δεν κώλωσε πουθενά, δεν βρήκε πουθενά, δεν έμεινε.
(δεν είναι μοντάζ)

Δὲν ἔχεις ἄδικο. Νομίζουν ὄτι κάνουν off road καβαλώντας τὰ πεζοδρόμια.UltiMo_ έγραψε:Τι τα θέλετε τα τετρακίνητα παλιοαθηναίοι. Έχετε γεμίζει με jeep το κέντρο της πόλης.
Μὴν φανταστεῖς ὄτι ἔκανες κατόρθωμα. Ἦταν γεμάτο πέτρα ὁπότε εἶχε πρόσφυση. Δὲν εἶχε ΜΟΝΟ λασπουριά, οὔτε μεγάλα χαντάκια.UltiMo_ έγραψε:Τι τα θέλετε τα τετρακίνητα παλιοαθηναίοι. Έχετε γεμίζει με jeep το κέντρο της πόλης. Εμείς οι επαρχιώτες πάμε στον Όλυμπο με saxo..![]()
![]()
![]()
δεν κώλωσε πουθενά, δεν βρήκε πουθενά, δεν έμεινε.
(δεν είναι μοντάζ)
UltiMo_ έγραψε:...ένιωσα τυχερός που το αμάξι ζει ακόμα, γιατι οι κοτρώνες απο κάτω βρίσκανε ΟΠΟΥ μπορείς να φανταστείς με δύναμη.
Τελικά τί απο τα δύο ισχύει?UltiMo_ έγραψε:...δεν κώλωσε πουθενά, δεν βρήκε πουθενά, δεν έμεινε....
Ε... και τι θέλεις να κάνουμε τώρα;UltiMo_ έγραψε:..... είναι κατόρθωμα. κατόρθωσα να περάσω κάτι, με αμάξι που δεν εχει σχεδιαστεί για αυτό
Εγώ? Άλλος το ξέθαψε το θέμα μετά απο 3 μήνες για να μου την πει οτι δεν έκανα κατόρθωμα και να μου κάνει ανάλυση του εδάφους. Εγώ κάτι φωτογραφίες έβαλα απλά συνοδευόμενες απο χιουμοριστικό κείμενο. Δε ζήτησα κριτική, ούτε βαθμολογίαathanatos έγραψε:Ε... και τι θέλεις να κάνουμε τώρα;