Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.
- MacPap
Re: Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.
Μα αυτές οι λύσεις είναι για τους μη συνετιζόμενους με τα λόγια οπότε πίπτει κόφτης...
-
UltiMo_
Ναι αλλα υπάρχουν και πολλοί τρόποι ωστε να μην διπλοπαρκάρεις όταν βιάζεσαι.grigoris έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να συνετιστεί κάποιος
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
grigoris
Τώρα ψάχνουμε να βρούμε γωνία σε δίφραγκο.Έλεος.UltiMo_ έγραψε:Ναι αλλα υπάρχουν και πολλοί τρόποι ωστε να μην διπλοπαρκάρεις όταν βιάζεσαι.grigoris έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να συνετιστεί κάποιος
Όταν υπάρχει ανάγκη και θα διπλοπαρκάρεις και στην τελική ας συνέβαιναν όλα αυτά τα παράλογα μόνο σε καταστάσεις ουσιαστικής ανάγκης και να είσαι σίγουρος ούτε καν θα ασχολιόμασταν.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατι το "ουσιαστική ανάγκη" το ερμηνεύει κανείς όπως θέλει. Για μένα πχ δεν έχει έρθει ποτέ μου αυτή η υπερβολική ανάγκη. Όταν βιάζομαι πολύ, φροντίσω να φύγω απο το σπίτι νωρίτερα, ή να πάω με λεωφορείο (ωστε να γλιτώσω τον χρόνο του παρκαρίσματος).
Για άλλον ουσιαστική ανάγκη μπορεί να είναι να διπλοπαρκάρει για να πάρει σουβλάκια, γιατι είναι Κυριακή και τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα είναι κλειστά. Δεν με ενδιαφέρει η ανάγκη του καθενός λοιπον και δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία για παράνομο παρκάρισμα πέραν του οτι γράφω νόμους και συνανθρώπους στα παλιά μου τα παπούτσια για την βόλεψή μου. ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!
Για άλλον ουσιαστική ανάγκη μπορεί να είναι να διπλοπαρκάρει για να πάρει σουβλάκια, γιατι είναι Κυριακή και τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα είναι κλειστά. Δεν με ενδιαφέρει η ανάγκη του καθενός λοιπον και δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία για παράνομο παρκάρισμα πέραν του οτι γράφω νόμους και συνανθρώπους στα παλιά μου τα παπούτσια για την βόλεψή μου. ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
grigoris
Το να παρκάρεις παράνομα για σουβλάκια είναι μλκ και στην τελική λίγο με νοιάζει απο τη στιγμή που δεν με ενοχλεί.
Μην τρελλαινόμαστε μόνο και μόνο στην ιδέα ενός παράνομου παρκαρίσματος.
Μην τρελλαινόμαστε μόνο και μόνο στην ιδέα ενός παράνομου παρκαρίσματος.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Εμένα όμως με ενοχλούνε. Και εγώ βγάζω μεροκάματο εκείνη την ώρα, δεν πάω για καφέ.grigoris έγραψε:Το να παρκάρεις παράνομα για σουβλάκια είναι μλκ και στην τελική λίγο με νοιάζει απο τη στιγμή που δεν με ενοχλεί.
Τρελαίνομαι στην ιδέα οτι μερικοί "δικαιολογούν" πολλά. Ακόμα και κάτι παράνομοgrigoris έγραψε:Μην τρελλαινόμαστε μόνο και μόνο στην ιδέα ενός παράνομου παρκαρίσματος.
-
grigoris
Καλά Γιάννη στάσου στα ουσιαστικά και το παρκάρισμα του λεπτού είναι το τελ.
Φαντάζομαι πως θα κάνεις και σε χειρότερα.Κοίτα να ηρεμήσεις λίγο γτ ψάχνεις γωνία στο δίφραγκο.
Φαντάζομαι πως θα κάνεις και σε χειρότερα.Κοίτα να ηρεμήσεις λίγο γτ ψάχνεις γωνία στο δίφραγκο.
- MacPap
Μα αυτό που προσπαθεί να σου δώσει να καταλάβεις είναι πως αυτό που για κάποιον είναι επουσιώδες γι'αυτόν είναι ουσιαστικότατο... Και αυτό που για σένα είναι σημαντικό για κάποιον άλλο είναι ασήμαντο...
-
grigoris
Ρε σ Κώστα δλδ αν εγώ παρκάρω παράνομα με αλάρμ για 2 λεπτά και όντως δεν εμποδίζω την κίνηση που είναι το κακό?Τα τραγικοποιούμε όλα μ φαίνεται.!
-
UltiMo_
Επειδή δεν μπορείς να ορίσεις και να αποφασίσεις αν ενοχλείς λίγο, λιγάκι, περισσότερο ή πολύ. Και επειδή η χρονική διάρκεια του "λίγο" δεν ξέρεις αν είναι στα 2 λεπτά, στα 3 ή στα 5. Γιαυτό ο μόνος ορισμός είναι οτι το παράνομο παρκάρισμα ενοχλεί, εμποδίζει και είναι αδικαιολόγητο. Θες να το κάνεις? Κάντο. Αλλα μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις.
Γιατι αν το πάρουμε κι αλλιώς, αν δε σε νοιάζει αν με ενοχλείς πολύ ή λίγο και για 2 λεπτά ή για τρία, τότε και μένα δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα σου κόψει κάποιος το hyundai σου στα δύο με πριόνι
Εγώ για 1 δευτερόλεπτο θέλω μόνο να το χρησιμοποιήσω, το κομμάτι αυτό του δρόμου. Άρα το "για 2 λεπτάκια μόνο" είναι πάρα πολύ. Εξάλλου εγώ δεν ήρθα ποτέ στο μαγαζί σου μέσα, να σου κάνω τη ζωή δύσκολη για 2 λεπτά. Άρα μην το κάνεις και συ στη δικιά μου.
Φαντάσου τώρα να πάω εγώ στη δουλειά του μακπαπ τη στιγμή που καίγεται και πνίγεται και να του ξεκουμπώσω το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για 5 λεπτά με το ρολόι. Και όταν θα μου πει "καλά χαζός είσαι? εγώ καίγομαι". Εγώ θα του απαντήσω "έλα μώρε για 5 λεπτάκια μόνο. Μην το τραγικοποιείς τόσο το θέμα". Αν μου πεις με τι ακριβώς ασχολείσε, θα βρώ και για τη δικιά σου δουλειά ένα παράδειγμα του πως είναι να σε ενοχλεί κάποιος χωρίς καν να σου πει τον λόγο που σε ενοχλεί.
Άλλο λοιπον σημαίνει "παρκάρω παράνομα και ενοχλώ ελάχιστα, μόνο για λίγο". Και άλλο το δικαιολογώ και απο πάνω. Είπαμε. Θες να το κάνεις? Κάντο. Αλλα μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις.
Γιατι αν το πάρουμε κι αλλιώς, αν δε σε νοιάζει αν με ενοχλείς πολύ ή λίγο και για 2 λεπτά ή για τρία, τότε και μένα δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα σου κόψει κάποιος το hyundai σου στα δύο με πριόνι
Εγώ για 1 δευτερόλεπτο θέλω μόνο να το χρησιμοποιήσω, το κομμάτι αυτό του δρόμου. Άρα το "για 2 λεπτάκια μόνο" είναι πάρα πολύ. Εξάλλου εγώ δεν ήρθα ποτέ στο μαγαζί σου μέσα, να σου κάνω τη ζωή δύσκολη για 2 λεπτά. Άρα μην το κάνεις και συ στη δικιά μου.
Φαντάσου τώρα να πάω εγώ στη δουλειά του μακπαπ τη στιγμή που καίγεται και πνίγεται και να του ξεκουμπώσω το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για 5 λεπτά με το ρολόι. Και όταν θα μου πει "καλά χαζός είσαι? εγώ καίγομαι". Εγώ θα του απαντήσω "έλα μώρε για 5 λεπτάκια μόνο. Μην το τραγικοποιείς τόσο το θέμα". Αν μου πεις με τι ακριβώς ασχολείσε, θα βρώ και για τη δικιά σου δουλειά ένα παράδειγμα του πως είναι να σε ενοχλεί κάποιος χωρίς καν να σου πει τον λόγο που σε ενοχλεί.
Άλλο λοιπον σημαίνει "παρκάρω παράνομα και ενοχλώ ελάχιστα, μόνο για λίγο". Και άλλο το δικαιολογώ και απο πάνω. Είπαμε. Θες να το κάνεις? Κάντο. Αλλα μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις.