Βρείτε σε ποιο κόμμα ανήκετε!

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού, με τον αριθμό των αναποφάσιστων να εμφανίζεται αυξημένος.

Έτσι, ένα διαδικτυακό τεστ, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες ημέρες, έρχεται να δώσει τη λύση σε όσους παραμένουν αναποφάσιστοι και δεν ξέρουν ποιο κόμμα να προτιμήσουν.

Μέσω ενός αναλυτικού ερωτηματολογίου, το τεστ προβλέπει με… ακρίβεια τον ιδεολογικό χώρο, αλλά και το κόμμα στο οποίο ανήκει κάποιος.

Κάντε το τεστ εδώ για να δείτε σε ποιον πολιτικό χώρο βρίσκεστε!

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Re: Βρείτε σε ποιο κόμμα ανήκετε!

Δημοσίευση από erling »

Τελικά είμαι κρυφοαριστερός. Βρε ζε μας σέζετε ούλοι....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
enias

Δημοσίευση από enias »

Νομίζω οτι είναι σικε το παιχνίδι.... :roll: Εμένα με έβγαλε αριστερό με ένα μεγάλο κύκλο κοντά στο κέντρο.

Αν βγει κανείς προς τη δεξιά, να μου τηλεγραφήσει... πρέπει να δώσει πολλές "ακραίες" απαντήσεις.
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Θα τις δώσει ο grigoris :D
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

Κάνω δοκιμές.
Αινείας
enias

Δημοσίευση από enias »

Μπααα σωστό είναι. :(

Πω ρε γαμώτο... κομμουνιστοφέρνω ελαφρώς τελικά... :shock:
Αινείας
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

UltiMo_ έγραψε:Θα τις δώσει ο grigoris :D
Πως με καταλαβαίνεις ρε γμτ.Εδώ δεξιός.Δεν πήγαινα παραπέρα.

Γμτ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
erling

Δημοσίευση από erling »

ΔΙΑΦΩΝΩ σε όλα -> αριστερά
ΣΥΜΦΩΝΩ σε όλα -> δεξιά
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ σε όλα-> Συντηρητική Δεξιά
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ σε όλα -> Κέντρο
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ -> σε όλα -> Κέντρο
ΣΥΜΦΩΝΩ σε όλα εκτός 3,4,6 ΔΙΑΦΩΝΩ -> Φασισμός

Δείτε και αυτό
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

Εικόνα

Κέντρο με εβγαλε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Με εβγαλε απο την δύσκολη θέση να δώ τι θα ψηφίσω........ Λεβέντης.........το βρήκα :astrakia :astrakia
Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Το έδωσα και σε γνωστούς μου να το κάνουν. Το εντυπωσιακό στα αποτελέσματα όλων είναι μια ροπή προς το κάτω μέρος του κύκλου το οποίο δείχνει οτι τελικά εμείς οι Έλληνες είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, είμαστε ενας αρκετά συντηρητικός λαός, με μια τάση προς τον αυταρχισμό.

Πόσοι άραγε να απαντήσανε θετικά στην ερώτηση για τους γάμους των ομοφυλοφύλων; ;)
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”