Πως θα ψηφίσουν οι Έλληνες στο Δημοψήφισμα

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
thanos

Re: Πως θα ψηφίσουν οι Έλληνες στο Δημοψήφισμα

Δημοσίευση από thanos »

UltiMo_ έγραψε:
DELPIERO1981 έγραψε:Κάποτε ήξερα ότι οι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια, μετά το πήγαν στα 2
Πλάκα πλάκα, απο πότε έχει να αντέξει τετραετία μια κυβέρνηση?
αναρωτιέμαι, γιατί στο σύνταγμα έγραψαν οτι εκλογές γινονται κάθε 4 χρόνια;
εκει δεν το λέει αυτό;

αυτή η καταστρατήγηση του σχετικού νόμου, συνταγματικού η μη,
απο το πολιτικό προσωπικό αυτού του τόπου, δεν θα έπρεπε να μας λέει κάτι για το ποιόν τους;

παχυδερμία, θράσσος, και οτι αλλο ουσιαστικό θελετε, ευκολα προστίθεται...
οι άνθρωποι ειναι για να έχουν τις τέλος του Καντάφι, αφού από μόνοι τους δεν λέει να ...ξεκουμπιστούν!

leftergr

Δημοσίευση από leftergr »

Παίδες ηρεμήστε και χαλαρώστε λίγο και στους χαρακτηρισμούς , γιατί στο τέλος έχω την αίσθηση ότι το topic θα συγχωνευτεί μαζί με αυτό για το Road Rage :!: :lol: :lol: :lol:

Φιλικά Λευτέρης
Η μελωδία της Ευτυχίας Carrera GT revs, LOUD & EVIL Black Porsche Carrera GT taking off!
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
enias

Δημοσίευση από enias »

Έχετε υπ' όψιν όλοι, οτι η επιστροφή στη δραχμή δεν σημαίνει και επιστροφή στο χρόνο. Δεν θα γυρίσει το ημερολόγιο στο 2001. Οι άλλοι προχώρησαν με το ευρώ. Αν εμείς γυρίσουμε πίσω στη δραχμή η οικονομική κατάσταση θα είναι στα τέλη του 1950 και επειδή θα έχουμε βγει και απο την ΕΕ δεν θα υπάρχει ούτε η λύση της μετανάστευσης. Για να πας σε άλλη χώρα θα κάνεις ουρά με τους πακιστανούς και τους αφγανούς για "μια θέση στον ήλιο". Η Ελλάδα θα έχει ελλείψεις σε ιατρικό υλικό και φάρμακα. Θα αρχίσουν πάλι να πεθαίνουν οι 50αρηδες και 60αρηδες απο χαζοαρρώστιες. Δεν είναι αστείο.
Αινείας
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…

Και επειδή τα άρθρα εξ Ελβετίας αποδεικνύονται
τον τελευταίο καιρό “ προφητικά” άλλο ένα που
προετοιμάζει τον κόσμο για την δραχμή.
(Ο αριθμός της σελίδας δεν φαίνεται ολόκληρος, είναι το 17)

Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις.

Ο προεδρος του ιδρυματος Ifo του Μοναχου, Hans-Werner Sinn, αναμενει την εξοδο της Ελλαδος απο την Ευρωζωνη. “Οι Ελληνες δεν εχουν καμμια δυνατοτητα να γινουν ανταγωνιστικοι στην Ευρωζωνη. Θα επρεπε να μειωσουν τους μισθους τους κατα το ημισυ. Αυτο γινεται μονο με εξοδο και υποτιμηση”, ειπε ο Sinn στην γερμανικη εφημεριδα “Wirtschaftswoche”. Για να αποφευχθει η αναληψη χρηματων απο τις τραπεζες σε κατασταση πανικου, θα πρεπει η ελληνικη κυβερνηση να προετοιμασει την επιστροφη στη δραχμη μυστικα και με απολυτη εχεμυθεια. “Το καλλυτερο θα ηταν να επανελθει η δραχμη στην περιοδο των Χριστουγεννων”, συγκεκριμενοποιησε ο εμπειρογνωμονας Manfred Neumann απο το πανεπιστημιο της Βοννης.

Οικονομολογοι πιστευουν οτι το νεο ελληνικο νομισμα θα χασει παρα πολυ απο την αξια του αμεσως μετα την εισαγωγη του στην αγορα. Γι αυτο το λογο θελουν τουριστικοι πρακτορες να ασφαλισουν τις πληρωμες τους σε ελληνικα ξενοδοχεια. Η εταιρεια Hotelplan Suisse εχει επισυναψει συμφωνιες με τους Ελληνες εταιρους της, διαβεβαιωσε η εκπροσωπος της εταιρειας Prisca Huguenin-dit-Lenoir στην εφημεριδα “Sonntag

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... _7422.html
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
leftergr

Δημοσίευση από leftergr »

Ότι θυμάτε χαίρετε ο καθένας , και ότι παπαριά του κατέβει του καθενός πάει και την γράφει σε εφημερίδες , blog και δεν ξέρω και εγώ που αλλού . :shock:

Ναι ότι πείς μεγάλε , ο Άι-Βασίλης φέτος την πρωτοχρονιά μαζί με τα δώρα θα φέρει και δραχμές , κατοστάρικα , πεντακοσάρικα , χιλιάρικα , και δεκαχίλιαρα !!!!!!

Έγραψε ένας χαζός , κάπου - κάτι - κάποτε , και βρέθηκαν και ορισμένοι άλλοι ( δεν εννοώ εσένα grigoris ) πιο χαζοί ακόμα , και το μόστραραν πρώτο θέμα σε ένα blog ελληνικό , σαν έγκυρο άρθρο και με πολύ σημασία . Μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται , δημοσιογραφίσκοι της πλάκας , που αναμασάτε ότι σας σερβίρουν , χωρίς κριτική σκέψη . :twisted: :evil:

Φιλικά Λευτέρης
Η μελωδία της Ευτυχίας Carrera GT revs, LOUD & EVIL Black Porsche Carrera GT taking off!
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Ρε φίλε έχουμε ήδη πτωχέυσει.Στο κείμενο κολλάμε?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Πάντως η TUI ζητάει απο τους ξενοδόχούς στα συμβόλαια να υπογράψουν και ρήτρα Δραχμής.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Και γιατί το ζητάει αυτό? Τι προσπαθεί να προστατεύσει?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Δεν ξέρω το είπαν στα νέα ο πρόεδρος Ξενοδόχων Κρήτης... Φαντάζομαι πως αν αλλάξει το νόμισμα πως θα πληρωθούν στην τρέχουσα ισοτιμία? δεν ξέρω δεν έχω δει την σύμβαση.,,
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112549257
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_413402

Αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ας πούμε πως συμφωνούνε σήμερα στα 30€/δωμάτιο. Γυρνάμε εμείς στην δραχμή και αυτοί θα συνεχίζουν να πληρώνουν 30€/δωμάτιο. Δεν χάνουν κάτι.
Εκτός αν ζητάνε να γραφεί στο συμφωνητικό τιμή/δωμάτιο σε δραχμές. Πχ 10000δρχ/δωμάτιο. Μα αυτό είναι αδύνατο διότι η δραχμη δεν υφίσταται σαν νόμισμα.
Είναι σαν να συμφωνούμε εμείς οι δύο να σε πληρώσω σε erlings.
Τι π@π@ρε$ είναι αυτοί οι Γερμανοί επιτέλους?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”