Μετανάστες και θράσος

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
thanos

Re: Μετανάστες και θράσος

Δημοσίευση από thanos »

DELPIERO1981 έγραψε:Γρηγόρη ξέρεις τι πιστεύω; Πλέον ότι εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει η Ελλάδα και όχι ο στρατός...
Τι άλλο να πω πια...
αυτο ξαναπές το...
σε αυτή τη χώρα που γεννησε την δημοκρατία, κ που εζησαν μεγάλοι φιλόσοφοι
έχει καταργηθεί η κοινή λογική, σε όλους μα όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής!

Tassos

Δημοσίευση από Tassos »

Να συμπληρώσω στην απάντηση ότι βρίσκουν και τα κάνουν; Βλέπουν και τους Ελληνες να παρανομούν και την αστυνομία να είναι απούσα και δε θέλουν πολύ για να μιμηθούν το κακό παράδειγμα.

Τάσος
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Tassos έγραψε:Να συμπληρώσω στην απάντηση ότι βρίσκουν και τα κάνουν; Βλέπουν και τους Ελληνες να παρανομούν και την αστυνομία να είναι απούσα και δε θέλουν πολύ για να μιμηθούν το κακό παράδειγμα.

Τάσος
Κάποιος του έμαθε να τα κάνουν φίλε.Κάποιοι τους υποστηρίζουν και μάλιστα τους βοηθάνε κιόλας.Δεν μπορώ να βλέπω τον κάθε πικραμένο αριστερό να βγαίνει μαζί τους και να φωνάζει για δικαιώματα.
Όλοι τους ξέρουμε.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Να αλλά δεν είδα και κανένα δεξιό να μην τους παίρνει στην δούλεψή του... Άσχετα με το τι λέει on camera... ;) Απλώς δεν θέλουν να σταματήσουν το πρόβλημα εκατέρωθεν.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

MacPap έγραψε:Να αλλά δεν είδα και κανένα δεξιό να μην τους παίρνει στην δούλεψή του... Άσχετα με το τι λέει on camera... ;) Απλώς δεν θέλουν να σταματήσουν το πρόβλημα εκατέρωθεν.
Λάθος να τους παίρνεις στη δουλειά και ειδικά αν είναι παράνομοι.Είδες όμως ποτέ δεξιό να βγει και να προπαγανδίσει υπέρ τους?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Τι αριστερός και δεξιός μου τσαμπουνάς. Την λέξη "ανθρωπιά" την ξέρεις;
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
grigoris

athanatos έγραψε:Τι αριστερός και δεξιός μου τσαμπουνάς. Την λέξη "ανθρωπιά" την ξέρεις;
Και βέβαια την ξέρω.Αυτό τι σημαίνει?Ότι πρεπεί να δεχτώ να γίνω μπουρδέλο για να αποδείξω ότι είμαι άνθρωπος?
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Υπάρχουν πολιτισμένες λύσεις, που όμως δεν ξέρω γιατί δεν τις εφαρμόζουν.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
grigoris

athanatos έγραψε:Υπάρχουν πολιτισμένες λύσεις, που όμως δεν ξέρω γιατί δεν τις εφαρμόζουν.
Ποιες λύσεις?Και στην τελική γτ πρέπει να κάτσω να ψάξω τις λύσεις και να ασχολούμαι με τέτοια θέματα όταν τα ήδη υπάρχον θέματα που με απασχολούν είναι πολλα?
Αυτοί που προκαλούν πολέμους και φροντίζουν να κρατούν το επιπεδό ζωής τους χαμηλό ας τους πάρουν.Γτ εδώ?
Γτ μόνο η Ελλάδα έχει υπογράψει το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ το 1996 ?Να ναι καλά ο μλκ ο γιωργάκης που το υπέγραψε!Να θυμηθούμε τι λέγανε οι Τούρκοι?

Δεν χρειάζεται πόλεμος με τους Έλληνες , αρκεί να τους στείλουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους απο εδώ και ξεμπερδέψαμε μαζί τους.
Να θυμηθούμε και τα λόγια του κίσσινγκερ το 1974?
Μήπως όλα αυτά τα βιώνουμε σήμερα?
Γτ δλδ να μην χτυπήσω το πρόβλημα στη ρίζα και να πρέπει να το λύσω?
Tassos

Δημοσίευση από Tassos »

Η Δουβλίνο ΙΙ ισχύει για όλη την Ευρώπη. Grigoris, μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν υπάρχουν πολλοί Ελλληνες που επωφελούνται από την παράνομη μετανάστευση;

Τάσος

ΥΓ. Ο Κίσιντζερ ποτέ δεν έβγαλε το λόγο για τους Έλληνες και τη γλώσσα μας. Απλά είναι τόσο εύκολο και γοητευτικό να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι που ξυπνάνε και κοιμούνται με τη σκέψη να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”