Γαμος. Υπερ και Κατά

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
erling

Re: Γαμος. Υπερ και Κατά

Δημοσίευση από erling »

Όταν θα ξυπνάς το πρωί και ο καφές θα είναι ζεστός
Όταν θα γυρνάς σπίτι και θα σε περιμένει με το χαμόγελο
Όταν θα έχεις κάποιον να πεις αυτό που σε απασχολεί.
Όταν θα ακούς από κάποιον να σου λέει "Κουράγιο" και να το εννοεί.
Όταν θα γυρνάς βράδυ κουρασμένος στο σπίτι και θα ακούς την αναπνοή της να κοιμάται αλλά θα γυρνάει να σου πει καληνύχτα.
Όταν θα γυρνάς σπίτι και θα σε περιμένει το παιδί σας και θα πέφτει στην αγκαλιά σου.
Όταν θα γυρνάς το βράδυ κουρασμένος και θα πηγαίνεις στο δωμάτιο του παιδιού σας και θα ακούς την ανασούλα του.
Όταν θα το αφήνεις το πρωί στο σχολείο και θα σε αγκαλιάζει και θα σε φιλάει.
Όταν θα το παίρνεις από το σχολείο και θα τρέχει να πέσει στην αγκαλία σου.
Όταν θα πηγαίνεις σπίτι με κάποιο δώρο και θα σε πνίγει στα φιλιά.
Όταν...
...
...
Τότε όσες ...μουρμούρες να έχεις φάει θα είναι ένα μηδενικό...

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Με άγχωσαν έτσι όπως τα διάβασα μαζεμένα. σαν θανατική ποινή μοιάζει πιο πολύ]

Τα έχω ζήσει όλα αυτά σε σχέσεις (εκτός απο όσα έχουν σχέση με τα παιδιά) και δεν μπορώ να πω οτι τα προτιμούσα. Ούτε τον καφε μου δεν απολάμβανα που το έβαλες πρώτο πρώτο, και είναι και το ξεκίνημα της κάθε μέρας σου. Προσωπικά αν ξεκινήσει η μέρα μου στραβά.. δεν τη σώζει τίποτα.

Και όταν γυρνάω σπίτι κουρασμένος προτιμώ να βάλω ένα ουισκάκι και να αράξω ακούγοντας μουσικούλα. Και όχι να μου λένε άλλοι "σσσσστ κοιμάτε το μικρό".
Και να την ακούω και να ροχαλίζει και στο αυτί μου όλο το βράδυ :lol:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Η διαφορά ξέρεις ποια είναι?
Πως εγώ σου λέω γεγονότα ενώ εσύ τα περισσότερα τα φαντάζεσαι.
Και μια επισήμανση. Η όποια "σχέση" δεν έχει καμμία σχέση με την σχέση που θα προχωρήσει σε γάμο. Μα καμμία σε λέω...
Ο γάμος δεν είναι κάτι που το κάνεις επειδή πρέπει αλλά επειδή ξέρεις ότι το θέλεις. Το ίδιο και τα παιδιά.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
enias

Δημοσίευση από enias »

UltiMo_ έγραψε:Η άποψη μια γυναίκας..

Γιατί είσαι ακόμη μπακούρι;

Δεν φταις εσύ. Και είσαι και σίγουρος για αυτό.
Για σκέψου το λίγο καλύτερα.

Φτύσε την καραμέλα ότι οι γκόμενες θέλουν φραγκάτους/ φουσκωτούς/ κωλόπαιδα/ αυτούς που δεν μπορούν να έχουν. Βεβαιώσου πρώτα πως δεν ανήκεις σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.

1.Είσαι υπερβολικά εκλεκτικός
Η Δήμητρα είναι χοντρή, η Σοφία πολύ αδύνατη. Η Μαριάννα έχει εκνευριστική φωνή, η Νάνσυ περπατάει σαν άντρας. Η τελευταία που είδες και σου ψιλοάρεσε (εντάξει, δεν τρελάθηκες κιόλας) ήταν εκείνη η κοντή στη Νέα Υόρκη (που αργότερα σου είπαν ότι είναι η Mila Kunis). Πως περιμένεις να βρεις την κατάλληλη αν τις κόβεις όλες στα προκριματικά; Αν δεν ρίξεις τον πήχη, γυναίκα δεν θα ρίξεις σίγουρα.

2.Είσαι πολύ ανεξάρτητος
Ξέρεις το ανέκδοτο που λέει πως, αν θες να τρομάξεις έναν άντρα, πήγαινε κρυφά πίσω του και πέτα του ρύζι; Εσύ είσαι το ανέκδοτο. Το κρεβάτι σου χωράει μόνο εσένα, η οδοντόβουρτσα σου δεν χρειάζεται παρέα και το τηλεκοντρόλ γράφει πάνω το όνομά σου. Προστατεύεις την ανεξαρτησία σου σαν μοχθηρό ντόπερμαν αλλά το τίμημα γι’ αυτό είναι 100 χρόνια μπακουριάς. Είσαι σε θέση να το πληρώσεις;

3.Είσαι ρεμάλι
Είσαι πάνω από 30, μένεις με τη μάνα σου, παίρνεις χαρτζιλίκι από τη γιαγιά σου. Αυτό το βολικό για σένα lifestyle, δεν είναι καθόλου βολικό για μας. Οι γυναίκες ανταποκρινόμαστε θετικά στην δύναμη, και, όπως όλα τα θηλαστικά εκεί έξω, ψάχνουμε ενστικτωδώς το ισχυρότερο αρσενικό για να αναπαραχθούμε. Όσο εσύ κατεβάζεις ταινιούλες κλέβοντας το wifi του γείτονα, εκείνη αναπαράγεται με κάποιον που έχει λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά του.
Εξ' αιτίας της αναξιοκρατίας και της αντιπαραγωγικής νοοτροπίας στην Ελλάδα, είμαι το 3,
Γι αυτό το λόγο τα πήρα κι εγώ στο κρανίο και απο αντίδραση, έγινα και το 1,
Τελικά βλέπω οτι όλα αυτά έχουν και τη θετική τους πλευρά την οποία απολαμβάνω, και είναι το 2. 8-)

Σκασίλα μου, δεν έχω εγώ το μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί ούτε ωάρια που χαλάνε έχω, ούτε βιολογικό ρολόι που να χτυπάει. :mrgreen:
UltiMo_ έγραψε:Τα έχω ζήσει όλα αυτά σε σχέσεις (εκτός απο όσα έχουν σχέση με τα παιδιά) και δεν μπορώ να πω οτι τα προτιμούσα. Ούτε τον καφε μου δεν απολάμβανα που το έβαλες πρώτο πρώτο, και είναι και το ξεκίνημα της κάθε μέρας σου.

Και όταν γυρνάω σπίτι κουρασμένος προτιμώ να βάλω ένα ουισκάκι και να αράξω ακούγοντας μουσικούλα. Και όχι να μου λένε άλλοι "σσσσστ κοιμάτε το μικρό".
Και να την ακούω και να ροχαλίζει και στο αυτί μου όλο το βράδυ :lol:
Μες στο μυαλό μου βρίσκεσαι. Ασε τα ξεσκεπάσματα τη νύχτα και η αφόρητη ζέστη να κοιμάσαι δίπλα στην άλλη, ειδικά το καλοκαίρι. Μόνος κάνω τους καλύτερους ύπνους.
Μέρος απο αυτά με τα παιδιά, τα έχω ζήσει με τα παιδιά της αδερφής μου, άλλα δεν τρελάθηκα κιόλας.

@erling
Ξέχασες βέβαια να μας πεις για τα χοροπηδητά πάνω στο σαλόνι το απόγευμα, τις φωνές και τα κλάματα όταν δεν τους κάνεις το χατήρι, τα ξενύχτια το βράδυ όταν είναι βρέφη, τους εμετούς μέσα στο αμάξι και τα κατουρήματα στους καναπέδες του σπιτιού (ίσως και το αμάξι).
@ultimo; Λιποθύμησες αγόρι μου, ή ακόμα είσαι όρθιος;
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

enias έγραψε:Εξ' αιτίας της αναξιοκρατίας και της αντιπαραγωγικής νοοτροπίας στην Ελλάδα, είμαι το 3
Εδώ που τα λέμε, είναι σπανιότερο να βρεις 30αρή που να μην μένει με τη μάνα του. Το να φεύγει απο το σπίτι στα 18 όπως στο εξωτερικό, είναι απλά ανέκδοτο για την Ελλάδα.
Αλλα μου κάνει εντύπωση το πως βλέπουν τα πράγματα οι γυναίκες. Δηλαδή η μάνα της και η γιαγιά της, όταν παντρευτήκανε, το έκαναν επειδή ο αγαπητικός τους είχε ΟΤΕ στο σπίτι και αμάξι και γεμάτο πορτοφόλι και διάφορες άλλες παροχές?
Αλλα το είπα σε προηγούμενα ποστ. Κάποτε ερωτευόσουνα και παντρευόσουνα και τέλος. Πλέον περνάς απο πολλούς, βλέπεις, συγκρίνεις, και πλέον έχεις το "δικαίωμα" να απαιτείς.
Και ναι εννοείτε. 2 και πάλι 2. Δαγκωτό!! :lol: :biritses
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

UltiMo_ έγραψε:Και ναι εννοείτε. 2 και πάλι 2. Δαγκωτό!! :lol: :biritses
Έτσι... έτσι... :biritses
Καλό είναι να απολαμβάνουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων ;)
Αινείας
erling

Δημοσίευση από erling »

enias έγραψε: @erling
Ξέχασες βέβαια να μας πεις για τα χοροπηδητά πάνω στο σαλόνι το απόγευμα, τις φωνές και τα κλάματα όταν δεν τους κάνεις το χατήρι, τα ξενύχτια το βράδυ όταν είναι βρέφη, τους εμετούς μέσα στο αμάξι και τα κατουρήματα στους καναπέδες του σπιτιού (ίσως και το αμάξι).
Φίλε μου όλα μα όλα αυτά ξεχνιούνται μέσα σε μια ζεστή αγκαλία και ένα μεγάλο χαμόγελο. Όλα σε λέω.... Ακόμα και την επόμενη στιγμή......
Εικόνα - Το blog μου
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εδώ μάλλον ο erling έχει δίκιο!!! :applause
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

erling έγραψε:
enias έγραψε: @erling
Φίλε μου όλα μα όλα αυτά ξεχνιούνται μέσα σε μια ζεστή αγκαλία και ένα μεγάλο χαμόγελο. Όλα σε λέω.... Ακόμα και την επόμενη στιγμή......
Ἡ κυρία τῆς ὁποίας τὸ σπίτι νοίκιζα κάποτε ἔχει ἕνα παιδί (40+). Ὁ πατέρας ἐνὸς παλιοῦ ἀφεντικοῦ ἔχει δύο (40+). Κι οἰ δύο δηλώνουν ὄτι μετανιώνουν ποῦ δὲν ἔκαναν περισσότερα παιδιά.
Γιὰ νὰ τὸ λένε δὺο "βετεράνοι" κάτι σημαίνει. Προφανῶς κάποια πράγματα ἀξίζουν καὶ τὰ θετικά τους εἶναι μακρὰν καλύτερα τῶν ὅποιων ἀρνητικῶν.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ναι. και εγώ στα 40+ μου θα μετανιώσω αν δεν κάνω παιδιά. Πιο πριν, δε νομίζω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”