Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική ταχύ

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
enias

Re: Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική

Δημοσίευση από enias »

pipinos1976 έγραψε:Να μην αναφέρω απάτες που έκαναν κάποιες εποχές για να μαζεύουν παραβάτες. Έβαζαν, τότε, έναν γνωστό τους οδηγό ΤΑΧΙ να πηγαίνει πάνω κάτω το χωρίο με 30 οδηγώντας πάνω στη διπλή γραμμή (όσο πιο αριστερά γινόταν) για να αναγκάζονται οι οδηγοί να τον προσπερνάνε και να τους γράφουν και για ταχύτητα και για διπλή γραμμή. Τώρα, το πώς αυτός την πλήρωσε στο τέλος είναι άλλο θέμα. Πάντως, κάποιος που βίωσε το περιστατικό έκατσε, παρατήρησε και, όταν είδε τι γινόταν, περίμενε τον "ταρίφα" και του έκοψε ένα καλό κουστουμάκι για αναστροφή σε Ε.Ο., παρακώλυση κυκλοφορίας, οδηγήση πάνω στη διπλή γραμμή κτλ και σταμάτησαν αυτή την απαράδεκτη τακτική. Φυσικά, υπάρχουν και οι σχετικοί μάρτυρες για το περιστατικό ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ.
Το άλλο με την κοκκινοσκουφίτσα και τον λύκο, το ξέρεις;

Αινείας
pipinos1976

Δημοσίευση από pipinos1976 »

enias έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Είστε ένας κοινός συκοφάντης και τίποτε παραπάνω.
MOD:Ξέφυγες και θα πάρεις κίτρινη κάρτα σε λίγο.
Αναμενόμενο. Το να με χαρακτηρίζεις ψεύτη ΔΥΟ φορές (αναφέρεσαι ΔΥΟ φορές σε παραμύθια) δεν σου δίνει κίτρινη κάρτα εσένα. Αν σε αποκαλέσω εγώ συκοφάντη, όμως, μου δίνει κίτρινη κάρτα. Κλασσικά πράγματα, όπως στους 4Τροχούς. Βρίζουμε, συκοφαντούμε όταν δεν έχουμε επιχειρήματα και μετά διώχνουμε γιατί μας στριμώχνουν.
enias έγραψε:enias: Μια κλήση δεν επιβεβαιώνει τα παραμύθια σου με τους αστυνομικούς που σε εκδικούνται και στην τελική η αμφισβήτιση είναι δικαίωμά μου.
Η αμφισβήτηση είναι δικαίωμά σου. Η συκοφάντηση όχι. Δεύτερη φορά αναφέρεις για παραμύθια. Το ερώτημα είναι:

1. Αν έσβησα τη μισή κλήση γιατί να μη σβήσω και την υπόλοιπη μισή αφού είχα τη δυνατότητα αυτή;

2. Αν ο Αστυνομικός δέχθηκε να μου σβήσει τις δύο παραβάσεις (αν ψάξεις τον τότε ΚΟΚ θα μετρήσεις τις τιμές και θα δεις ότι βγαίνουν) που ανέφερα (αλλαγή κατεύθυνσης χωρίς φλας και οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή) γιατί διάλεξε αυτές και όχι τη ζώνη και την ταχύτητα που είχαν πόντους αφού ήθελε να με εξυπηρετήσει;
...
Φαντάζομαι το διάβασες. Τι λες τώρα; Είμαι τίμιος ή όχι;

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pipinos1976 την 04 Απρ 2012, 22:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
pipinos1976

enias έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Να μην αναφέρω απάτες που έκαναν κάποιες εποχές για να μαζεύουν παραβάτες. Έβαζαν, τότε, έναν γνωστό τους οδηγό ΤΑΧΙ να πηγαίνει πάνω κάτω το χωρίο με 30 οδηγώντας πάνω στη διπλή γραμμή (όσο πιο αριστερά γινόταν) για να αναγκάζονται οι οδηγοί να τον προσπερνάνε και να τους γράφουν και για ταχύτητα και για διπλή γραμμή. Τώρα, το πώς αυτός την πλήρωσε στο τέλος είναι άλλο θέμα. Πάντως, κάποιος που βίωσε το περιστατικό έκατσε, παρατήρησε και, όταν είδε τι γινόταν, περίμενε τον "ταρίφα" και του έκοψε ένα καλό κουστουμάκι για αναστροφή σε Ε.Ο., παρακώλυση κυκλοφορίας, οδηγήση πάνω στη διπλή γραμμή κτλ και σταμάτησαν αυτή την απαράδεκτη τακτική. Φυσικά, υπάρχουν και οι σχετικοί μάρτυρες για το περιστατικό ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ.
Το άλλο με την κοκκινοσκουφίτσα και τον λύκο, το ξέρεις;
Κατάλαβες γιατί είμαι αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος; Κατάλαβες γιατί άκουσα ότι το έκαναν επίτηδες; Κατάλαβες ποιος έγραψε την κλήση;

Τα παραπάνω τα έσβησα πριν προλάβεις να με διαγράψεις. Τα έχω μάθει από τους 4Τροχούς αυτά τα κόλπα.

Ευχαριστώ.
enias

Δημοσίευση από enias »

1. Κίτρινη κάρτα δεν πήρες για το συκοφάντης γιατί είναι ελαφρύ. Θα την πάρεις γι αυτό που θα ακολουθήσει αν συνεχίσεις έτσι.
2. Ψεύτη δεν σε είπα ποτέ, απλά δεν πιστεύω αυτά που λες (δεν σε κάνει ψεύτη αυτό)
3. Αν δεν σου αρέσει εδώ όπως τους 4Τ τότε γιατί συνεχίζεις και γράφεις;
4. Λυπάμαι πολύ, εξακολουθώ όμως να μην σε πιστεύω, ούτε αυτό (το προσωπικό στοιχείο) που έγραψες για 5 λεπτά και που πρόλαβα να διαβάσω.
Αινείας
pipinos1976

enias έγραψε:1. Κίτρινη κάρτα δεν πήρες για το συκοφάντης γιατί είναι ελαφρύ. Θα την πάρεις γι αυτό που θα ακολουθήσει αν συνεχίσεις έτσι.
Για ποιο λόγο τότε; Παράθεση το συκοφάντης έκανες.
enias έγραψε:2. Ψεύτη δεν σε είπα ποτέ, απλά δεν πιστεύω αυτά που λες (δεν σε κάνει ψεύτη αυτό)
Αν λέω παραμύθια, τότε λέω ψέματα. Αυτονόητο είναι.
enias έγραψε:3. Αν δεν σου αρέσει εδώ όπως τους 4Τ τότε γιατί συνεχίζεις και γράφεις;
Στην αρχή πίστευα ότι ήταν διαφορετικά. Τώρα βλέπω ότι είναι το ίδιο, δυστυχώς.
enias έγραψε:4. Λυπάμαι πολύ, εξακολουθώ όμως να μην σε πιστεύω, ούτε αυτό που έγραψες για 5 λεπτά.
Πώς μπορώ να στο αποδείξω;

Και για να είμαστε ξεκάθαροι φωτογραφία ΔΕ θα πάρεις. Στοιχεία, όπως ζητήσατε στους 4Τροχούς ΔΕ θα πάρεις. Κοίτα, επειδή δε γράφω πράγματα που δικαιολογούν άδεια από Εισαγγελέα για παρακολούθηση δεν πρόκειται να δώσω μόνος μου στοιχεία για τον εαυτό μου. Το κάνατε στους 4Τροχούς και, όταν διαμαρτυρήθηκα, με διαγράψατε για να μην υπάρχουν δημόσια οι διαμαρτυρίες μου. Το παιχνίδι το γνωρίζω, το κατάλαβα. Μου πήρε καιρό, αλλά το κατάλαβα. Έχετε προσπαθήσει να μη γράφει κανείς για αντίμετρα. Το πετύχατε. Κάποιος (όλοι ξέρουμε ποιος) προκαλούσε στο bloka, μετά στο myphone, μετά στους 4Τροχούς που - τυχαία φαντάζομαι - ζήτησαν προσωπικά δεδομένα. Μετά, όταν κατάλαβα το παιχνίδι και διαμαρτυρήθηκα, για να μην καταγραφεί δημοσίως ότι στα forum ασκεί έλεγχο η ..... με διέγραψαν. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ. Πάντως, άλλα στοιχεία δε θα πάρετε.

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pipinos1976 την 04 Απρ 2012, 22:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
enias

Δημοσίευση από enias »

Μην τρελαίνεσαι. Δεν είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις τίποτα και κανείς δεν έχει σκοπό να σε θίξει. Κακώς είσαι τόσο εύθικτος. Φέρσου σωστά και πες οτι θέλεις χωρίς όμως να προσβάλλεις και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις και θα μείνεις για καιρό να γράφεις εδώ. Αν δεν σου αρέσει αποχωρείς ησύχως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όμως και εμείς να δεχτούμε αυτό που γράφεις και αυτό το γεγονός δεν σε μειώνει. Σταμάτα να νιώθεις σαν κάποιος διαρκώς να σου επιτίθεται. Τυχαίνει απλά πολλοί να διαφωνούν με αυτό που λες. Σεβάσου τους.
Αινείας
pipinos1976

enias έγραψε:Μην τρελαίνεσαι.
Σίγουρα όχι. Το έχω καταλάβει το παιχνίδι.
enias έγραψε:Δεν είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις τίποτα και κανείς δεν έχει σκοπό να σε θίξει.
Αν γράφεις ότι αυτά που γράφω είναι παραμύθια με θίγεις. Είμαι, λοιπόν, υποχρεωμένος να αποδείξω κάτι που ούτε θέλω, ούτε μπορώ.
enias έγραψε:Κακώς είσαι τόσο εύθικτος. Φέρσου σωστά και πες οτι θέλεις χωρίς όμως να προσβάλλεις και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις και θα μείνεις για καιρό να γράφεις εδώ.
Δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Αντιθέτως γίνομαι δέκτης προσβολών (παραμύθια είπες) και απαντώ. Το "φέρσου σωστά" είναι υπονοούμενο. Το έχω πιάσει το πράγμα. Γράψε αυτά που θέλουμε και θα μείνεις. Γράψε αυτά που ΔΕ μας εξυπηρετούν και θα φύγεις. Είδες που το έγραψα παραπάνω; Το είχα ψιλιαστεί.
enias έγραψε:Αν δεν σου αρέσει αποχωρείς ησύχως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όμως και εμείς να δεχτούμε αυτό που γράφεις και αυτό το γεγονός δεν σε μειώνει. Σταμάτα να νιώθεις σαν κάποιος διαρκώς να σου επιτίθεται. Τυχαίνει απλά πολλοί να διαφωνούν με αυτό που λες. Σεβάσου τους.
Βλέπω τι ακριβώς συμβαίνει. Το περίμενα και το γνώριζα. Δε θα αλλάξω όμως κάτι γιατί τότε θα έχω υποχωρήσει ως προς τα πιστεύω μου. Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω τι παίζεται; Το καταλαβαίνω ότι δε συμφέρουν αυτά που γράφω (για τα αντίμετρα δεν το συζητάω, εκεί έγινε πραγματικά χαμός), αλλά πρέπει να υπάρχει το σωστό αντίτιμο για να αλλάξω πλευρά στρατοπέδου.

Ευχαριστώ.
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Το θέμα έχει γεμίσει με επαναλαμβανόμενες και ανόητες αντιπαραθέσεις που δεν βγάζουν πουθενά.
Αν συνεχιστεί αυτό, το θέμα θα κλειδώσει.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
enias

Δημοσίευση από enias »

Όπως νομίζεις pipinos1976.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

pipinos1976 έγραψε:Απερίσκεπτος όχι … Επικίνδυνος όχι … Επιδειξίας 100% όχι … Χείριστος οδηγός…
Ο σωστός οδηγός σε δημόσιο δρόμο είναι μόνο αυτός που σέβεται τους κανόνες του χώρου και αυτοί οι κανόνες περιγράφονται στον ΚΟΚ. Τα άλλα να τα κάνει σε κλειστές πίστες. Οι χαρακτηρισμοί "Απερίσκεπτος, επικίνδυνος, επιδειξίας και χείριστος οδηγός" λοιπόν είναι επιεικείς.
pipinos1976 έγραψε:Κάπως πρέπει να αντιδράσω. Να σκοτώσω τον Αστυνομικό
Σωστά! Θα πρότεινα συμμόρφωση με τον ΚΟΚ (όπως και ο οδηγάρας) και άρση της θεωρίας πως σωστή αντίδραση είναι η αγνόηση και διακωμώδηση των νόμων…
pipinos1976 έγραψε:Ο άλλος, πήρε 7 κλήσεις και έσπαγε πλάκα.
Και οι μη έχοντες επίγνωση της σοβαρότητος της κατάστασής τους και του τι κάνουν γελάνε με την κατάντια τους! Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο ή είναι και σωστό…
pipinos1976 έγραψε:Τα υπόλοιπα που γράφεις (ηρωικές πράξεις κτλ) είναι απλά "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".
Εγώ ήξερα πως τα παράσημα είναι αποτέλεσμα ηρωικών πράξεων οι κλήσεις δεν είναι παράσημα κάποιας πράξεως?
pipinos1976 έγραψε:θες να κανονίσω να σου κόψω ένα κουστούμι αύριο να δούμε πώς θα σου φανεί
Θα δυσκολευτείς πολύ… Αλλά ακόμα και αν το καταφέρεις, εγώ δεν θα κολλήσω τις κλήσεις περήφανα στο παρμπρίζ μου… Θα το θεωρήσω μεγάλη αποτυχία μου… πόσο μάλλον να με γράψουν 7 φορές για τον ίδιο λόγο…
pipinos1976 έγραψε:Αν οδηγούσε αγωνιστικά θα πηγαίνε με 240 στο ίδιο σημείο
Και θα ήταν 3,5 φορές πιο επιπόλαιος και εγωιστικά απερίσκεπτος…
pipinos1976 έγραψε:ΔΕΝ είναι όλα στο χέρι μας, όπως βλέπεις.
Γιαυτό ο εν λόγω κύριος είναι απερίσκεπτος και επικύνδυνος (για να μη εχεις αμφιβολίες)
pipinos1976 έγραψε:Θες να το δοκιμάσεις; Ξεκίνα από την Καλαμάτα και σταμάτα στο Ορμένιο.
Χαζό είναι να πάρεις έστω και μία έτσι όπως το βλέπω εγώ…

Οσο για τις ποινές διάβασε διάβασε θα το βρεις κάποτε…

ΥΓ Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά ο ΚΟΚ δεν αναφέρεται μόνο στην ταχύτητα…

Νομίζω πως είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι αν αρχίσουμε τα "γαλλικά" το μόνο που θα κατορθώσουμε είναι να διαγραφούν τα post και αυτό δεν νομίζω πως συμβάλει στην συζήτηση... όποιος δεν μπορεί να συζητάει χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς ας σταματήσει να συζητάει!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”