Λευκό, Άκυρο ή Αποχή? Το σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος...

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Λευκό, Άκυρο ή Αποχή? Το σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος.

Δημοσίευση από MacPap »

Ultimo_ έγραψε:Όμως, αν πιστεύετε ότι ψηφίζοντας λευκό θα καταγράψετε την αποδοκιμασία σας για την πολιτική τάξη, κάνετε λάθος! Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, εσάς που ρίξατε λευκό, αλλά πολύ απλά η ψήφος σας θα πάει στην ίδια κατηγορία με τα «λανθασμένα», δηλαδή, τα άκυρα και δεν θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο στην καταμέτρηση!
Ναι αλλά καταγράφεται ως ξεχωριστή κατηγορία... Και αυτό είναι το ζητούμενο. Άλλο λέω μαζεύτηκαν περίπου 100.000 στο σύνταγμα. Άλλο 2.000.000 λευκά... Αυτά να πάει να πει αυτή η κυρία στους αδαείς.

Πρέπει να γίνει σαφές στις εκλογές όχι ότι μεγαλώνουν τα μικρά κόμματα αλλά πως θέλουμε να αλλάξει το πολίτικο σκηνικό συλλήβδην. Και να πάνε όλοι οι άχρηστοι και οι κλέφτες σπίτι τους...

Το λευκό καίει... Και καίει πολύ γιαυτό σε όλες τις χώρες προσπαθούν να το υποβαθμίσουν μέχρι εξαλείψεως σε κάποιες (όπως η Γερμανία)

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Αποτέλεσμα δεν φέρνει όμως.
Αυτό είναι και το ζητούμενο.
Διότι αν περιμένουμε από αυτούς τους χοντρόπτσους (ΑΚΑ γουρούνια) να καταλάβουν τι παίζει, θα περιμένουμε πάααρα πολλά χρόνια.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Δεν μπορώ να ξανά μπω σε αυτή την συζήτηση την έχουμε κάνει αλλού ξανά και ξανά. Εγώ υποστηρίζω χρόνια τώρα πως πρέπει το λευκό να φτάσει πάνω από 50 % και μετά έλα να τα πούμε.

Πολλοί είναι άλλης γνώμης! Ας μου πούνε λοιπόν ένα νόμιμο τρόπο όλοι αυτοί πως μπορείς να τους διώξεις και εγώ μαζί. Αλλά δεν υπάρχει... Και δεν θα υπάρξει ποτέ με τα μυαλά που κουβαλάμε.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εικόνα
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

Και εγώ έχω την εντύπωση οτι τα λευκά πάνε μαζί με τα άκυρα και δεν προσμετρώνται, όπως και η αποχή. Πάντως και η αποχή αν ποτέ φτάσει το 50% δεν νομίζω να ερμηνευτεί, ως "πήγαν εκδρομή εκείνη την ημέρα".
Αινείας
erling

Δημοσίευση από erling »

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος ερμηνείας.......
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”