«Νεκρή» σηκώθηκε από τo φέρετρο και πήγε στην κουζίνα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

«Νεκρή» σηκώθηκε από τo φέρετρο και πήγε στην κουζίνα

Δημοσίευση από UltiMo_ »

«Νεκρή» σηκώθηκε από τo φέρετρο και πήγε στην κουζίνα επειδή …πεινούσε!

Εικόνα

Ως άλλος Λάζαρος, μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο, όχι απαντώντας στο κάλεσμα του Ιησού, αλλά στο κάλεσμα της πείνας έξι ολόκληρες ημέρες από τη... στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της!

Η 95χρονη Κινέζα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο. Επειδή η 95χρονη ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.

Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας. Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

Εικόνα

tromaktiko

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
UltiMo_

Re: «Νεκρή» σηκώθηκε από τo φέρετρο και πήγε στην κουζίνα

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Σε κάνει να απορείς.
Εμείς που δεν περιμένουμε 5 μέρες........?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Kάτι ξέρουν και τους θάβουν μετά από 5 ημέρες!!
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -died.html
http://spyghana.com/world-news/asia/95- ... -she-died/

Despite cheating death, however, the same Chinese tradition left Mrs Xiufeng without any possessions, according to ritual, after a person dies, all their belongings must be burnt.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
enias

Δημοσίευση από enias »

Να παραγγείλετε (απο πρίν!) στους κοντινούς σας, να σας κάνουν καρδιογράφημα σε νοσοκομείο. Αν υπάρχει ένας μικρός χτύπος που δεν ακούγεται με στηθησκόπιο, εκεί θα φανεί, οπότε θα σας πάνε για ηλεκτροσόκ να ξεκινήσει η καρδιά. Αν δεν υπάρχει χτύπος, τότε μέχρι τη 2α παρουσία δεν σας βλέπω να σηκώνεστε. :mrgreen:

Αυτά τα περιστατικά κάποτε, στα χωριά ήταν συχνά (το έπαθε και η προγιαγιά μου) γιατί τη διάγνωση του θανάτου την έκανε ένας γιατρός με στηθοσκόπιο (δυστυχώς, παράτυπα, ακόμα συμβαίνει!). Γι αυτό και "ξενυχτούσαν το νεκρό" όπως λεγόταν τότε.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αν είσαι σε νοσοκομείο ταν πεθάνεις. Και αν κάνεις ηλεκτροσόκ σε ζωντανό μάλλον θα τον πεθάνεις στα σίγουρα...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Αν είσαι σε νοσοκομείο όταν πεθάνεις.
Καλό είναι να τους πηγαίνουν πάντα στο νοσοκομείο για να γίνεται και καρδιογράφημα. Είναι πιο σωστό και πιο ασφαλές. Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει ένας πολύ μικρός χτύπος που να μην ακούγεται με το στηθοσκόπιο ή να μην νιώθεις σφυγμό. (Μου τα έχει πει γιατρός αυτά)
MacPap έγραψε:Και αν κάνεις ηλεκτροσόκ σε ζωντανό μάλλον θα τον πεθάνεις στα σίγουρα...
:lol: :lol: :lol:
Δεν θα τον έλεγες και ακριβώς ζωντανό με 30 χτύπους. Στην αυλόπορτα του Άγιου Πέτρου θα βρίσκεται, να κόβει βόλτες... :lol:
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Πάντως 35 σφυγμούς είχαν κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων στα καλά τους. ΑΚόμα και έναν να έχει που σημάνει πως η καρδιά λειτουργεί δεν του κάνεις σοκ... Του κάνουν ενέσεις κλπ...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Πάντως 35 σφυγμούς είχαν κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων στα καλά τους. ΑΚόμα και έναν να έχει που σημάνει πως η καρδιά λειτουργεί δεν του κάνεις σοκ... Του κάνουν ενέσεις κλπ...
Καλά, δεν είμαι και γιατρός. Πάντως το καρδιογράφημα είναι σημαντικό.
Αινείας
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Θα έμενα στον τόπο αν την έβλεπα όρθια.Γ******* μιλάμε.Μεγάλο λούκι.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

κάτι τρέχει με τους κινέζους...

Αναστήθηκε και βγήκε από το φέρετρο την ώρα της κηδεία της!

Παραλίγο να «μείνουν» από καρδιά οι συγγενείς μιας Κινέζας 101 ετών, η οποία σηκώθηκε από το φέρετρο, λίγο πριν την κηδεία της!

Η ηλικιωμένη γυναίκα πριν από περίπου δέκα ημέρες...είχε πέσει και είχε χτυπήσει σοβαρά. Οι δύο κόρες της, γύρω στα 70 η καθεμία, την φρόντιζαν μετά το ατύχημα, μέχρι που μια μέρα δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν σημάδι ζωής στη μητέρα τους. Δεν ακούγονταν οι χτύποι της καρδιάς της και το σώμα της είχε αποκτήσει νεκρική ακαμψία....

Τότε, έπλυναν τη γηραιά μητέρα τους, ο νεκροθάφτης της έντυσε και την έβαλαν στο φέρετρο.
Οι συγγενείς είχαν μαζευτεί στο σπίτι για να θρηνήσουν τη γυναίκα, όταν ξαφνικά αυτή σηκώθηκε και είπε: «τι θέλει όλος αυτός ο κόσμος στο σπίτι μου;».

«Είμαι τυχερή», είπε αργότερα η Κινέζα. «Ευτυχώς, ξύπνησα πριν με πάνε στο κρεματόριο και είδα πόσος κόσμος νοιάζεται για μένα».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”