Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου σε βάρος της Χώρας!

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
enias

Re: Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου σε βάρος της Χώρας!

Δημοσίευση από enias »

Το είπαμε το θέμα με την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Κάποια ζημιά έκανε, κανείς δεν διαφωνεί.
Άλλα όμως δεν έφταιγε πάντα το κράτος για την διάλυση της βιομηχανίας, ούτε μπορούσε να διατηρηθεί μια κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα με κύριο αγοραστή το δημόσιο με τα δανεικά. Εγώ αυτό είπα. Κατα τα άλλα, σωστά τα λέτε όλοι.

Τώρα, για το τι έκανε ο Παπαδήμος... νομίζω οτι το αρχικό κείμενο, κάνει δημαγωγία.

Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Δημαγωγία ξε δημαγωγία σίγουρο είναι ένα.

Ηταν διοικητής της τράπεζας Ελλάδος όταν μαγειρεύτηκαν οι δείκτες για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΝΕ και τώρα είναι υπηρεσιακός πρωθυπουργός για να πάρει το ΔΝΤ την Ελλάδα. Τυχαίο?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Δημαγωγία ξε δημαγωγία σίγουρο είναι ένα.

Ηταν διοικητής της τράπεζας Ελλάδος όταν μαγειρεύτηκαν οι δείκτες για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΝΕ και τώρα είναι υπηρεσιακός πρωθυπουργός για να πάρει το ΔΝΤ την Ελλάδα. Τυχαίο?
Δεν ήταν ο Παπαδήμος που μιλούσε με το ΔΝΤ. Ο Παπανδρέου ήταν και μάλιστα πριν τις εκλογές. Ο Παπαδήμος απλά είναι άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Το μαγείρεμα των δεικτών δεν ήταν εκείνο που χαντάκωσε τη χώρα, αλλά το στρεβλό οικονομικό μοντέλο ενός δημόσιου τομέα που τροφοδοτούνταν απο δάνεια για να τροφοδοτεί τον ιδιωτικό τομέα. Το επινόησε το ΠΑΣΟΚ και το υπηρέτησε πιστά και η ΝΔ στα πλαίσια ενός μοντέρνου πολιτεύεσθαι βασισμένο στην επικοινωνία επιστήμη του marketing. "Τι θέλει ο λαός; Δώστο μην χάσουμε τους πελάτες"

Μην ξεχνιόμαστε! Το μεγάλο έγκλημα δεν το έκανε ο Παπαδήμος στη χώρα, άλλα η οικογένεια Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Καραμανλή junior και το συνάφι του την ΝΔ.

Και το χειρότερο έγκλημα είναι οτι οι συμμορίτες που λυμαίνονται το κράτος 35 χρόνια, μπροστά στον κίνδυνο να τους πάρει άλλος την καρέκλα ενώθηκαν και έχουν κάνει σιωπηρό συνασπισμό και επίσης υπάρχουν κάτι ανεγκέφαλοι που θα τους ψηφίσουν πάλι.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ο Παπαδήμας ήταν πρόεδρος της Τράπεζας Ελλάδος κατά το μαγείρεμα και τώρα είναι πρωθυπουργός κατά το κλείσιμο της συμφωνίας.... Τυχαίο να είναι πάντα ο ίδιος άνθρωπος? Δεν νομίζω...

Αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται...
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Επαναλαμβάνεις πάλι το ίδιο πράγμα με ένα δογματικό τρόπο και υπονοείς κάτι που απλά δεν έχει καμία βάση. Ο Παπαδήμος είναι απλά ένας πετυχημένος επιστήμων που χαίρει της εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ και που μπήκε σαν προσωπείο για να κάνει αυτά που θέλει ο Παπανδρέου ο Σαμαράς και οι συμμορίες τους.

Πρέπει κάποια στιγμή να ξεφύγουμε απο τα πρόσωπα και να δούμε τις πολιτικές, τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω απο συγκεκριμένες πολιτικές όπως επίσης και τους λόγους υιοθέτησης αυτών των πολιτικών. Το κράτος μας δεν έχει αλλάξει ακόμα. Είναι ένα κράτος που συντηρούσε μια κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα με το δανεισμό, που εξυπηρετούσε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων και πολιτών έναντι της ψήφου και της στήριξής του κόμματος με διάφορους τρόπους. Ο τρόπος του πολιτεύεσθαι ακολουθεί ακόμα κανόνες μαρκετινγκ και εντυπωσιασμού.

Δεν υπάρχει σχέδιο διάσωσης απο κανέναν. Ούτε απο τους ξένους, ούτε απο τους Έλληνες πολιτικούς. Αυτό που υπάρχει πλέον, είναι τα σχέδια κάποιων ομάδων συμφερόντων μέσα και έξω απο την Ελλάδα, για την υφαρπαγή των περιουσιακών στοιχείων του κράτους και των Ελλήνων ιδιωτών.

Το χρέος έχει γίνει πλέον διακρατικό και τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδα μεταφέρονται σε μια εταιρία με έδρα το εξωτερικό ώστε να γίνει "κατάσχεση εις χείρας τρίτων" όπως πήγε να κάνει το Δίστομο σε ακίνητα του Γερμανικού Δημοσίου στο έδαφος της Ιταλίας ως πολεμικές αποζημιώσεις. Επίσης, υπάρχουν και 60 τόνοι χρυσού της Ελλάδας ως παρακαταθήκη στην Τράπεζα της Αγγλίας.

Να είστε χαρούμενοι αν τουλάχιστον καταφέρετε να κρατήσετε τα σπίτια σας. Γιατί ενω τα ακίνητα του δημοσίου πάνε να τα πάρουν ως εγγυήσεις, τα δικά μας θα τα πάρουν μέσω μειώσεων μισθών, συντάξεων και αύξησης της φορολογίας.

Με τις υγείες μας και άλλη φορά να προσέχουμε ποιόν ψηφίζουμε, γιατί έρχονται εκλογές και είναι στην κυριολεξία η τελευταία μας ευκαιρία. Οι επόμενες εκλογές μπορεί να είναι το 2016 και μέχρι τότε λίγα πράγματα θα έχουν μείνει όρθια ακόμα.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

enias έγραψε:Επαναλαμβάνεις πάλι το ίδιο πράγμα με ένα δογματικό τρόπο και υπονοείς κάτι που απλά δεν έχει καμία βάση. Ο Παπαδήμος είναι απλά ένας πετυχημένος επιστήμων που χαίρει της εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ και που μπήκε σαν προσωπείο για να κάνει αυτά που θέλει ο Παπανδρέου ο Σαμαράς και οι συμμορίες τους.
Εμένα με ενδιαφέρει πως έχω πρωθυπουργό κάποιον που είναι ειδικός στα μαγειρέματα... Ποιανού την δουλειά κάνει ΔΕΝ με νοιάζει!!! Εφόσον δεν κάνει την δική μου!!! Δεν θέλω κάποιον για πρωθυπουργό που έστω και μακράν αναμείχθηκε και δεν αρνήθηκε να φέρει την χώρα μου στο χάλι αυτό. Όσο για τα περί κατασχέσεων, υπάρχει πάντα και το "μολών λαβέ". Αυτό βέβαια προϋποθέτει κυβερνήσεις που αποτελούνται από άτομα που δεν φορούν Τάνγκα...
Εικόνα
thanos

Δημοσίευση από thanos »

δηλαδή τι υποννοείς μίστερ;
οτι ο πρωθυπουργός μας
και ο υπουργός μας οικονομικών φορούν το συγκεκριμένο εσώρουχο;

τσ,τσ,τσ
δεν το πιστεύω... :biritses
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Βασικά προσπαθώ να παραμείνω κόσμιος εκφράζοντας την άποψή μου γι'αυτά τα ΑΠανθρωπάκια.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Εμένα με ενδιαφέρει πως έχω πρωθυπουργό κάποιον που είναι ειδικός στα μαγειρέματα... Ποιανού την δουλειά κάνει ΔΕΝ με νοιάζει!!! Εφόσον δεν κάνει την δική μου!!! Δεν θέλω κάποιον για πρωθυπουργό που έστω και μακράν αναμείχθηκε και δεν αρνήθηκε να φέρει την χώρα μου στο χάλι αυτό.
Αλήθεια τώρα, πιστεύεις οτι η θητεία του Παπαδήμου στην κεντρική τράπεζα ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας; :shock:
Ωραίο άλλοθι για τους πραγματικούς υπαίτιους ακούγεται αυτό. :roll:

Τότε και ο Κωσταντίνος Καραμανλής έβλαψε τη χώρα με την ένταξη στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη ο άλλος αργότερα, γιατί χάθηκε η ανταγωνιστικότητα της χώρας ενώ η Τουρκία που τελικά δεν μπήκε, είναι σήμερα πολύ καλύτερα απο εμάς αφού έγινε το παραγωγικό κέντρο της Ευρώπης με φθήνα εργατικά σε τούρκικες λίρες, οπότε καλύτερα...

...απεμπλοκή απο την ΕΕ, την Ευρωζώνη.

Ζήτω το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα που μας θέλουν με δραχμή.
Άλλωστε και το πρώτο πόστ σε παράθεση απο το indobserver.blogspot.com, σιωπηρά αυτό υπονοεί.
Αινείας
thanos

Δημοσίευση από thanos »

enias έγραψε:Αλήθεια τώρα, πιστεύεις οτι η θητεία του Παπαδήμου στην κεντρική τράπεζα ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας; :shock:
Ωραίο άλλοθι για τους πραγματικούς υπαίτιους ακούγεται αυτό. :roll:
Οι πραγματικοί υπαίτιοι ποιοι ειναι δηλαδή;
οι ξένοι νυν πολιτικοί; οι πρώην;
κατ εμέ οι πραγματικοί υπαιτιοι ειναι οι Ελληνες επικεφαλείς που διετέλεσαν πρωθυπουργοί:
Παπανδρέου Ανδρέας, Κων. Μητσοτάκης, Κων. Σημίτης, Κων.Καραμανλής και Γεώργιος Παπανδρέου
και φυσικά όσοι τους συμβούλεψαν η τους υπηρέτησαν υπάκουα και τυφλά...
και ο μιστερ Παπαδήμος ηταν ενας απο αυτους τους πιστούς υπηρέτες ριχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του
http://el.wikipedia.org/wiki/Λουκάς_Παπαδήμος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”