Γαμος. Υπερ και Κατά

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
enias

Re: Γαμος. Υπερ και Κατά

Δημοσίευση από enias »

Δυστυχώς ο ultimo έχει δίκιο στο θέμα με το γλέντι. ΟΛΕΣ οι γυναίκες το θέλουν και θέλουν να είναι και καλύτερο απο αυτό που κάνουν οι φίλες/αδερφές/ξαδέρφες της. Σε τραβάνε με το ζόρι να ξοδέψεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και να χρεωθείς σε τράπεζες. Μιλάμε βέβαια για νεαρές κοπέλες χωρίς πρεηγούμενο γάμο στο ενεργητικό τους. Είναι άλλος ένας λόγος για να μην θέλουν το γάμο οι άντρες.

Τελικά ο ultimo δεν έχει καθόλου άδικο σε αυτά που λέει. Εγω συμφωνώ σε πολλά απο αυτά. Το θέμα είναι κατα πόσο θα "τυφλωθείς" :geek: ώστε όλα τα παραπάνω να μην σε πτοήσουν και να πειστείς οτι το να ζήσεις όλα τα παραπάνω είναι μια υπέροχη εμπειρία. :astrakia

Στο ενδεχόμενο της "τύφλωσης" όμως, δεν πείθεται όπως βλέπω, ο ultimo. :)

Αινείας
erling

Δημοσίευση από erling »

Γιατί δηλαδή όταν έχεις σχέση δεν σου τα τρώει; Προσωπικά μου τα έτρωγαν περισσότερο.... Όσο μικρότερη διάρκεια τόσο περισσότερα με έτρωγαν. Εν γνώση μου βέβαια, γιατί περνούσα καλά...
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

MacPap έγραψε:Κατ αρχάς όλα αυτά που περιγράφεις δεν είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις θέλεις και τα κάνεις...
Φέρε μου εδω έναν άντρα που να ΉΘΕΛΕ στο γάμο του τον πολυέλαιο και τα συγκεκριμένα λουλούδια (έχει και ποικιλία πανάθεμά τους) και το συγκεκριμένο χρώμα στο τραπεζομάντηλο, και στο ντεκόρ, και τις κουρτίνες, και τι μπομπονιέρες θα διαλέξεις, και τι προσκλητήρια ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. Πίστεψέ με, όλα είναι επιλογή των γυναικών. Ο άντρας σκασίλα του. Ακούει "θέλω τα ροζ" και βλέπει στο μυαλό του μόνο νουμεράκια να κάνουν παρέλαση.
Ούτε το ίδιο το κουστούμι δεν έχει την άδεια να διαλέξει. Και αυτό απο την έγκριση της γυναίκας πρέπει να περάσει.

Και όλα αυτά όχι μόνο δεν θέλουν οι άντρες να τα κάνουν αλλα και ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ. Αν σε παίρνει, πες όχι...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος UltiMo_ την 19 Ιαν 2012, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

Πλάκα στην πλάκα, τελικά ο ultimo έχει δώσει με τρόπο αρκετά παραστατικό, γιατί οι άντρες βγάζουν σπυριά στη λέξη γάμος. Δύσκολα μπορείς να πεις οτι γενικά δεν ισχύουν αυτά που λέει.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Φίλε Ultimo_ το ότι δεν έχει κάποιος τα κότσια να πει όχι δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ναι αλλα το οτι ΟΛΟΙ το κάνουν, σημαίνει πως είναι!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Οχι αυτό σημαίνει πως έχει μειωθεί ο ανδρικός πληθυσμός που έχει τα κότσια να λέει ΟΧΙ
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ή οτι έχει αυξηθεί η μουρμούρα. Γυναίκας, μάνας και πεθεράς. Παλιά έλεγες ένα "Αγλαϊα, ασουπίν" και ξεμπέρδευες.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Οσο και να έχει αυξηθεί η μουρμούρα.... Κότσια έχεις να αντέξεις τις συνέπειες των πράξεών σου? Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα...
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Οχι αυτό σημαίνει πως έχει μειωθεί ο ανδρικός πληθυσμός που έχει τα κότσια να λέει ΟΧΙ
Κανείς που ενδιαφέρεται τόσο για έναν άνθρωπο ώστε να τον παντρευτεί, δεν είναι έτσι άκαμπτος. Ο γάμος θέλει πολύ διαπραγμάτευση και υποχωρήσεις. Αλλιώς δεν φτάνεις ποτέ εκεί.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”