Από την Φλώρινα και την BlackForest στον κόθαρο...
- MacPap
-
erling
Re: Ε ναι..!Είμαι γυναίκα και οδηγώ...
Δεν θα τη φάει όπου-όπου. Μπροστά στο τζάκι με φόντο το χιονισμένο βουνό. Αν θέλει φοράει και τα πέδιλα για καμμία βόλτα (θα χάσει βέβαια την τούρτα, αλλά επιλογές είναι αυτές).
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
xrisa
Καλά εσύ μην έρθεις δεν είναι υποχρεωτικό!!!!!!!!UltiMo_ έγραψε:Και θα κάνει ο άλλος ταξίδι Αθήνα-Φλώρινα για να φάει τούρτα?
-
UltiMo_
Μου θύμισε τη μάνα μου, που όταν πάει επίσκεψη στην αδερφή μου στην Αθήνα, της πάει λάδι δικό μας. Πέρσυ όμως που είχε τελειώσει, της πήγε λάδι απ το μάρκετ. Λες και τα Αθηναικά μάρκετ δεν έχουν λάδι. Τσ τσ τσ.. μανάδες.
Όποιος έρθει Βόλο πάντως, κερνάω πίτσα (τοπική παραδοσιακή Ελληνική πίτα)
Όποιος έρθει Βόλο πάντως, κερνάω πίτσα (τοπική παραδοσιακή Ελληνική πίτα)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Ποιος θα πλάσει το φύλλο? Άμα είναι με λάπατα, ραδίκια, ζοχιά και τσουκνίδια φώναξε.
Α και πού είσαι. Ραντιστή όχι στη μέση.... Ο κόθαρος δεν είναι υποχρεωτικός αλλά κακό δεν κάνει
Α και πού είσαι. Ραντιστή όχι στη μέση.... Ο κόθαρος δεν είναι υποχρεωτικός αλλά κακό δεν κάνει
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Πίτα ή πίτσα? Αλλά μην αρχίσουμε όπως με τα σουβλάκια...UltiMo_ έγραψε:Όποιος έρθει Βόλο πάντως, κερνάω πίτσα (τοπική παραδοσιακή Ελληνική πίτα)
Δεν κατάλαβα τίποτεerling έγραψε:Ποιος θα πλάσει το φύλλο? Άμα είναι με λάπατα, ραδίκια, ζοχιά και τσουκνίδια φώναξε.
-
UltiMo_
Κόθαρος είναι ο κόθρος?
Αν και έχω κάτι πολύ καλύτερο να προτείνω..
Όνομα μαγαζιού: Το στέκι των κυνηγών
Τοποθεσία: Στη μέση του πουθενά, 20 χιλιόμετρα μακριά απο τον πολιτισμό
Φαγητό: Αγριογούρουνο - Προβατίνα
Επιδόρπιο: Γιαούρτι με γλυκό κυδώνι

Αν είναι να πας Φλώρινα για πάστα, δεν είναι πιο κοντά ο Βόλος για πίτσα?MacPap έγραψε:Πίτα ή πίτσα? Αλλά μην αρχίσουμε όπως με τα σουβλάκια...UltiMo_ έγραψε:Όποιος έρθει Βόλο πάντως, κερνάω πίτσα (τοπική παραδοσιακή Ελληνική πίτα)
Αν και έχω κάτι πολύ καλύτερο να προτείνω..
Όνομα μαγαζιού: Το στέκι των κυνηγών
Τοποθεσία: Στη μέση του πουθενά, 20 χιλιόμετρα μακριά απο τον πολιτισμό
Φαγητό: Αγριογούρουνο - Προβατίνα
Επιδόρπιο: Γιαούρτι με γλυκό κυδώνι

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Να το δούμε το αγριογούρουνο γιατί την προβατίνα να την χαίρεστε....
-
athanatos
- Site Admin
Αυτός είναι ο Έλληνας!!!
Μόλις πιάσει τη μάσα, ξεχνάει και ΓΑΠ και ΓΟΥΠ και δεν ξέρω τι άλλο.
Την προβατίνα θα την τιμούσα με ευλάβεια.
Μόλις πιάσει τη μάσα, ξεχνάει και ΓΑΠ και ΓΟΥΠ και δεν ξέρω τι άλλο.
Την προβατίνα θα την τιμούσα με ευλάβεια.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
Σοφή επιλογή. Είναι γλύκισμα, ακόμα και μπροστά σε Black forestathanatos έγραψε:Την προβατίνα θα την τιμούσα με ευλάβεια.