Nα γιατί η Ελλάδα δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις...
-
grigoris
Re: Nα γιατί η Ελλάδα δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις...
Να κάτσουμε και να γίνουμε άνθρωποι.Να τα φτιάξουμε μόνοι μας.
Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω κανέναν ξένο πάνω απο το κεφάλι μου.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Δυστυχώς όμως δεν είναι ούτε Κύπριοι, ούτε Τούρκοι. Είναι Γερμανοί. Για άλλη μια φορά. Για τρίτη φορά...Tassos έγραψε:Θα μας χάλαγε;
Αυτά βέβαια για όσους πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Για όσους πιστεύουν οτι φταίμε μόνοι μας, τότε έχεις δίκιο σε όσα λες.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Συμφωνώ και επ' αυξάνω.grigoris έγραψε:Να κάτσουμε και να γίνουμε άνθρωποι.Να τα φτιάξουμε μόνοι μας.
Καλά είστε Έλληνες εσείς;Tassos έγραψε:....Αν βασικές λειτουργίες του κράτους υγεία, εκπαίδευση, λειτουργία της αγοράς μπορούν να γίνουν καλύτερα από ξένους ακόμα κι αν είναι Τούρκοι, οι γείτονες στα Βόρεια ανάμεσα στην Αλβανία και τη Βουλγαρία, Γερμανοί ή Κύπριοι ελάχιστα με ενδιαφέρει. Κάποια εποχή είχε πέσει η ιδέα να διαχειρίζονται οι Κύπριοι τις προμήθειες στα νοσοκομεία - άρα κομμένες οι διαδικασίες των εταιρειών. Θα μας χάλαγε;
Τι κουβέντες είναι αυτές.
Αυτά θα μάθουμε στα παιδιά μας;
Ν Τ Ρ Ο Π Η
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
Tassos
athanatos,
Μάλλον σε σόκαρα αλλά και τώρα που ιστορία που τη διδάσκουν Ελληνες καθηγητές, από βιβλία γραμμένα από Έλληνες ακαδημαϊκούς τα ελληνόπουλα ξέρουν καλύτερα την ιστορία;Το ζήτημα είναι να βρούμε τις καλύτερες πρακτικές και να τις μεταφέρουμε στην Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Και κυρίως να πετύχουμε άμεσα θετικά αποτελέσματα.
Εχω αηδιάσει με διακηρύξεις για νέο φορολογικό, εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, βελτίωση του τουριστικού προίόντος και η εικόνα της χώρας και η καθημερινότητά μας να παραμένει πρακτικά η ίδια.
Θα κλείσω με αυτό που λένε οι Κινέζοι: δεν με νοιάζει τη χρώμα έχει η γάτα αρκεί να πιάνει τα ποντίκια.
Τάσος
Μάλλον σε σόκαρα αλλά και τώρα που ιστορία που τη διδάσκουν Ελληνες καθηγητές, από βιβλία γραμμένα από Έλληνες ακαδημαϊκούς τα ελληνόπουλα ξέρουν καλύτερα την ιστορία;Το ζήτημα είναι να βρούμε τις καλύτερες πρακτικές και να τις μεταφέρουμε στην Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Και κυρίως να πετύχουμε άμεσα θετικά αποτελέσματα.
Εχω αηδιάσει με διακηρύξεις για νέο φορολογικό, εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, βελτίωση του τουριστικού προίόντος και η εικόνα της χώρας και η καθημερινότητά μας να παραμένει πρακτικά η ίδια.
Θα κλείσω με αυτό που λένε οι Κινέζοι: δεν με νοιάζει τη χρώμα έχει η γάτα αρκεί να πιάνει τα ποντίκια.
Τάσος
-
grigoris
Τάσο διδάσκουν λάθος πράγματα.Βιβλία που γράφει η ρεπούση και το κάθε ανθελληνικό σκουλήκι.Μόνοι μας σταθήκαμε τόσα χρόνια.Πολύ θελήσαν να μας κουλαντρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Θα κλείσω λοιπόν και εγώ με μία φράση που ειπώθηκε απο τον μέγα ανθέλληνα κίσσινγκερ και μέγα υποστηρικτή της νέας τάξης πραγμάτων το 1974.
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας γτ πολύ απλά ή θα σταθούμε στο ύψος μας ή θα σβήσουμε απο το χάρτη.
Θα κλείσω λοιπόν και εγώ με μία φράση που ειπώθηκε απο τον μέγα ανθέλληνα κίσσινγκερ και μέγα υποστηρικτή της νέας τάξης πραγμάτων το 1974.
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας γτ πολύ απλά ή θα σταθούμε στο ύψος μας ή θα σβήσουμε απο το χάρτη.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
Tassos
Ας κρατήσουμε την ιστορία να τη διδάσκουν Ελληνες καθηγητές - για να σταματάει κάπου στην Επανάσταση του 1821. Και μην επεκταθούμε γιατί η διδασκαλία της Ιστορίας μπορεί να ξεκινήσει καινούργια συζήτηση ατελείωτων σελίδων.
Στο βασικό ερώτημα:
Συγνώμη θα σε χάλαγε να είχες μια αστυνομία που δούλευε όπως η Γερμανική ή η Βρετανική. Εγώ δυο φορές χρειάστηκε να πάω στα επείγοντα του Βρετανικού ΕΣΥ και ξεμπέρδεψα σε 1,5 ώρα μέγιστο από το τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού την ίδια μέρα μέχρι που πήρα τα φάρμακα. Στο Σωτηρία το Νοσοκομείο στην Αθήνα το χειμώνα του 2007 μου πήρε 4 ώρες αναμονή για να βαρεθώ και να φύγω. ΟΚ και μια άλλη (Αύγουστο μήνα) ξέμπλεξα σε 20'. Θα συμφωνήσεις ότι έχω βάσιμους λόγους να προτιμώ βρετανούς να διαχειρίζονται το Ελληνικό ΕΣΥ.
Τάσος
Στο βασικό ερώτημα:
Συγνώμη θα σε χάλαγε να είχες μια αστυνομία που δούλευε όπως η Γερμανική ή η Βρετανική. Εγώ δυο φορές χρειάστηκε να πάω στα επείγοντα του Βρετανικού ΕΣΥ και ξεμπέρδεψα σε 1,5 ώρα μέγιστο από το τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού την ίδια μέρα μέχρι που πήρα τα φάρμακα. Στο Σωτηρία το Νοσοκομείο στην Αθήνα το χειμώνα του 2007 μου πήρε 4 ώρες αναμονή για να βαρεθώ και να φύγω. ΟΚ και μια άλλη (Αύγουστο μήνα) ξέμπλεξα σε 20'. Θα συμφωνήσεις ότι έχω βάσιμους λόγους να προτιμώ βρετανούς να διαχειρίζονται το Ελληνικό ΕΣΥ.
Τάσος
-
thanos
επειδή άνθρωποι με τα λόγια δεν γινόμαστε, αλλά μονο με τις πράξειςgrigoris έγραψε:Να κάτσουμε και να γίνουμε άνθρωποι.Να τα φτιάξουμε μόνοι μας.
επειδή μόνοι μας να τα φτιάξουμε δεν θέλουμε/μπορούμε οπως φάνηκε απο την μεταπολίτευση και μετά, δεκαετίες τώρα
αναγκαστικά μόνο με ξένους πάνω από το κεφάλι μας ισως καταφέρουμε να πάμε μπροστά.
δεν την Ιαπωνία μετα τον Β παγκόσμιο πόλεμο! και όχι μόνο αυτή!
και εγώ δεν γουστάρω τον ξένο από πάνω μου,,,
αλλά από την άλλη αν ο ελληνας πολιτικός οσο και ο πολίτης δεν καταλαβαίνει από λόγια τι θα κάνουμε;
-
grigoris
Δεν θα με χάλαγε να δούλευε όπως στο εξωτερικό αλλά να δούλευε με Έλληνες και όχι με γερμανούς τουρκους κλπ.Ποιοι είναι αυτοί?Είναι πιο έξυπνοι απο εμάς?Αυτή είναι η διαφωνία μ.
Τότε φίλε Τάσο να υποθέσω οτι γουστάρεις που στα σχολεία μαθαίνουν οτι γουστάρει να μάθουν η φιλότουρκη ρεπούση κλπ ε?
Τότε φίλε Τάσο να υποθέσω οτι γουστάρεις που στα σχολεία μαθαίνουν οτι γουστάρει να μάθουν η φιλότουρκη ρεπούση κλπ ε?
-
leftergr
Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει ο Έλληνας . Δεν κοιτάει την δική του καμπούρα . Για όλα φταίνε οι άλλοι , οι Τούρκοι , οι Γερμανοί , οι Ιταλοί , ο Χατζηπετρής , και να το πάμε ακόμα πιο πίσω οι Πέρσες και οι κάτοικοι της Ατλαντίδας .
Γουστάρουμε τις θεωρείες συνωμοσίας , και για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος που μας επιβουλεύεται και θέλει να μας καταστρέψει . Και έτσι αντί να βάλει τον κώλο του κάτω και να στρωθεί στην δουλειά , προτιμάει να μην αποδίδει ΦΠΑ , να μην πληρώνει δίοδια , να αποκρύπτει το εισόδημα από την εφορία , να βγάζει τα λεφτά στην Ελβετία , να χτίζει αυθαίρετα μέσα σε δάση , να αγοράζει Mercedes και Lexus με 852 δόσεις , και ένα σωρό άλλα πράγματα που μας χαρακτηρίζουν σαν Έλληνες .
Αν δεν δούμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη , και να αποφασίσουμε να αλλάξουμε , τότε ότι και να συζητάμε πάει τσάμπα .
Και όπως τραγούδησε και ο μεγάλος Παπάζογλου
''Μα φτάνω στην εξώπορτα
κοιτάζω τον καθρέφτη
κι αντί να ρίξω μια μπουνιά
χαμογελώ στον ψεύτη ''
Φιλικά Λευτέρης
Γουστάρουμε τις θεωρείες συνωμοσίας , και για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος που μας επιβουλεύεται και θέλει να μας καταστρέψει . Και έτσι αντί να βάλει τον κώλο του κάτω και να στρωθεί στην δουλειά , προτιμάει να μην αποδίδει ΦΠΑ , να μην πληρώνει δίοδια , να αποκρύπτει το εισόδημα από την εφορία , να βγάζει τα λεφτά στην Ελβετία , να χτίζει αυθαίρετα μέσα σε δάση , να αγοράζει Mercedes και Lexus με 852 δόσεις , και ένα σωρό άλλα πράγματα που μας χαρακτηρίζουν σαν Έλληνες .
Αν δεν δούμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη , και να αποφασίσουμε να αλλάξουμε , τότε ότι και να συζητάμε πάει τσάμπα .
Και όπως τραγούδησε και ο μεγάλος Παπάζογλου
''Μα φτάνω στην εξώπορτα
κοιτάζω τον καθρέφτη
κι αντί να ρίξω μια μπουνιά
χαμογελώ στον ψεύτη ''
Φιλικά Λευτέρης
Η μελωδία της Ευτυχίας Carrera GT revs, LOUD & EVIL Black Porsche Carrera GT taking off!
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
- MacPap
Όπως και ο κυβερνήτης αντί να στρώσει τον κώλο του και να δουλέψει δουλεύει τους ψηφοφόρους του δίοτι "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
Αυτός είναι ο Ελληνας και όσοι το καταλάβαμε αυτό πρέπει να αλλάξουμε αυτόν τον Ελληνα.... Μπορούμε?