Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Άβαταρ μέλους
Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

Εικόνα

Προσοχή! Αν πας ποτέ στη Ρωσία πρόσεξε πολύ καλά που θα παρκάρεις το αυτοκίνητο σου γιατί οι Ρώσοι δεν αστειεύονται. Όχι δεν θα σου δώσουν μόνο παράνομη κλήση ή θα φωνάξουν τον γερανό της τροχαίας, αλλά θα πάρουν δραστικότερα μέτρα και στην ουσία θα σου κόψουν το αυτοκίνητο στα δύο με ένα τεράστιο αλυσοπρίονο.
Πηγή:AutoBlog.gr

Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα
UltiMo_

Re: Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Θα τους γ***** το πέταλο έτσι και μ κάναν τέτοια μπινιά με την μία.Υπάρχουν και ανάγκες , δεν το γνωρίζουν αυτό?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Τι ανάγκες?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Έπαθες κάτι , χρειάστηκε για κάποιο λόγο τέλος πάντων να το αφήσεις εκεί το ρημάδι.
Είναι λόγος αυτός να στο καταντήσουν γιαπί?Μαζί το πληρώσαμε?Ας το σηκώσουν και να το πάνε όπου γουστάρουν και μετά ας πληρώσεις ένα πρόστιμο τσουχτερό και τέρμα.Μην κάνουμε και ακραία πράγματα.Δεν βγάζει πουθενά.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Η παροιμία λέει όπου δεν περνάει λόγος πίπτει ράβδος....
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Άλλο η ράβδος άλλο το να σου κόβουν ένα αμάξι στη μέση επειδή πάρκαρες παράνομα.

Μη φτάνουμε στα άκρα επιβραβευοντάς τα κιόλας.Ας τα μάζευε η τροχαία και ο πολίτης να τα έπαιρνε μετά από κυρώσεις.Αλλα όχι να σου καταστρέφουν την περιουσία.!
thanos

Δημοσίευση από thanos »

....πολύ προχώ αυτοι οι Ρώσοι, :astrakia
...αντι να κολλάνε κανένα αυτοκόλλητο οτι ειναι γάιδαρος ο οδηγός του παρόνομου παρκαρισμένου οχήματος :D
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

grigoris έγραψε:Άλλο η ράβδος άλλο το να σου κόβουν ένα αμάξι στη μέση επειδή πάρκαρες παράνομα.
Την ίδια έννοια με την ράβδο στην παροιμία έχει και αυτό. Αυτή είναι η έννοια της παροιμίας.

Πάντως αν και νομίζω πως είναι αστείο παρά πραγματικότητα καλά θα έκαναν. Να σκεφτόταν οι παρανομούντες πριν παρκάρουν. Δεν κατάλαβα γιατί εγώ πρ΄ρεπι α χάσω τον χρόνο μου και την ηρεμία μου επειδή κάποιος βαριέται να περπατήσει μερικά μέτρα...

Και όπως και να έχει σίγουρο είναι ένα αν υπήρχε τέτοια διάταξη ούτε που θα το σκεπτόταν κάποιος να παρκάρει παράνομα, ενώ αν το έκανε θα το έκανε μόνο μία φορά :lol:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Ξαναλέμε όμως ότι οι ακραίες λύσεις έχουν ως συνέπεια και τις ακραίες συμπεριφορές.
Είναι αδιανόητο να σου κάνουν τέτοιο πράγμα.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να συνετιστεί κάποιος , δεν χρειάζονται τέτοιες συμπεριφορές.!

Φιλικότατα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”