...και ο Αρης Σταθάκης στην λιστα της ντροπής

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
enias

Re: ...και ο Αρης Σταθάκης στην λιστα της ντροπής

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Εχεις κανένα παράδειγμα? Διότι ο Βενιζέλος πέθανε πριν πολλά χρόνια... Όχι ο νυν! Ο άλλος!
Τώρα μου ζητάς να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει.

Τελοσπάντων, χωρίς πρόθεση να γίνω κομματάρχης θα πω οτι εμένα προσωπικά "κάτι" θετικό μου βγάζει ο Παναγιώτης Γεννηματάς.

Ίσως κάνει κόμμα λένε. Νέο κόμμα απο τεχνοκράτες

Το βιογραφικό του

Δείτε και ένα απόσπασμα (απο το 3 λεπτό βάλτε το, να αποφύγετε τον Μπογιόπουλο του ΚΚΕ).Στο youtube θα βρείτε πολλά.

άντε κι άλλο ένα

Μόνο που ξεφύγαμε απο το θέμα. :oops:

Πάντως η χώρα μας, έχει ανάγκη απο έναν σοβαρό, ικανό άνθρωπο με σιδερένια θέληση, που θα καταφέρει να της Restart.

Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ναι θα βάλουμε έναν ακόμα λύκο να φυλάει τα πρόβατα...

Ο τύπος είναι επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων!!!

Λες να ασχοληθεί με την γιαγιά που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο της και να προστατέψει τα συμφέροντά της?

Η αλήθεια είναι πως η "Goldman Sachs rules the World". και γιαυτό όλα αυτά τα παχύδερμα πρέπει συλλήβδην να πάνε από εκεί που ήρθαν... Διότι η ματαιοδοξία και η απληστία αυτών των ανθρώπων που μετράνε τα πάντα με το πόσο θα τους αποφέρουν μας έχουν φτάσει την ανθρωπότητα σε αυτό το χάλι.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Ναι θα βάλουμε έναν ακόμα λύκο να φυλάει τα πρόβατα...

Ο τύπος είναι επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων!!!

Λες να ασχοληθεί με την γιαγιά που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο της και να προστατέψει τα συμφέροντά της?

Η αλήθεια είναι πως η "Goldman Sachs rules the World". και γιαυτό όλα αυτά τα παχύδερμα πρέπει συλλήβδην να πάνε από εκεί που ήρθαν... Διότι η ματαιοδοξία και η απληστία αυτών των ανθρώπων που μετράνε τα πάντα με το πόσο θα τους αποφέρουν μας έχουν φτάσει την ανθρωπότητα σε αυτό το χάλι.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Δεν ξέρω αν ο τύπος είναι λύκος, άλλα είδα και τους άλλους που δεν ήταν αντιπρόεδροι ευρωπαϊκού οργανισμού και προερχόντουσαν απο τον λαό, πως φρόντισαν την γιαγιά δίνοντας της και σύνταξη και επιδόματα και αναπηρία 80% χωρίς να την αξίζει, δημιουργώντας ένα τεράστιο χρέος και στέλνοντας το λογαριασμό στις 2 επόμενες γενιές.

Καμία Glodman Sachs δεν κυβερνάει τον κόσμο. Τη συνέχεια σχετικά με αυτό, την γράφω εδώ Άφωνο το BBC από λόγο "Goldman Sachs rules the World
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

enias έγραψε:Δεν ξέρω αν ο τύπος είναι λύκος, άλλα είδα και τους άλλους που δεν ήταν...
Τα ίδια σκατά είναι και αυτοί, με άλλα συμφέροντα... Αλλά το να κάνεις πρωθυπουργό μιας χώρας το μεγαλοστέλεχος τράπεζας της οποίας οι μέτοχοι βγάζουν λεφτά από την καταστροφή μιας χώρας ε! με συγχωρείς αλλά μόνο σώφρον δεν το βρίσκω... Ας κάνουμε τότε πρωθυπουργό και τον Abdullah Gül και αυτός ικανότατος είναι.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:το να κάνεις πρωθυπουργό μιας χώρας το μεγαλοστέλεχος τράπεζας της οποίας οι μέτοχοι βγάζουν λεφτά από την καταστροφή μιας χώρας ε! με συγχωρείς αλλά μόνο σώφρον δεν το βρίσκω...
Μήπως έχεις μπερδέψει κάτι; Δεν κερδοσκοπεί απο την καταστροφή μιας χώρας η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Το αντίθετο μάλιστα. Χρηματοδοτεί έργα ανάπτυξης.

Aπο εδώ οι πληροφορίες Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ανήκει στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Δανείζεται χρήματα από τις αγορές κεφαλαίων και στη συνέχεια τα δανείζει με χαμηλά επιτόκια σε προγράμματα που βελτιώνουν τις υποδομές, την προμήθεια ενέργειας ή τα περιβαλλοντικά πρότυπα τόσο εντός της ΕΕ όσο και σε γειτονικές ή αναπτυσσόμενες χώρες.

Ρόλος

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στηρίζει έργα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και επενδύει σε μελλοντικά κράτη μέλη και χώρες-εταίρους.
Δανείζεται χρήματα από τις αγορές κεφαλαίων αντί να τα ανασύρει από τον προϋπολογισμό της ΕΕ. Τα χρήματα χορηγούνται στη συνέχεια υπό μορφή δανείων με ευνοϊκούς όρους σε έργα που εξυπηρετούν τους πολιτικούς στόχους της ΕΕ.
Το 2008, η ΕΤΕ συγκέντρωσε περίπου 60 δισ. ευρώ. Λειτουργεί σε μη κερδοσκοπική βάση και δανείζει χρήματα με επιτόκια που πλησιάζουν το κόστος δανεισμού της
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ δεν μίλησα για την τράπεζα εγώ μίλησα για τους μετόχους της (και κατ'επέκταση και τους δανειστές της)... Το ότι τα δίνει σχεδόν στο κόστος τα δάνεια δεν σημαίνει πως της τα δίνουν άτοκα οι δανειστές της...
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Δεν κατάλαβα τι εννοείς και τι σχέση έχει η λειτουργία της τράπεζας με το ήθος του ανθρώπου.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Σωστά!! Ξαφνικά ενώ μέχρι χθες εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των φίλων, μετόχων και δανειστών της τράπεζας από την στιγμή που θα γίνει πρωθυπουργός θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα αυτών που πριν λίγο κυνηγούσε

ΟΚ!!!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”