Tο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου
-
UltiMo_
Tο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου
Ο Δημήτρης Καζάκης και ο Μάνος Κακλαμάνος σε έκτακτη εκπομπή το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 12:30-16:00, παρουσιάζουν αδιάσειστα στοιχεία για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, αποκαλύπτουν τον ακριβή σχεδιασμό του εγκλήματος και εκθέτουν τους υπεύθυνους.
Δώδεκα χρόνια πριν κάποιοι παρέσυραν τον ελληνικό λαό σε τραγική οικονομική καταστροφή. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτής της ανθρωποθυσίας στο θεό του κέρδους.
Δώδεκα χρόνια πριν κάποιοι παρέσυραν τον ελληνικό λαό σε τραγική οικονομική καταστροφή. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτής της ανθρωποθυσίας στο θεό του κέρδους.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
Tassos
Re: Tο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου
Γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στην ατομική ευθύνη; Λόγω σπουδών νόμιζα ότι καταλάβαινα οικονομικούς όρους, όχι την οικονομία, στις αρχές του 1999 με ρώτησαν να περιγράψω γιατί είναι σημαντικό ένα κλάσμα μια αναλογία αν θέλετε δεν ήξερα κατάλαβα ότι δεν ήξερα που πάνε τα 4 σε πρακτικό επίπεδο και απέφυγα να αρχίσω να "παίζω" με μετοχές...
Τώρα για κάποιον "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" "έχω ένα κολλητό που τα ξέρει από μέσα" έχω ελάχιστη συμπόνοια πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση.
Τάσος
Τώρα για κάποιον "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" "έχω ένα κολλητό που τα ξέρει από μέσα" έχω ελάχιστη συμπόνοια πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση.
Τάσος
- MacPap
Εγώ θα συμφωνήσω δηλαδή αν κάποιος μου πει να συμμετάσχω σε μια εταιρεία πυραύλων θα το κάνω? Και αν το κάνω και δεν πάει καλά θα φταίει αυτός που μου το είπε? Αφού δεν έχω ιδέα ... Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει η παροιμία...
-
grigoris
Προφανώς και τον πρώτο λόγο την έχουμε εμείς σε ατομικό επίπεδο , αλλά όταν έχεις και το κυβερνών κόμμα να σε προτρέπει σε τέτοιου είδους ενέργειες τι να λέμε.Πραγματικά το πασόκ απ όπου και να το πιάσεις μπο***** τα χει κάνει.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Και οι άλλοι τα ίδια ήταν μόνο που εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα...
-
erling
Στο αν ήταν "άλλα" τα συμφέροντα δεν είμαι και πολύ σίγουρος....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ὅταν ξεκίνησε ἡ ἱστορία τοῦ Χρηματιστηρίου ἤμουν φαντάρος (98Β' ΕΣΣΟ). Μέχρι νὰ ἀπολυθῶ (Σεπτέμβρης 99) ἡ ζημιὰ εἶχε γίνει, ἦταν ἡ ἐποχή μὲ τὰ ρεπορτὰζ περὶ "φοῦσκας". Ὠς ἐκ τούτου μάθαινα "ἱστορίες τρέλας" γιὰ πολλὰ χρόνια.
Τέλος πάντων, ἀς πάμε στὴν οὐσία. Ἀναρωτιέμαι, κανείς τους δὲν εἶχε ἀκούσει ποτὲ τὴν φράση πολὺ καλὸ γιὰ νὰ 'ναι ἀληθινό; Μάθανε ὅλοι ὄτι βάζεις λεφτὰ στὸ Χρηματιστήριο καὶ κάνεις τὴν τύχη σου; Δὲν ἀναρωτήθηκαν ποιὰ παγίδα μπορεῖ νὰ ὑπάρχει;
Τὶ νόμιζαν; Ὄτι τὸ Χρηματιστήριο εἶναι κλίβανος ἐπωάσεως; Βάζεις πεντοχίλιαρο, βγάζεις ἑκατομμύριο;
Τέλος πάντων, ἀς πάμε στὴν οὐσία. Ἀναρωτιέμαι, κανείς τους δὲν εἶχε ἀκούσει ποτὲ τὴν φράση πολὺ καλὸ γιὰ νὰ 'ναι ἀληθινό; Μάθανε ὅλοι ὄτι βάζεις λεφτὰ στὸ Χρηματιστήριο καὶ κάνεις τὴν τύχη σου; Δὲν ἀναρωτήθηκαν ποιὰ παγίδα μπορεῖ νὰ ὑπάρχει;
Τὶ νόμιζαν; Ὄτι τὸ Χρηματιστήριο εἶναι κλίβανος ἐπωάσεως; Βάζεις πεντοχίλιαρο, βγάζεις ἑκατομμύριο;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
erling έγραψε:Στο αν ήταν "άλλα" τα συμφέροντα δεν είμαι και πολύ σίγουρος....
-
UltiMo_
Ποιό πιθανό είναι αυτό απο το να φανταστείς οτι το κράτος σου έχει στήσει "κομπίνα".Haridimos έγραψε:Μάθανε ὅλοι ὄτι βάζεις λεφτὰ στὸ Χρηματιστήριο καὶ κάνεις τὴν τύχη σου;
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
Tassos
Αναρωτιέμαι που πηγε εκείνο τον καιρό, ο φυσικά καχύποπτος προς την κυβέρνηση, χαρακτήρας του Ελληνα. Εδώ δε δεχόμαστε τον αντικαπνιστικό νόμο ή τα διόδια και κανείς δε φαντάστηκε ότι δε τρελάθηκε η Ελληνική κυβέρνηση να κάνει κοινωνούς τους Ελληνες σε ένα μυστικό στο να βγάζουν λεφτά δηλαδή.
Τάσος
Τάσος