Απίστευτα αντανακλαστικά!
-
UltiMo_
Απίστευτα αντανακλαστικά!
Δεν το περίμενα τα βλαμμένα αυτά ζώα που παίζουν με τις κλοστές και κοιμούντε όλη μέρα να έχουν τέτοια ένστικτα..
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
Re: Απίστευτα αντανακλαστικά!
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Φίδι: Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε
Γάτα: Άντε ρε γα**** μας ζάλισες..
Φίδι: Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε
Γάτα: Άντε ρε γα**** μας ζάλισες..
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Οι γάτες δεν μασάνε. Άμα είναι και κεραμιδόγατες, τα φίδια τα έχουν για μεζεδάκια. 
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
grigoris
Πωπω τα κωλόφιδα ούτε να τα βλεπω δεν μπορώ...

Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
athanatos
- Site Admin
Άμα είναι μέσα στη γυάλα, κάτι γίνεται.grigoris έγραψε:Πωπω τα κωλόφιδα ούτε να τα βλεπω δεν μπορώ...![]()
![]()
![]()
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
erling
Νόμιζα πως θα ήταν στημένος ο αγώνας αλλά .....
Αυτό δεν το κάνω με τίποτα.........
Το ίδιο είχαν πιάσει πριν από 10 χρόνια!!!!
Αυτό δεν το κάνω με τίποτα.........
Το ίδιο είχαν πιάσει πριν από 10 χρόνια!!!!
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Γάτα VS Ποντίκι !!!
- MacPap
Αυτό δεν είναι ποντίκι είναι αρουραίος...
-
leftergr
Αυτό δεν είναι ούτε ποντίκι , ούτε αρουραίος . Μικρή καφέ ''αγελαδίτσα'' είναι .
Πλάκα πλάκα πάντως πριν από αρκετά χρόνια είχαμε στο σπίτι μια γάτα αγκύρας . Αλλά δεν ήταν του σαλονιού , μάλλον του αλωνιού ήταν . Γούσταρε έξω να είναι συνέχεια . Μια μέρα λοιπόν τι είχε βουτήξει και το έφερε μπροστά στην εξώπορτα ; Ένα γεράκι !!!!
Φιλικά Λευτέρης
Πλάκα πλάκα πάντως πριν από αρκετά χρόνια είχαμε στο σπίτι μια γάτα αγκύρας . Αλλά δεν ήταν του σαλονιού , μάλλον του αλωνιού ήταν . Γούσταρε έξω να είναι συνέχεια . Μια μέρα λοιπόν τι είχε βουτήξει και το έφερε μπροστά στην εξώπορτα ; Ένα γεράκι !!!!
Φιλικά Λευτέρης
Η μελωδία της Ευτυχίας Carrera GT revs, LOUD & EVIL Black Porsche Carrera GT taking off!
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
- MacPap
Απίθανο!!!
Το ποιό περίεργο πάντως είναι πως φέρνουν στο αφεντικό τους αυτό που πιάσανε να του το δείξουν λες και του λένε είδες δεν τρώω τσάμπα το φαγητό μου...
Το ποιό περίεργο πάντως είναι πως φέρνουν στο αφεντικό τους αυτό που πιάσανε να του το δείξουν λες και του λένε είδες δεν τρώω τσάμπα το φαγητό μου...