Βεβήλωση του τάφου του Μεταξά
-
grigoris
Βεβήλωση του τάφου του Μεταξά
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/ ... .html#more
Μια ζωή αλήτες και π******ς θα είναι μερικοί.!
Μια ζωή αλήτες και π******ς θα είναι μερικοί.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Re: Βεβήλωση του τάφου του Μεταξά
Αυτά είναι ακρότητες που μόνο κατακριτέες μπορούν να είναι...
-
UltiMo_
Γιατί ρε? Όμορφο τον κάνανε. trendy
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Και το άγαλμα της Μερκούρη να μακιγιάρανε πάλι κατακριτέο θα ήταν.
-
grigoris
Κάποια θέματα είναι πολύ ευαίσθητα για να επιδέχονται τέτοιου είδους κριτική.UltiMo_ έγραψε:Γιατί ρε? Όμορφο τον κάνανε. trendy
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Σιγά, σου θίξαμε τον ηγέτη
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Δεν έχει σημασία αν θίξανε τον ηγέτη κάποιου ή όχι.
Σημασία έχει πως είναι ιστορικό πρόσωπο που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην Ιστορία της χώρας μας.
Ετσι δεν έχει δικαίωμα κανένας τσόγλανος να τον τον βεβηλώνει δήθεν ως ένδειξη αντίδρασης σε οτιδήποτε.
Σημασία έχει πως είναι ιστορικό πρόσωπο που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην Ιστορία της χώρας μας.
Ετσι δεν έχει δικαίωμα κανένας τσόγλανος να τον τον βεβηλώνει δήθεν ως ένδειξη αντίδρασης σε οτιδήποτε.
-
grigoris
Καταλαβαίνεις τι λες?Και δεν είναι ηγέτης μου έτσι για να ξες.Απλα και η βλακεία έχει τα οριά της.UltiMo_ έγραψε:Σιγά, σου θίξαμε τον ηγέτη
Κατάλαβες Γιαννάκη?
-
rasPUTIN
- Site Admin
+1grigoris έγραψε:Καταλαβαίνεις τι λες?Και δεν είναι ηγέτης μου έτσι για να ξες.Απλα και η βλακεία έχει τα οριά της.UltiMo_ έγραψε:Σιγά, σου θίξαμε τον ηγέτη
Κατάλαβες Γιαννάκη?
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Και τον τάφο ενός απλού "θνητού" αν βεβηλώνανε το ίδιο κατακριτέο θα ήτανε, αλλα δε θα το έβαζε κανένας στο forumMacPap έγραψε:Και το άγαλμα της Μερκούρη να μακιγιάρανε πάλι κατακριτέο θα ήταν.