Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ομότιμος καθηγητής φυσικής, Ιωάννης Αντωνόπουλος.
Συγκεκριμένα στις 8.30 πμ και ενώ έκανε τζόκινγκ στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου με την Γ΄ Σεπτεμβρίου, Ι.Χ που οδηγούσε 24χρονος εξετράπη της πορεία του και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο οδηγός συνελήφθη ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας.
πηγή: www.inews
Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ
-
thanos
-
UltiMo_
Re: Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ
Θα του είπε ο γιατρός να γυμνάζεται για να ζήσει περισσότερα χρόνια.thanos έγραψε:ενώ έκανε τζόκινγκ
Βρε καλά κάνω εγώ και δεν γυμνάζομαι
(σορρυ για το black humor
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Μπορείς να κάνεις και εκεί που δεν έχει αυτοκίνητα...
-
Tassos
Αντανακλαστικό γιλέκο φορούσε;
Τάσος
Τάσος
-
erling
Που βρε παιδιά? Στην παραλία της θεσσαλονίκης το πρωί?
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Και σωσίβιο έπρεπε να φοράει αν ήταν κοντά στο νερό... (αλλά το χαλάσαμε το θέμα. Εγώ σταματάω)