Δύο χρόνια κάθειρξη γιατί έβριζε στο Facebook τον Ερντογάν

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εικόνα

Αντιμέτωπος με την ποινή των δύο ετών κάθειρξης βρίσκεται ένας Τούρκος, ο οποίος τόλμησε να εξυβρίσει τον πρωθυπουργό της χώρας του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω Facebook.

Όπως δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο κατηγορούμενος εξαπέλυε συχνά επιθέσεις τόσο στον Τούρκο πρωθυπουργό όσο και στην κυβέρνησή του σε δημοσιεύσεις που ανέβαζε στο προφίλ του, στον γνωστό κοινωνικό ιστότοπο.

Την καταγγελία για την δράση του έκανε ένας διαδικτυακός του φίλος στις Αρχές της Τουρκίας και έπειτα από λίγες ημέρες αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Αναρτήθηκε από Voliotaki

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Re: Δύο χρόνια κάθειρξη γιατί έβριζε στο Facebook τον Ερντογ

Δημοσίευση από erling »

Κάνε φίλους να δεις καλό....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Αυτό θα πει δημοκρατία. :applause :applause :applause
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Μα η Δημοκρατία εκεί είναι εικονική....
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Να μαλακ*** σπίτι σου με ένα χαζοsite και να μπουκάρουνε σπίτι τα ΜΑΤ. Ούτε στις ταινίες δεν γίνονται αυτά
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

MacPap έγραψε:Μα η Δημοκρατία εκεί είναι εικονική....
Ενώ εδώ υφίσταται? :roll:
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ποιὸ εἶναι τὸ πρόβλημα; Ἀφοῦ ἐξύβριζε. Ἀν ἀρχίσω νὰ γράφω ὄτι ὁ ΓΑΠ (π.χ.) εἶναι μ*λ*κας, εἶναι π**στης, τῆς μάνας του, γ*μ* τὸ σπίτι του καὶ ἄλλα τέτοια θὰ τὸ θεωρήησετε σωστό. Ἀν τὰ γράψω γιὰ τὸν ΓΑΠ (ἢ τὸν ὁποιοδήποτε) καὶ αὐτὸς ζητήσει τὴν ποινική μου δίωξη θὰ ἔχει ἄδικο;

UltiMo_ έγραψε:Δύο χρόνια κάθειρξη γιατί έβριζε στο Facebook τον Ερντογάν
Δύο χρόνια κάθειρξη ἢ δύο χρόνια φυλάκιση; Δὲν ξέρω τὸν ΠΚ τῆς Τουρκίας ἀλλὰ ἡ κάθειρξη ἐπιβάλλεται στὰ κακουργήματα καὶ ὡς τέτοια χαρακτηρίζονται τὰ σοβαρὰ ἐγκλήματα. Ἀν ὅντως στὴν Τουρκία ἡ ἐξύβριση συνιστὰ κακούργημα τότε ... ... περαστικά τους. Ἐκτὸς ἀν κάποιος ἀντιγραφέας τῆς εἰδήσεως "χάθηκε στὴν μετάφραση".
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

grigoris έγραψε:
MacPap έγραψε:Μα η Δημοκρατία εκεί είναι εικονική....
Ενώ εδώ υφίσταται? :roll:
Η δημοκρατία και βέβαια υπάρχει. Αναφέρεται και στο σύνταγμα.... Πέθαναν άνθρωποι για να την απολαμβάνουμε εμείς σήμερα.

ΤΟ πρόβλημα μας είναι όμως πως δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι σαν κοινωνία για εκμεταλλευτούμε τις ελευθερίες που μας παρέχει!!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Souvlitsa

Δημοσίευση από Souvlitsa »

MacPap έγραψε:Η δημοκρατία και βέβαια υπάρχει. Αναφέρεται και στο σύνταγμα.... Πέθαναν άνθρωποι για να την απολαμβάνουμε εμείς σήμερα.

ΤΟ πρόβλημα μας είναι όμως πως δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι σαν κοινωνία για εκμεταλλευτούμε τις ελευθερίες που μας παρέχει!!!!
Υπάρχει σε μεγάλο βαθμό δημοκρατία στην Ελλάδα και γι αυτό ζούμε τέτοιες καταστάσεις...... Η δημοκρατία είναι καλή αλλά με μέτρο τελικά. Τώρα πιο είναι το μέτρο πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως θα συμφωνήσω με τον Mac Pap στο ότι δεν ξέρουμε να εκμεταλευτούμε σωστά τις ελευθερίες μας που με τόσο κόπο και αγώνα κέρδισαν οι παλαιότεροι.

Με πολύ αγάπη
Souvlitsa
grigoris

Εγώ θα δώσω την απάντηση ενός φίλου που με καλύπτει απόλυτα όσων αφορά τη δημοκρατία.
Eγω απλα θα προσθεσω οτι ''δημοκρατια'' ειναι το πιο ηλιθιο πολιτευμα και εντελος ΠΑΡΑΛΟΓΟ.Γιατι προδιαγραφει οτι...γινετε αυτο που λενε οι 5 και οχι αυτο που λενε οι 3 οχι γιατι οι 5 εχουν δικιο αλλα γιατι ειναι..5. Μπορει οι 3 να εχουν δικιο αλλα κερδιζουν οι..5 απλα γιατι ειναι 5..
Και κάτι ακόμα.Δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα.Απο τη στιγμή που απευθύνεται σε ανθρώπους που ούτε καν αγγίζουν την τελειότητα είναι ποτε δυνατόν να εφαρμοσθεί?

Και ακόμα κάτι που με εκφράζει:
Ποτε η Ελλας ηταν=δημοκρατια και το εχασα;; Επι Αλεξανδρου; Επι Λεωνιδα; Επι Βυζαντιου; Επι Μεταξα; Επι Παπαδοπουλου; ...Ποτε η Ελλαδα μεγαλουργισε..δημοκρατικα; Ποτέ...και μην ακουσω για αρχαια Αθηνα γιατι μονο...δημοκρατια δεν ειχαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”