δεν έχει και νόημα να σου πώ γιατί προβληματίζει. Δεν εχει σχέση πάντως με το forum μας οπότε