Πάρα πολλές πληροφορίες και σενάρια διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο περιστύλιο της Βουλής από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με... τις ραγδαίες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο.
Ο Νάσος Αλευράς για παράδειγμα, συστήνει ψυχραιμία σε νεοδημοκράτες συναδέλφους του λέγοντας ότι «τις επόμενες μέρες θα έλθει το οριστικό τέλος στο μαρτύριο που τραβάμε».
Προφανώς εννοεί ότι από ώρα σε ώρα αναμένονται ανακοινώσεις για τη χρεοκοπία και την πτώση του Παπανδρέου. Ανάλογες είναι οι εκτιμήσεις που κάνει και η Τόνια Αντωνίου.
Αναρτήθηκε από tromaktiko
Πτώση Παπανδρέου και χρεοκοπία
-
grigoris
Πτώση Παπανδρέου και χρεοκοπία
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
enias
Re: Πτώση Παπανδρέου και χρεοκοπία
Αηδίες. Υπάρχουν σαδιστές που το βρίσκουν παιχνίδι να τρομάζουν τον κόσμο. Ούτε πτώση Παπανδρέου θα υπάρξει, ούτε χρεοκοπία με την έννοια του να τρέχει κόσμος πανικόβλητος. Απλά θα συρρικνωθεί η οικονομία στα επίπεδα Βουλγαρίας. Ουσιαστικά, πάμε εκεί που μας αξίζει σαν χώρα.
Αινείας
-
grigoris
Πάμε εκει που μας αξίζει σαν χώρα?
Ορίστε?Απο που το συμπεραίνεις αυτό ρε φιλαράκι?
Ορίστε?Απο που το συμπεραίνεις αυτό ρε φιλαράκι?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Και εγώ δεν συμφωνώ με την έκφραση "που μας αξίζει". Στις πραγματικές διαστάσεις της οικονομίας μας ναι αλλά νομίζω πως η Ελλαδίτσα αξίζει λίγο παραπάνω από την Βουλγαρία.
-
athanatos
- Site Admin
Εγώ θα έλεγα ότι υπάρχουν ηλίθιοι, που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και με βαρύγδουπες δηλώσεις προσπαθούν να το παίξουν χαρισματικοί και διορατικοί πολιτικοί.enias έγραψε:Υπάρχουν σαδιστές που το βρίσκουν παιχνίδι να τρομάζουν τον κόσμο.
Και όχι. Εκεί που πάμε δεν μας αξίζει.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
enias
Ψυχραιμία παίδες! Αναφέρομαι στο επίπεδο παραγωγής μας. Δυνατότητες μπορεί να υπάρχουν, άλλα όσο υπάρχουν εμπόδια για να ξεδιπλωθούν, θα βρισκόμαστε εκεί που μας αξίζει υπο τις παρούσες συνθήκες.enias έγραψε:πάμε εκεί που μας αξίζει σαν χώρα.
Αινείας