Ντοκουμέντο! [15-02-2012]

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Απάντηση
UltiMo_

Ντοκουμέντο! [15-02-2012]

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Η στήλη και το site μαζί είναι υπερήφανα που για πρώτη φορά δημοσιεύουν το κείμενο που απαίτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, από τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Η στήλη και το site, είναι δυο φορές υπερήφανα, γιατί δημοσιεύουν το υπογεγραμμένο κείμενο, που απαίτησαν οι δανειστές μας. Και το κάνουμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι καλύτερος ραγιάς είναι ο ενημερωμένος ραγιάς. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Εικόνα

Εικόνα

ellinofreneia.net

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Re: Ντοκουμέντο! [15-02-2012]

Δημοσίευση από enias »

Πίσω απο κάποιες άλλες λέξεις, κρύβεται η ουσία που περιγράφεται στην παραπάνω επιστολή-αστείο.
Δεν είμαι σίγουρος για το αν πρέπει να γελάσω :D ή να νευριάσω. :evil:
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ πάντως χω πάψει να γελάω εδώ και καιρό. Εχω χάσει την απαραίτητη ανοχή για να γελάω με τα "καμώματά τους."
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Γελάμε με τα χάλια μας.Αλλα΄δεν πειράζει.
Μας έφαγε τόσα χρόνια ο άκρατος προοδευτικισμός.Ας τον λουστούμε όλοι πλέον.

Ο Παπαδόπουλος κατα τ άλλα μας έφταιγε.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”