Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική ταχύ

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
pipinos1976

Re: Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική

Δημοσίευση από pipinos1976 »

enias έγραψε:που εν πάσει περιπτώσει δεν την πίστεψα και για μένα λες παραμύθια
Μπορώ να σου δώσω δύο απαντήσεις:

1. Λογική: θες να σου σκαννάρω την κλήση και τις αποδείξεις πληρωμής να τις δεις; Άλλωστε, η ιστορία αυτή έχει γραφτεί και στο bloka και στους 4Τροχούς. Λες να λέω ψέματα 7 χρόνια για μια παράβαση που μου έσβησαν τελικά;

2. Προκλητική: κι εσύ παραβιάζεις τον ΚΟΚ και όχι μονο. Είσαι απατεώνας και κλέφτης και δεν σε πιστεύω όταν γράφεις περί νομιμότητας. Η απάντηση αυτή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με τη δικιά σου άποψη.

Ευχαριστώ.

enias

Δημοσίευση από enias »

Αναρχικό, δεν σε είπα ποτέ και γενικά αποφεύγω τα σχόλια επι προσωπικού.
Τώρα για τα πισωγυρίσματα έτσι είμαι εγώ, τα γυρνάω μια έτσι μια αλλιώς, για να μην βαριόμαστε! :mrgreen:
Αινείας
pipinos1976

enias έγραψε:Αναρχικό, δεν σε είπα ποτέ και γενικά αποφεύγω τα σχόλια επι προσωπικού.
Αναφέρθηκες γενικά, αλλά σε εμένα. Μην προσπαθείς να διαφύγεις. ΟΛΟΙ το είδαν.
enias έγραψε:Τώρα για τα πισωγυρίσματα έτσι είμαι εγώ, τα γυρνάω μια έτσι μια αλλιώς, για να μην βαριόμαστε! :mrgreen:
Άρα: (α) δεν κάνεις για σοβαρή συζήτηση και (β) αύριο θα πεις ότι καλό είναι να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ. Μάλιστα...

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Είσαι τυχερός. Τη βρήκα εύκολα την κλήση. Έχω κρατήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το αυτοκίνητο, από αποδείξεις πληρωμής μέχρι τέλη, ασφαλίσεις, ΚΕΚ κτλ. Σε λίγο την ανεβάζω και θα δεις ότι τελικά πλήρωσα άλλα από αυτά που έγραφε η κλήση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pipinos1976 την 04 Απρ 2012, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enias

Δημοσίευση από enias »

pipinos1976 έγραψε:Αναφέρθηκες γενικά, αλλά σε εμένα. Μην προσπαθείς να διαφύγεις. ΟΛΟΙ το είδαν.
Αναφέρθηκα γενικά και το πήρες προσωπικά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
pipinos1976 έγραψε:αύριο θα πεις ότι καλό είναι να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ. Μάλιστα...
Δεν αποκλείεται! :lol:
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

pipinos1976 έγραψε:… ο άνθρωπος είναι πολύ σωστός, με μηδέν ατυχήματα … οπότε δεν υπάρχει λόγος να θεωρηθεί επικίνδυνος ή "αλήτης" ή κάτι άλλο …
Απερίσκεπτος, επικίνδυνος, επιδειξίας και χείριστος οδηγός είναι! Αν κατόρθωσε σε μία μόλις μέρα να μαζέψει 7 κλήσεις! Να πάει να κρυφτεί θα έπρεπε όχι να καμαρώνει!!! Την παροιμία "η στάμνα πολλές φορές θα πάει στη βρύση για νερό αλλά μια φορά θα σπάσει" την έχει ακούσει ποτέ?
pipinos1976 έγραψε:… Στην αρχή το παράδειγμα ήταν παιδαριώδες. Τώρα είναι δύσκολο. Λίγοι καταλαβαίνουν για τη βροχή …
Ηταν και παραμένει ατυχές και άστοχο… Άλλαξε το…
pipinos1976 έγραψε:… Έκανα ακριβώς το ίδιο (κλήση στους υαλοκαθαριστήρες), μόνο που έγινε από τα νεύρα μου. …
Το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" (Πλάτωνας, 427-347 π.Χ.) το έχεις ακούσει? Αυτή η περιγραφή έχει σαν σκοπό να μας αποδείξει πως, ο περί ού ο λόγος, ορθώς έβαλε τις κλήσεις στο παρμπρίζ? Αποτελεί μέρος της επιχειρηματολογίας σου αυτό για να καταλάβω δηλαδή! Το ότι και εσύ ομοίως έπραξες αποτελεί απόδειξη πως είναι ορθή πρακτική να γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα (για να μη πω αλλού) τους νόμους του κράτους και μετά να το επιδεικνύουμε κιόλας ως "ηρωική πράξη"?
pipinos1976 έγραψε:… Και, προσοχή, μιλάμε για οδηγό αγώνων, όχι για απλό καθημερινό οδηγό …
Αυτό τον καθιστά δις απερίσκεπτο και επιπόλαιο. ΕΠΕΙΔΗ είναι οδηγός αγώνων θα έπρεπε να δίνει το σωστό παράδειγμα. Οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστα….
pipinos1976 έγραψε:… Τώρα, αν αυτόν που υπερβαίνει το όριο τον χαρακτηρίζεις αναρχικό, …
Σωστά απερίσκεπτος, ανεύθυνος, εγωιστής και εν δυνάμει επικίνδυνος είναι…

Όσο για το τι προτείνω σαν σύστημα ποινών στον ΚΟΚ ξαναδιάβασε όλο το thread (μαζί με τα δικά σου post), αν δεν βαριέσαι! Εκεί μέσα είναι θα το βρεις…

ΥΓ Ο ΚΟΚ δεν αναφέρεται μόνο στην υπέρβαση ταχύτητας.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Το παράλογο και αστείο στο να πάρεις 7 κλήσεις για ταχύτητα που είναι? δεν κατάλαβα. Να πάρεις 7 κλήσεις για στάθμευση στο ίδιο σημείο, ναι το καταλαβαίνω. Είναι αστείο. Αλλα 7 κλήσεις γιατι έτρεχε σε 7 διαφορετικά σημεία, είναι παραλογισμός της τροχαίας, ή του οδηγού?

Όσο για την επίδειξη εμένα μου φαίνεται παιδαριώδης. Όπως τα παιδάκια που βγάζουν πινακίδες και καθρέφτες απο το παπάκι τους, με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν τα βγάλει, να είναι "φλώρος" ενώ αυτός που τα έβγαλε να είναι "μάγκας". Η μαγκιά της παρανομίας. Είμαι οδηγός αγώνων και ΜΠΟΡΩ να πιάσω 140 στην εθνική και 100 στον επαρχιακό. ΟΥΑΟΥ μεγάλο κατόρθωμα!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
pipinos1976

MacPap έγραψε:Απερίσκεπτος, επικίνδυνος, επιδειξίας και χείριστος οδηγός είναι! Αν κατόρθωσε σε μία μόλις μέρα να μαζέψει 7 κλήσεις! Να πάει να κρυφτεί θα έπρεπε όχι να καμαρώνει!!! Την παροιμία "η στάμνα πολλές φορές θα πάει στη βρύση για νερό αλλά μια φορά θα σπάσει" την έχει ακούσει ποτέ?
Απερίσκεπτος όχι. Ποιός είπε ότι δε σκέφτεται τις συνέπειες ενός ατυχήματος; Ίσα ίσα που με την εμπειρία του σίγουρα γνωρίζει περισσότερα από εσένα που τον χαρακτηρίζεις.

Επικίνδυνος όχι. Ποιός το κρίνει αυτό; Με την ικανότητά του μπορεί ΑΝΕΤΑ να πηγαίνει πολύ γρηγορότερα από το μέσο όρο με μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν βάλεις ότι οδηγεί και αυτοκίνητο βελτιωμένο σε όλους τους τομείς (τώρα νομίζω οδηγεί ImprezaSTi) σίγουρα δημιουργεί μικρότερα προβλήματα από τους άλλους οδηγούς.

Επιδειξίας 100% όχι. Σε ποιον έκανε επίδειξη; Στο χωριό που τον ήξερε ως οδηγό αγώνων; Δε νομίζω να ενδιαφερόταν για αυτό.

Χείριστος οδηγός; Φαιδρά πράγματα. Ποιος είσαι εσύ που θα τον κρίνεις;

Το ότι υπάρχει πιθανότητα να τρακάρει είναι δεδομένο. Σε όλους συμβαίνει. Προσπαθείς να το προλάβεις με όλους τους δυνατούς τρόπους. Τίποτε δε σε εξασφαλίζει όμως ότι παίρνοντας όλα τα μέτρα δε θα σου τύχει*.
MacPap έγραψε:Ηταν και παραμένει ατυχές και άστοχο… Άλλαξε το…
Αναφέρθηκες σε όλο τον κόσμο και σε αυτό που αντιλαμβάνεται. Σου απαντήσα, λοιπόν, αλλά ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις γιατί δε σε εξυπηρετεί, πως ο κόσμος, ακόμα και για ένα καλά μελετημένο φυσικό φαινόμενο, έχει άγνοια. Θα καταλαβαίνει και θα κρίνει σωστά την οδήγηση, όταν μάλιστα δεν είναι μπροστά στο περιστατικό;
MacPap έγραψε:Το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" (Πλάτωνας, 427-347 π.Χ.) το έχεις ακούσει? Αυτή η περιγραφή έχει σαν σκοπό να μας αποδείξει πως, ο περί ού ο λόγος, ορθώς έβαλε τις κλήσεις στο παρμπρίζ? Αποτελεί μέρος της επιχειρηματολογίας σου αυτό για να καταλάβω δηλαδή! Το ότι και εσύ ομοίως έπραξες αποτελεί απόδειξη πως είναι ορθή πρακτική να γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα (για να μη πω αλλού) τους νόμους του κράτους και μετά να το επιδεικνύουμε κιόλας ως "ηρωική πράξη"?
Η περιγραφή έχει να κάνει με τους λόγους που κάποιος θα κάνει αυτή την κίνηση. Αν με γράφουν για παραβάσεις που δεν έχω κάνει δε θα νευριάσω; Δε θα το πάρω αστεία; Κάπως πρέπει να αντιδράσω. Να σκοτώσω τον Αστυνομικό το μπορώ άνετα (ήμουν και έτοιμος από το στρατό τότε), αλλά δεν είναι λύση. Είμαι κατά της δολοφονίας τα τελευταία 24ωρα. Τα βάζω, λοιπόν, στους υαλοκαθαριστήρες, στο ταμπλώ, σε γιγαντοαφίσα στην άκρη του δρόμου, το κάνω διαφήμιση στην TV και δεν ξέρω τι άλλο και σχολιάζω τον βλάκα που έγραφε ό,τι του ερχόταν. Ο άλλος, πήρε 7 κλήσεις και έσπαγε πλάκα. Τι να κάνει; Να τα βάψει μαύρα που θα πλήρωνε την έξοδο 10 φορές παραπάνω;

Τα υπόλοιπα που γράφεις (ηρωικές πράξεις κτλ) είναι απλά "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".

Ερώτημα: το όμοιος ομοίω αεί πελάζει πού κολλάει; στο ότι νευρίασα με τις ψεύτικες κλήσεις; θες να κανονίσω να σου κόψω ένα κουστούμι αύριο να δούμε πώς θα σου φανεί;
MacPap έγραψε:Αυτό τον καθιστά δις απερίσκεπτο και επιπόλαιο. ΕΠΕΙΔΗ είναι οδηγός αγώνων θα έπρεπε να δίνει το σωστό παράδειγμα. Οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστα….
Φυσικά και δεν είναι πίστα. Γι' αυτό και δεν τρέχει όπως στους αγώνες. Το να πας όμως με 70 σε όριο 50 στη μέση της ευθείας του Μεσολογγίου δεν είναι επικίνδυνο. Αν οδηγούσε αγωνιστικά θα πηγαίνε με 240 στο ίδιο σημείο. Επιπόλαιος γιατί παραβίασε το όριο είναι δικός σου χαρακτηρισμός που ούτε γνωρίζεις έναν άνθρωπος, ούτε είσαι εκεί για να γνωρίζεις πώς οδηγεί.
MacPap έγραψε:Σωστά απερίσκεπτος, ανεύθυνος, εγωιστής και εν δυνάμει επικίνδυνος είναι…
Παραπάνω ήταν επικίνδυνος. Τώρα γίνεται εν δυνάμει επικίνδυνος. Αποφάσισε επιτέλους.
MacPap έγραψε:Όσο για το τι προτείνω σαν σύστημα ποινών στον ΚΟΚ ξαναδιάβασε όλο το thread (μαζί με τα δικά σου post), αν δεν βαριέσαι! Εκεί μέσα είναι θα το βρεις…
Δε γράφεις τίποτε απολύτως πλην της αφαίρεσης διπλώματος σε αυτόν με τις 7 παραβάσεις και για διπλασιασμό της ποινής. Αν δεν αναφέρεις ποια είναι η αρχική ποινή δε λες τίποτε. Δεν το περίμενα από εσένα να αποφεύγεις τόσο να απαντήσεις.
MacPap έγραψε:ΥΓ Ο ΚΟΚ δεν αναφέρεται μόνο στην υπέρβαση ταχύτητας.
Με ενδιαφέρει μόνο τι προτείνεις για την ταχύτητα.

Ευχαριστώ.

* Συγγενής οδηγεί. Σταματάει στο φανάρι δεύτερος. Βλέπει από πίσω φορτηγό και κάτι τον παραξενεύει. Στρίβει και πηγαίνει στη διπλανή λωρίδα. Το φορτηγό πέφτει στο 1ο ΙΧ και ο οδηγός τραυματίζεται (το αυτοκίνητο ήταν για πέταμα). Αν ο συγγενής μου δεν είχε αλλάξει λωρίδα θα ήταν νεκρός τώρα. Έτρεχε; Όχι. Το φορτηγό έτρεχε; Όχι. Έσπασαν τα φρένα (τυχαίο γεγονός) και θα σκότωνε 2 ανθρώπους. ΔΕΝ είναι όλα στο χέρι μας, όπως βλέπεις.
pipinos1976

Να και η κλήση:

Εικόνα

Να και η απόδειξη πληρωμής:

Εικόνα

Τι λέτε τώρα; Πλήρωσα ή όχι λιγότερα από την κλήση; Έγραφε η κλήση τις μπούρδες που ανέφερα ή όχι;

Μερικοί είναι όλο εξυπνάδες και κατηγορούν (άμεσα μάλιστα) χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς αιδώ. Λέω ψέματα, λοιπόν, κ. enias; Είστε ένας κοινός συκοφάντης και τίποτε παραπάνω. ΟΣΑ γράφω είναι ΠΑΝΤΑ ακριβέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να γράφω κάτι ψευδές άλλωστε. Για ποιο λόγο να το κάνω;

Ευχαριστώ.
pipinos1976

UltiMo_ έγραψε:Το παράλογο και αστείο στο να πάρεις 7 κλήσεις για ταχύτητα που είναι? δεν κατάλαβα. Να πάρεις 7 κλήσεις για στάθμευση στο ίδιο σημείο, ναι το καταλαβαίνω. Είναι αστείο. Αλλα 7 κλήσεις γιατι έτρεχε σε 7 διαφορετικά σημεία, είναι παραλογισμός της τροχαίας, ή του οδηγού?
Θες να το δοκιμάσεις; Ξεκίνα από την Καλαμάτα και σταμάτα στο Ορμένιο. Αν βρεις μαζεμένα 7 μπλόκα σε ΜΙΑ ημέρα ή μάλλον μέσα σε 6 ώρες ταξιδίου πες το μου λογικό. Πάντως, το να πετύχεις το '90 επτά (7) μαζεμένα μπλόκα ήταν όχι σπάνιο, αλλά απίθανο να συμβεί. Κι όμως συνέβη. Ε δεν είναι αστείο να συναντήσεις επτά (7) μπλόκα και να σε γράψουν και τα επτά; Για γέλια είναι.
UltiMo_ έγραψε:Όσο για την επίδειξη εμένα μου φαίνεται παιδαριώδης. Όπως τα παιδάκια που βγάζουν πινακίδες και καθρέφτες απο το παπάκι τους, με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν τα βγάλει, να είναι "φλώρος" ενώ αυτός που τα έβγαλε να είναι "μάγκας". Η μαγκιά της παρανομίας. Είμαι οδηγός αγώνων και ΜΠΟΡΩ να πιάσω 140 στην εθνική και 100 στον επαρχιακό. ΟΥΑΟΥ μεγάλο κατόρθωμα!
Καταρχάς, ΕΣΥ το ονομάζεις επίδειξη. Η επίδειξη χρειάζεται και κάποιον να τη βλέπει για να είναι επίδειξη. Απλή ετυμολογία της λέξης είναι. Αν δεν υπάρχει παρατηρητής τι επίδειξη υπάρχει;

Τώρα, στο ότι πιάνει 100 ή 140 είναι πάλι δικές σου θεωρίες. Μπορεί να σε γράψουν για 51 στο Μεσολόγγι (άντε, 60 για να είμαι πραγματιστής*) ή για 151 στο ίδιο σημείο. Μπορεί να σε γράψουν για 70 (τότε) στο Κεφαλόβρυσο (τώρα, λόγω παράκαμψης Αγρινιου, δεν περνάς από μέσα από το χωριό) ή, αν σε σημάδευαν πιο πρίν από το χωριό με 200+. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι κλήσεις που έφαγε ή ήταν ασήμαντες. Αν δε με απατά η μνήμη μου πολύ ήταν του τύπου: 140 σε όριο 120 ή 70-90 σε όριο 50-70.

Ευχαριστώ.

* Να μην αναφέρω απάτες που έκαναν κάποιες εποχές για να μαζεύουν παραβάτες. Έβαζαν, τότε, έναν γνωστό τους οδηγό ΤΑΧΙ να πηγαίνει πάνω κάτω το χωρίο με 30 οδηγώντας πάνω στη διπλή γραμμή (όσο πιο αριστερά γινόταν) για να αναγκάζονται οι οδηγοί να τον προσπερνάνε και να τους γράφουν και για ταχύτητα και για διπλή γραμμή. Τώρα, το πώς αυτός την πλήρωσε στο τέλος είναι άλλο θέμα. Πάντως, κάποιος που βίωσε το περιστατικό έκατσε, παρατήρησε και, όταν είδε τι γινόταν, περίμενε τον "ταρίφα" και του έκοψε ένα καλό κουστουμάκι για αναστροφή σε Ε.Ο., παρακώλυση κυκλοφορίας, οδηγήση πάνω στη διπλή γραμμή κτλ και σταμάτησαν αυτή την απαράδεκτη τακτική. Φυσικά, υπάρχουν και οι σχετικοί μάρτυρες για το περιστατικό ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ.
enias

Δημοσίευση από enias »

pipinos1976 έγραψε:Είστε ένας κοινός συκοφάντης και τίποτε παραπάνω.
MOD:Ξέφυγες και θα πάρεις κίτρινη κάρτα σε λίγο.

enias: Μια κλήση δεν επιβεβαιώνει τα παραμύθια σου με τους αστυνομικούς που σε εκδικούνται και στην τελική η αμφισβήτιση είναι δικαίωμά μου.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”