UltiMo_ έγραψε:Κοίταξε να δεις. Μου έχει τύχει να μου κλείνει τον δρόμο κάποιος έντονα στη μέση του δρόμου, μπροστά απο διανυκτερεύουν φαρμακείο. Εκεί δεν μιλάς και κάνεις τη πάπια. Απο την άλλη σκέφτεσαι. Τι το επείγον μπορεί να θέλει? Προφυλακτικά? Αλοιφή για τα κουνούπια? simeco γιατι τον πόνεσε η κοιλίτσα του? Γιατι αν ήταν θέμα επείγοντος τραυματισμού θα πήγαινε νοσοκομείο, και οχι φαρμακείο.
Ἀν ἀφορὰ τραυματισμὸ ἢ νόσο τότε ὅντως ὁ τραυματίας/ἄρρωστος πρέπει νὰ μεταφερθεῖ στὸ νοσοκομεῖο.
Ὅμως μοῦ ἔχει τύχει νὰ ἐξυπηρετήσω ἄνθρωπο μὲ ἀφόρητο πόνο λόγω προβλήματος στὴν μέση.
Τὸ τὶ θὰ πεῖ πόνος στὴν μέση τὸ γνωρίζω καλά, βαστάω ἀπὸ οἰκογένεια οἰκοδόμων. Τέτοιο πράγμα ὅμως δὲν εἴχα ξαναδεῖ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ.
Τὸν πήρα μὲ τὸ αὐτοκίνητό μου, τὸν πήγα στὸν ὀρθοπεδικὸ (ἰδιωτικὸ ἰατρεῖο) καὶ ἐκεῖνος μοῦ ἔδωσε λίστα γιὰ ψώνια.
Πηγαίνοντας στὸν ἰατρὸ πάρκαρα πάνω στὴν Μιχαλακοπούλου. Στὴ συνέχεια κατέληξα παρκαρισμένος ἄτσαλα στὴν ἀρχὴ τῆς Μεσογείων μιὰ καὶ 2 στενάκια παραπέρα ἦταν τὸ διανυκτερεύων φαρμακεῖο.
Ἀν ἦταν νὰ παρακάρω ὀπωσδήποτε κατὰ τὸν προβλεπόμενο τρόπο θὰ πήγαινα γιὰ φάρμακα κατευθείαν στὰ Λιόσια ποῦ δὲν ὑπάρχει πρόβλημα μὲ τὸ πάρκινγκ.
UltiMo_ έγραψε:Και στο κάτω κάτω, κατα πόσο θα έπρεπε εμένα να με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός και πότε θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ για το τι θα κάνω εγώ? Η ελευθερία του ενός, λέει, σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Σωστά?
Ἐξαρτάται ὠρέ. Ἀν εἶναι πρόβλημα ὑγείας ἢ ὅπως στὴν παραπάνω περίπτωση ἀνακούφιση ἀπὸ πόνο δὲν θὰ δείξεις κατανόηση;
Ἀν πάρκαρε ὄπως νὰ 'ναι γιὰ νὰ πάρει τσιγάρα τότε εἶμαι μαζί σου, εἶναι κόπανος.