Θεωρίες συνωμοσίας και άλλα τέτοια...

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Θεωρίες συνωμοσίας και άλλα τέτοια...

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ποια μυστική οργάνωση κρύβεται πίσω απο bloka, 4T και odigein ;
Τι συνωμοσία σκαρώνουν εναντίον μας ;
Αρχίζω και τρομάζω!

Mod (ItaBita): Η δημοσίευση διασπάστηκε λόγω μη σχετικότητας με το θέμα στο οποίο πρωτοδημοσιεύθηκε!

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
pipinos1976

Re: Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική

Δημοσίευση από pipinos1976 »

UltiMo_ έγραψε:Ποια μυστική οργάνωση κρύβεται πίσω απο bloka, 4T και odigein ;
Τι συνωμοσία σκαρώνουν εναντίον μας ;
Αρχίζω και τρομάζω!
Ελπίζω να μην περιμένεις να σου απαντήσω.

Υπάρχουν πάντως αρκετοί που δε θα τους συνέφερε να γίνονται αναφορές σε αντίμετρα.

Παρατήρησε τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα από τη στιγμή που έκλεισε το bloka.

---------*---------*---------*---------*---------*---------*---------*---------*---------*---------*

Θα σου δώσω μόνο ένα σύντομο timeline:

1. Μετά τις αποκαλύψεις μου (έκανα λάθος τότε σε κάποια πράγματα) για πωλήσεις και προώθηση προϊόντων, τις διαγραφές κτλ επανέρχομαι στο bloka το οποίο όμως κλείνει.

2. Γράφονται πραγματικά ΒΛΑΚΕΙΕΣ στο myphone.gr, ώστε να προκληθεί ο ιδιοκτήτης και να σταματήσει το topic, πράγμα το οποίο και έγινε. Μάλιστα, ο εν λόγω κύριος, παρά τα 3-4 pms που του έστειλα δεν απαντούσε παρά μόνο όταν του απευθύνθηκα στον πληθυντικό. Αυτό δείχνει πολλά για εμένα.

3. Τα ίδια συνεχίζονται και στους 4Τροχούς (από την ίδια ομάδα που έγραφε στο bloka) και μάλιστα γίνονται και ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου (πουλάω jammers είπε κάποιος εμπιστευτικά στη διαχείριση). Η διαχείριση ζητάει προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (απαγορεύεται από το νόμο) υποτίθεται για να γνωρίζει με τι ασχολούμαι. Τα στέλνω και τους ζητάω να μου στείλουν και αυτοί κάτι αντίστοιχο. Ουδεμία απάντηση (τους αρκούσε που επιβεβαίωσα ποιος είμαι, γνωστή τακτική στις Αρχές). Αντί αυτού, γενικευμένες επιθέσεις* και στο forum και στο youtube και μάλιστα συνδυασμένες, για πράγματα που είναι εμφανώς υπερ μου*. Τελικά, μετά από 2 διαγραφές γιατί με έβριζαν (χωρίς δική μου υβριστική απάντηση), κάνω επίθεση αποδόμησης χαρακτήρα σε έναν τύπο ο οποίος, ενώ είναι 100% παράνομος**, κατηγορεί εμένα και μάλιστα μου απαντάει χρησιμοποιώντας άλλο πρόσωπο (π.χ. απευθυνόμενος στου UltiMo_ να βρίζει τον Macpap) και τελικά με διαγράφουν. Τους ζητάω την πλήρη διαγραφή μου (αυτά τα mails υπάρχουν και τα έχω κρατήσει για κάθε νόμιμη χρήση) γιατί πλέον είχα καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν. Μετά τη φυγή μου, έγινε πανηγύρι. Ορισμένοι με έβριζαν, άλλοι χαίρονταν, άλλοι απαντούσαν σε δημοσιεύσεις μου με εμένα απόντα κτλ. Μέχρι και πριν 1 μήνα υπήρχε απάντηση σε δημοσίευσή μου και μάλιστα διαστρβλωμένη. Για ΟΛΑ αυτά έστελνα απαντήσεις στη διαχείριση μέσω του mail επικοινωνίας για αυτά τα θέματα. Μάλιστα, όταν σε κάποια φάση υπήρξε εξύβριση, μετά το mail μου, διόρθωσαν αυτά που γράφονταν (τα έσβησαν με λίγα λόγια).

Τι λες τώρα; Είναι τυχαίο ή όχι;

* Φορτηγό διπλοπαρκαρισμένο ξεφορτώνει. Χρήστης των 4Τροχών (Wagner669) πηγαίνει να πάρει τη θεία του να την πάει στο ΙΚΑ για αιμοκάθαρση. Υποτίθεται βιάζεται. Τρίχες κατσαρές. Κάθεται πίσω από το φορτηγό (διπλοπαρκαρισμένος και αυτός), βγάζει φωτογραφίες (στις οποίες φαίνεται ότι όλα τα ΙΧ παρέκαμπταν πολύ εύκολα το φορτηγό), καλεί την ΕΛΑΣ και καταγγέλει το φορτηγό λέγοντας ότι τον κλείνει ενώ μεταφέρει νεφροπαθή (επαναλαμβάνω ΠΗΓΑΙΝΕ να παραλάβει και καθυστερούσε μόνος του) και βρίζει τον οδηγό του (του είπε επί λέξη: "να το βάλεις στον κώλο σου").
Του απαντάω ότι για 40€ παράβαση (τόσο είναι το διπλοπαρκάρισμα) έχει κάνει ΔΥΟ παραβάσεις (ας αφήσουμε το δικό του διπλοπαρκάρισμα που είναι η 3η παράβαση) που οδηγούν σε ποινή φυλάκισης (εξύβριση και ψευδής δήλωση προς τις Αρχές). Του προτείνω να πάρει τηλέφωνο την ΕΛΑΣ και να τελειώνει με την υπόθεση, καθώς δεν έχει λόγο να είναι ο υπερασπιστής του νόμου στο δρόμο, ούτε η παράβαση τόσο σοβαρή που αξίζει να κάνεις ολόκληρη φασαρία για αυτή. Η απάντηση ήταν γενικευμένη επίθεση από ΟΛΟ το forum. Εξυβρίσεις που ευτυχώς σβήστηκαν (επί λέξη μου έγραφαν: "τον παίρνεις", "γαμιέσαι" και άλλα τέτοια ωραία), επιθέσεις για άσχετα θέματα, να ζητάνε τη διαγραφή μου, όπως από το bloka, να βρίζουν τους Φυσικούς στο πρόσωπό μου (ένας τύπος, ο aViper7 μου έγραψε επί λέξη: "δε φτάνεις ούτε τις τρίχες από τα @@ ενός μηχανικού") και διάφορα άλλα τέτοια. Από εμένα ΟΥΔΕΜΙΑ απάντηση υβριστική. Τυπικές απαντήσεις και όσο πιο ήπιες γίνεται. Διαγραφές; Ας γελάσω.
Την επόμενη ημέρα χρήστης των 4Τροχών (kacey) βλέπει έναν να πηγαίνει στο μονόδρομο... για να μην τα πολυλογώ οδήγησε τον παράνομο οδηγό σε τρακάρισμα και χαιρόταν. Στις διαμαρτυρίες μου, πάλι επιθέσεις γενικευμένες. Πιπινάκι έγραφε ο kacey, βλακείες οι υπόλοιποι, ευτυχώς δε με διέγραψαν, πράγμα που γινόταν ΚΑΘΕ φορά που κάποιος με έβριζε.
Χρειάζεται να γράψω για τους "μηχανικούς"; ΟΛΟΙ έλεγαν αυτά που είχαν να πουν, τους άφηνα και όταν ρωτούσα στοχευμένα, άρχιζαν τα έχεις δίκιο μεν, αλλά ξέρεις είναι το κόστος και έτσι γίνεται και, αν τους πολυζόριζα, απαντούσαν ότι δεν είμαι μηχανικός να γνωρίζω. Τώρα που γράφουν μόνοι τους, φυσικά, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

4Τροχοί = το forum της άρχουσας τάξης

** Χρήστος Λάππας:
Πηγαίνει με 1000, πίσω του ένα αγροτικό. Μπαίνει σε τούνελ στο Μέτσοβο με πολλά (όριο 60 λόγω έργων, αν θυμάμαι καλά). Τον πλησιάζει το φορτηγάκι, του ανάβει φώτα. Κόβει στα 60 για να τον ενοχλήσει. Βγαίνει από το τούνελ, πηγαίνει με 250 και τον αφήνει πίσω για να μάθει ο αλήτης...

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να έχεις καταλάβει, έστω και σε γενικές γραμμές τι ακριβώς παίζει.

Ευχαριστώ.
pipinos1976

Και μιας και το βρήκα τώρα, αυτό είναι το 1ο mail που έστειλα στους 4Τροχούς προκαλώντας τη διαγραφή μου (ζητώντας στοιχεία επικοινωνίας του διαχειριστή που έχει τα προσωπικά μου δεδομένα):
Θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1. Υπάρχει και διαφορετική άποψη ως προς το ad hominem: "The philosopher Charles Taylor has argued that ad hominem reasoning is essential to understanding certain moral issues, and contrasts this sort of reasoning with the apodictic reasoning of philosophical naturalism", την οποία μπορείτε να διαβάσετε πολύ εύκολα στο σχετικό άρθρο της wikipedia. Με βάση αυτή τη λογική, μπορώ να αμφισβητώ τα ηθικά κίνητρα και την αντικειμενικότητα του οποιουδήποτε χρήστη, ειδικά όταν πολλοί (InFiNiTy, 224.v, christos.dimou κλπ) έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα διόδια, όπως έχουν οι ίδιοι δημοσίως αποδεχθεί.

2. Η ενέργεια του διαχειριστή κ. nass να σχολιάσει και να ειρωνευτεί, ενώ ήδη με έχει αποβάλλει, οπότε δεν μπορεί να λάβει απάντηση (αγνοεί όμως το (1) και τη βάση του συλλογισμού μου) είναι η πλέον ανήθικη που μπορεί κάποιος να κάνει. Ειδικά όταν ο ίδιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία την οποία έχω χάσει μετά από δική του αίτηση (μην ξεχνάμε ότι ζήτησε προσωπικά στοιχεία* για να βεβαιωθεί ότι δεν πουλάω μηχανήματα αντιμέτρων), αφού θεωρούσε πως, πιθανώς, ψεύδομαι και ζω από πωλήσεις ή πως χρησιμοποιώ το forum για διαφήμιση.

3. Ενώ θα έπρεπε να ισχύει η αρχή της αναλογικότητας (θεμελιώδες στο ελληνικό Σύνταγμα) και για όμοιες πράξεις να υπάρχουν όμοιες αντιδράσεις, στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι, έχουμε να μελετήσουμε τα εξής:
α) Ο Χρήστος Λάππας δημοσίως δηλώνει πως αγνοεί τις δημοσιεύσεις μου (πράγμα που έλαβε χώρα μετά από κάποιο σημείο**) λειτουργώντας τελείως απαξιωτικά προς το άτομό μου, απαντώντας όμως εμμέσως σε εμένα, σε δημοσιεύσεις του - απαντήσεις σε άλλους χρήστες. Φυσικά, καμία κίνηση προς το άτομό του. Τουλάχιστον όμως, αυτός δεν προσβάλει άμεσα.
β) Ο χρήστης nonos εξυβρίζει και προσβάλει συνεχώς, όποτε βρεθεί κάτι που δεν του αρέσει ή όποτε μπορεί να βρει κάτι από το οποίο να μπορεί να πιαστεί τραβώντας στα άκρα τη λογική. Για τον εν λόγω χρήστη όμως, ουδεμία κίνηση έχει γίνει μέχρι σήμερα.
γ) Οι χρήστες kacey, Mercyful_Fate, zorz κλπ στα δύο περιστατικά με τα ψεύδη, τις ύβρεις και τις επιθέσεις ουδεμία συνέπεια είχαν. Η διαχείριση μου είχε ζητήσει να αναφέρω τις δημοσιεύσεις, αλλά, παρά τις συνεχόμενες αναφορές μου για τις επιθέσεις που δεχόμουν, δεν υπήρξε ανταπόκριση.
δ) Ο χρήστης A-Viper7 έχει εξυβρίσει με χυδαίες εκφράσεις κατά το παρελθόν, αλλά τότε, είχαμε δεχθεί την ίδια ποινή, λες και οι ειρωνικές και αστείες απαντήσεις μου (γνωρίζω πώς να απαντήσω και, ακόμα και σε πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση γνωρίζω πώς να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά ο χαρακτήρας μου δε μου επιτρέπει να ενεργώ κατ' αυτόν τον τρόπο) έχουν την ίδια βαρύτητα με την εξύβριση που εφάρμοζε σε συνεχόμενες δημοσιεύσεις του.

4. Είναι γνωστό πως κυκλοφόρησαν pms μεταξύ χρηστών που είχαν σαν περιερχόμενο:
α) Τη συνενόηση με σκοπό να μην απαντάνε στις δημοσιεύσεις μου ή να απαντάνε ομαδικά
β) Την αίτηση από τη διαχείριση της αποβολής μου γιατί, άκουσον άκουσον, δε συμφωνώ με τις απόψεις της συγκεκριμένης ομάδας**
Τα pms αυτά έφτασαν και στα χέρια μου (προφανώς, κάποιοι χρήστες θεώρησαν ανήθικο αυτό που γινόταν πίσω από την πλάτη μου και αποφάσισαν να με ενημερώσουν) και έχω άμεση γνώση του θέματος. Άλλωστε, ο χρήστης παραδέχθηκε ότι υπήρξαν τέτοια προσωπικά μηνύματα, αλλά ο ίδιος διαφώνησε.

5. Η ανοχή που έχω δείξει στις επιθέσεις και τις προσβολές έχει, κακώς, θεωρηθεί ως αδυναμία ή απροθυμία αντίδρασης ή και ως φαιδρότητα χαρακτήρος. Η διαχείριση θα έπρεπε να σέβεται τον κάθε χρήστη και όχι να αποσιωπά τις επιθέσεις ή να σβήνει τις αντιπαραθέσεις, αφήνοντας όμως την αρχική εμπρηστική δημοσίευση. Με το σημερινό νομικό καθεστώς, είναι πολύ εύκολο να κινηθώ νομικά εναντίον των χρηστών (βλ. σχετική γνωμοδότηση για άρση της ανωνυμίας), αλλά θεωρώ πως, μια τέτοια ενέργεια, καταστρέφει την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, για την οποία έχω αγωνιστεί και συνεχίζω ακόμα να αγωνίζομαι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι αποδέχομαι τους χαρακτηρισμούς ή ότι στην προσωπική μου ζωή θα ανεχόμουν τέτοια συμπεριφορά.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα τα σχόλια για τις μεθόδους που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα. Ακόμη και χτες, όταν σβήστηκαν κάποια μηνύματα, η διαχείριση φρόντισε να σβήσει τα μηνύματα στα οποία σε άμεση αντιπαράθεση με τον χρήστη nonos τον εξευτελίζω (δείχνοντάς του ότι γνωρίζω να παίζω με άτομα αυτού του είδους και να κατεβαίνω στο ίδιο με αυτόν επίπεδο), αλλά να διατηρήσει το αρχικό μήνυμα (προφανώς προσβλητικό) το οποίο ήταν η αφορμή της δικής μου απάντησης. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ περαιτέρω με το ζήτημα. Η απόφαση της διαχείρισης είναι σεβαστή μεν, αλλά την κρίνω ως πλήρως άδικη και μεροληπτική, γι' αυτό και αναμένω τις αντίστοιχες ενέργειες και προς τους άλλους χρήστες τους οποίους επισημαίνω στον παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα.

* Αυτή τη στιγμή, ο διαχειριστής κ. nass γνωρίζει ονοματεπώνυμο, εργασία, προφανώς τόπο διαμονής, μισθολόγιο, επάγγελμα γονέων (λίαν επικίνδυνο να γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό) κτλ. Όπως γνωρίζετε, αίτηση για γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται (και προφανώς διώκεται) από το νόμο και η απάντησή μου δόθηκε καθαρά για λόγους προστασίας του κοινού συμφέροντος (να πειστεί ο διαχειριστής ότι, ούτε πουλάω, ούτε έχω σχέση με εταιρείες, αλλά ότι προσπαθώ να ενημερώνω όσο γίνεται αντικειμενικότερα το κοινό), αλλά και προσωπικής προστασίας καθώς, με το προσωπικό μήνυμα που είχα λάβει τότε, υπήρχε θέμα ακόμα και αποβολής μου από το forum, αν όντως λειτουργούσα ως διαφημιστής ή πωλητής προϊόντων. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να αποκαλύψω προσωπικά δεδομένα, τα οποία δε γνωρίζω σε ποίου τα χέρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα, λοιπόν, τη διαβεβαίωση της διαχείρισης ότι, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν διακινηθεί προς άλλους χρήστες, ειδικότερα δε, ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία που μπορεί να πλήξουν την επαγγελματική εξέλιξη, αλλά και την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου, ιδιαίτερα όταν ο κ. nass γνωρίζει ουσιαστικά το άτομο που έχει αποκαλύψει ακόμα και "απόρρητες" πληροφορίες σε εμένα. Με ανησυχεί ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο να φτάσουν τέτοια στοιχεία στα μέλη της επιτιθέμενης ομάδας και να δεχθώ επιθέσεις στο χώρο εργασίας μου ή στον τόπο κατοικίας μου, να αποκαλυφθούν στοιχεία δημοσίως ή μέσω pms στα μέλη του forum, να καταλήξουν στοιχεία στις Αρχές κτλ.

** Στην περίπτωση αυτή είχαμε:
α) Τον χρήστη να εξυβρίζει ("βάλε το στον κώλο σου"), να κάνει ψευδή δήλωση στην ΕΛΑΣ ("κουβαλάω νεφροπαθή", εκμεταλλευόμενος όλους εμάς τους νεφροπαθείς για το προσωπικό του συμφέρον), να παρκάρει παράνομα (διπλοπαρκάρισμα πίσω από το φορτηγό) και, στη συνέχεια, τους χρήστες του forum να τον υποστηρίζουν στις ενέργειές του και να επιτίθενται σε εμένα που έλεγα ότι, για να διορθώσει μια μικροπαρανομία (διπλοπαρκάρισμα φορτηγού), έκανε ο ίδιος μεγαλύτερες παρανομίες. Φυσικά, τα ψέματα και οι φαντασίες συνεχίστηκαν για 2 ημέρες (θα του έκανα αυτό, θα έκανα εκείνο), όπως και οι επιθέσεις.
β) Την επόμενη ημέρα, ο χρήστης kacey τσακώθηκε με κάποιον και δήλωσε πως: δε θα τον πείραζε ακόμα και να χάσει ο άλλος οδηγός τη ζωη του επειδή μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο. Στις αντιδράσεις μου περί του ανήθικου της σκέψεως και της πράξεως (της χειροδικίας), οι ύβρεις και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν. Στη συνέχεια, μία ομάδα χρηστών, με χρήση pms, συνεννοήθηκε και προέβη στις ενέργειες τις οποίες ανέφερα παραπάνω.
Είναι δεδομένο ότι, δε θα συμφωνήσω με τέτοιες ακραίες απόψεις που τοποθετούν το Εγώ πάνω από το σύνολο, που προβάλλουν και προωθούν πράξεις βίας, που επιδοκιμάζουν και εκθειάζουν τις ύβρεις και την ψευδομαρτυρία, δήθεν για την προάσπιση του κοινωνικού συνόλου. Την ίδια στάση θα έπρεπε να κρατήσει και το forum (και όχι σιωπηλά ή φανερά να αποδέχεται τους παρανόμους) καθώς, η προτροπή προς παρανομία (η εξύβριση, η ψευδομαρτυρία, η χειροδικία είναι ποινικά κολάσιμες) είναι επίσης παράνομη ενέργεια.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που επίκειται η οριστική μου διαγραφή από το forum των 4Τροχών, θα ήθελα να ζητήσω από τη διαχείριση τα κάτωθι:

1. Την επικοινωνία με το διαχειριστή κ. nass για με βεβαιώσει προσωπικά ότι δε θα αποκαλυφθούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Καλό θα ήταν να υπάρχουν και στοιχεία επικοινωνίας για κάθε νομική μου χρήση, αν τυχόν βρεθούν στοιχεία μου στα χέρια τρίτων, χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

2. Την αποστολή σε μορφή html των δημοσιεύσεων που τοποθετήθηκαν στην ενότητα "Radar, anti-radar & jammers: τεχνικές πληροφορίες " καθώς αυτές αποτελούν προϊόν προσωπικής εργασίας (συλλογή πληροφοριών, εικόνων, γραφημάτων, συγγραφή, πληροφορίες που πρώτη φορά εμφανίζονται δημοσίως κτλ) και προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα. Το forum μπορεί ελεύθερα να τα διαθέτει (καθώς και αυτό προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα και εφόσον τα έχη ανεβάσει με τη θέλησή μου), αλλά θα πρέπει να βρίσκονται και στα χέρια μου στην πρωτότυπη μορφή για οποιαδήποτε μελλοντική χρήση. Αν και υπάρχουν και άλλες ακόμα δημοσιεύσεις - ειδικά αυτές σχετικά με τα jammers - που έχουν υλικό που πρώτη φορά παρουσιάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο δε θα ασχοληθώ μαζί τους καθώς, λόγω της μορφής τους (κείμενο), μπορούν ευκόλως να ανακτηθούν.

Με τιμή και επιφύλαξη των νομικών μου δικαιωμάτων,
pipinos1976
Ευχαριστώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Αυτά όλα που γράφεις δεν σημαίνει πως τα φόρουμ παρακινούνται απο μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών ή απο εξωγήινους. Σαν admin του πρώην bloka, μου φαίνονται αστεία αυτά. Φοιτητής ήμουνα. όχι πράκτορας.
Τώρα για το τι κάνουν ορισμένα μέλη, ούτε το φόρουμ ευθύνεται για τα λεγόμενά τους, ούτε είναι κάτι το πρωτότυπο. Και στο youtube αν μπεις, τέτοια άτομα υπάρχουν. Γιαυτό έχει εφευρεθεί στην εποχή του ίντερνετ ο όρος trolling.
Τώρα αν υπάρχουν και ασφαλίτες ή τροχαίοι που στον ελέυθερό τους χρόνο, γουστάρουν να ασχολούνται με ένα forum, όπως κάνουμε και όλοι μας, τότε ναι, αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο. Ούτε όμως και κατακριτέο!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
pipinos1976

UltiMo_ έγραψε:Αυτά όλα που γράφεις δεν σημαίνει πως τα φόρουμ παρακινούνται απο μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών ή απο εξωγήινους. Σαν admin του πρώην bloka, μου φαίνονται αστεία αυτά. Φοιτητής ήμουνα. όχι πράκτορας.
Τώρα για το τι κάνουν ορισμένα μέλη, ούτε το φόρουμ ευθύνεται για τα λεγόμενά τους, ούτε είναι κάτι το πρωτότυπο. Και στο youtube αν μπεις, τέτοια άτομα υπάρχουν. Γιαυτό έχει εφευρεθεί στην εποχή του ίντερνετ ο όρος trolling.
Τώρα αν υπάρχουν και ασφαλίτες ή τροχαίοι που στον ελέυθερό τους χρόνο, γουστάρουν να ασχολούνται με ένα forum, όπως κάνουμε και όλοι μας, τότε ναι, αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο. Ούτε όμως και κατακριτέο!
Αν τα δεις μεμονωμένα τα πράγματα έχεις δίκιο. Δες όμως και το υπόλοιπο τώρα:

1. Μετά τη διαγραφή μου, σταμάτησαν ΟΛΟΙ να γράφουν για αντίμετρα. Δε θα βρεις πουθενά στην Ελλάδα το ο,τιδήποτε. Μόνο κάτι ερωτήσεις πολύ απλοϊκές και απαντήσεις ασαφείς, ελλιπείς ή παραπομπές σε δικές μου παλαιότερες δημοσιεύσεις και όλα αυτά μέχρι αρχές του 2011. Έκλεισαν μάλιστα και ΟΛΑ τα αντίστοιχα sites, blogs, forums.

2. Αν η διαχείριση κάνει τα στραβά μάτια σε μία ομάδα (βασικά ήταν 2-3-4 ομάδες στους 4Τροχούς) επί μακρόν, αυτό σημαίνει πως κάτι παίζει από πίσω. Δεν μπορεί να σου λένε: "γ...αι", να απαντάς "όποτε μπορώ" και να τρως διαγραφή. Δεν μπορεί να γίνονται ξαφνικά και ταυτόχρονα επιθέσεις και στο youtube.

3. Ο ασφαλίτης, ο τροχαίος, ο οποιοσδήποτε, έχει δικαίωμα να γράφει και να ενημερώνεται. Δεν έχει, όμως, το δικαίωμα να κάνει επιθέσεις, να προκαλεί, να εκβιάζει τη διαχείριση ή να τη χρησιμοποιεί για δικούς του λόγους. Για τους 4Τροχούς είμαι 100% σίγουρος ότι είχαν σχέσεις με Αρχές. Δεν αφήνω στο μυαλό μου θέση για διαφορετική σκέψη. Αν το δω έτσι εξηγούνται διάφορες συμπεριφορές (και άλλα που δεν μπορώ να αποκαλύψω δημοσίως) και η αίτηση για προσωπικά δεδομένα = επιβεβαίωση ότι ξέρει τι λέει => διαγραφή στην πρώτη ευκαιρία.

4. Επίσης, οι συνεννοήσεις, τα κρυφά αιτήματα προς τη διαχείριση, η δημιουργία ομάδων κτλ δεν επιτρέπονται γιατί επεμβαίνουν στη διαχείριση του forum. Μπορώ να ζητήσω τη διαγραφή σου από τη διαχείριση; Μπορώ να κανονίσω με 10-20-30 άτομα και να το ζητήσουμε μαζικά και χωρίς λόγο; Αυτά δείχνουν μια αγωνία, ένα άγχος. Και ναι μεν οι φοιτητές που το έπαιζαν μαγκιά (nonos, A-Viper7 κλπ) ταπώνονταν εύκολα και έβαζαν τα κλάματα*, αλλά υπήρχαν και υπάρχουν και άλλοι που είχαν κάθε συμφέρον να με κάνουν να σωπάσω (βλ. InFiNiTy που έχει δηλώσει ότι δουλεύει στη Vinci και - κάνοντας πλάκα - ότι είναι ο εκπρόσωπός της στο forum, πράγμα που πιθανώς ισχύει για να είναι τόσες ώρες online).

Με λίγα λόγια. Όπως τα έχω καταλάβει τα πράγματα υπάρχουν αυτοί που έχουν συμφέροντα (εργολάβοι, εταιρείες, Αρχές κλπ) και τους ενδιάφερε να μη σχολιάζω πράγματα. Αυτοί, λόγω "ισχύος", μπορούν να ελέγχουν τους υπόλοιπους και τους ανάβουν φωτιές, ώστε να επιτίθενται σε αυτούς που τους "ενοχλούν". Κάτι τέτοιο γινόταν και με τη δική μου περίπτωση. Έγραφα για ανιχνευτές, δεν μπορούσαν να απαντήσουν (δεν τολμούσαν ουσιαστικά να γράψουν) και κανόνιζαν την ίδια ώρα επίθεση κάπου αλλού από κάποιους "περίεργους". Και αν έβλεπαν ότι απαντούσα ικανοποιητικά, ότι δεν ξέφευγα και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν τη διαχείριση ή να βρει αφορμή από μόνη της να επέμβει (είναι και δικοί τους στη διαχείριση), έβαζαν τους "φοιτητές" να βρίζουν*. Αν και αυτό δεν πετύχαινε γινόταν επίθεση στο youtube ή πολλές φορές παράλληλες επιθέσεις. Να βλέπεις να έρχονται ειδοποιήσεις με 5-6 mails σε 1 min για posts στο forum και replies στο youtube την ΙΔΙΑ ώρα και με τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα. Τόσο χαζοί ήταν που έγραφαν τα ίδια με άλλα λόγια και δε θα το καταλάβαινα...

*Βλ. nonos που έλεγε ότι τον παρακολουθώ και θα ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και μετά όταν του είπα ότι πήγα με το δικηγόρο μου πρωί-πρωί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα τα στοιχεία μου και ζήτησα να ελέγξουν το ζήτημα γιατί μπορεί να κάνεις ψευδή καταγγελία το βούλωσε και θυμήθηκε μετά από 1 χρόνο να μου πει: "δε θα πήγαινα στην ΕΛΑΣ, το έκανα για πλάκα, εσύ φοβήθηκες" κτλ. Όταν του απάντησα ότι πήρα τα μέτρα μου, ότι όλοι είχαν καταλάβει ότι είχε φοβηθεί (είμαι ένας απλός φοιτητάκος... με παρακολουθείς... και την επόμενη στιγμή: "άντε τράβα να βρεις καμιά γκόμενα" και μετά "είμαι στο σπίτι με φίλους και σε δουλεύουμε" και μετά, του απαντάω: "εγώ στο σπίτι περίμενα γυναίκες, εσύ "φίλους" μάζεψες; όπως τη βρίσκει ο καθένας" και, φυσικά, η διαγραφή έρχεται σε εμένα) σταμάτησε να απαντάει, δήθεν αγανακτισμένος. Και κανείς δεν το υποστήριξε, δείγμα του ότι ΟΛΟΙ είχαν δει ότι φοβήθηκε.
ΟΛΕΣ τις φορές, η εξύβριση προερχόταν από φοιτητές. ΟΛΕΣ. nonos + A-Viper7 ήταν που έβριζαν. Οι άλλοι προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν αλλά δεν τους έβγαινε.

Ευχαριστώ.
grigoris

Re: Θεωρίες συνωμοσίας και άλλα τέτοια...

Δημοσίευση από grigoris »

Σαν πρώην μέλος της διαχείρισης του bloka ένα έχω να πω.
Μερικοί κάνανε ωραίες δουλίτσες εκει μέσα.

Τέλος απο μένα γι αυτό το θέμα.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”