Πάγος

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
UltiMo_

Πάγος

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Re: Πάγος

Δημοσίευση από grigoris »

Αυτά είναι.Στην Ελλάδα θα τα είχαμε κάνει ίσιωμα όλα.Δεν παίζουμε.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
erling

Δημοσίευση από erling »

Δηλαδή δεν υπάρχει καθόλου τύχη;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

"grigoris" -> "Αυτά είναι.Στην Ελλάδα θα τα είχαμε κάνει ίσιωμα όλα.Δεν παίζουμε."
"erling" -> "Δηλαδή δεν υπάρχει καθόλου τύχη;"

Θα μπορούσε κάποιος να τα μεταφράσει σε Ελληνικά "blease"? Γιατί δεν κατάλαβα τίποτε!! :astrakia
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Φίλε Κώστα εννοώ ότι αν βάζαμε ένα τσούρμο Έλληνάρες σε πάγο να οδηγήσουν θα τα είχαμε κάνει μαντάρα.Τουλ στο βίντεο μείναν ανέπαφοι όλοι. 8-)
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Κατάλαβα!! :)

Δεν ξέρω πράγματι πως θα ήταν πάντως αυτό που είδα είναι πως τα αυτοκίνητα που φρενάρισαν πρέπει να είχαν ABS. Ενώ αυτό που ξέφυγε δεν είχε...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Άτιμο πράγμα ο πάγος στην οδήγηση... ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. Τα αυτοκίνητα δεν είναι φτιαγμένα για συνθήκες μηδενικής τριβής.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”