Γαμος. Υπερ και Κατά
-
erling
Re: Γαμος. Υπερ και Κατά
Ας είναι καλά το φατσοβιβλίο 
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ὅσον ἀφορὰ αὑτὸ μὲ τὰ ἐπίπεδα ἄγχους, τὸν στεῖρο καὶ τὰ τρία παιδιὰ ἔχω μιὰ ἱστορία ὑπ'ὄψιν μου.
Ἕνας ἄντρας νυμφεύθηκε καὶ ἡ σύζυγός του ἔφερε στὸν κόσμο τρία παιδιά. Ἀργότερα χώρισαν. Ὁ ἄντρας βρῆκε ἄλλη γυναῖκα. Ἀποφάσιαν νὰ κάνουν τὸ δικό τους παιδί ἀλλὰ οἱ προσπάθειες δὲν ἀπέδιδαν.
Ὁ ἄντρας ἦταν κατηγορηματικός: ἐσὺ ἔχεις τὸ πρόβλημα, ἐγῶ ἔχω τρία παιδιά. Τελικὰ ἠ ἐπιστήμη ἀπεφάνθη ὄτι τὸ πρόβλημα στειρότητας τὸ εἶχε ὀ ἄντρας.
Ὑποτίθεται ὄτι εἶναι ἀληθινὴ ἡ ἱστορία, ἄλλωστε δὲν θὰ μποροῦσε;
Νὰ μὴν σοῦ τύχει κάτι τέτοιο. Γεννιέται τὸ παιδί, τὸ παίρνεις βρέφος στὰ χέρια σου, τὸ μεγαλώνεις καὶ ἕνα ὠραῖο πρωί (ὁ Θεὸς νὰ τὸ κάνει ὠραῖο) μαθαίνεις ὄτι ἄλλος εἶναι ὁ πατέρας.
Πῶς αἰσθάνθηκαν ὄσοι τὸ ἔπαθαν; Δὲν πιστεύω ὄτι τὰ αἰσθήματα καὶ τὸ δέσιμο μπορεῖ νὰ χαθεῖ ἀπὸ τὴν μιὰ στιγμὴ στὴν ἄλλη.
Ἕνας ἄντρας νυμφεύθηκε καὶ ἡ σύζυγός του ἔφερε στὸν κόσμο τρία παιδιά. Ἀργότερα χώρισαν. Ὁ ἄντρας βρῆκε ἄλλη γυναῖκα. Ἀποφάσιαν νὰ κάνουν τὸ δικό τους παιδί ἀλλὰ οἱ προσπάθειες δὲν ἀπέδιδαν.
Ὁ ἄντρας ἦταν κατηγορηματικός: ἐσὺ ἔχεις τὸ πρόβλημα, ἐγῶ ἔχω τρία παιδιά. Τελικὰ ἠ ἐπιστήμη ἀπεφάνθη ὄτι τὸ πρόβλημα στειρότητας τὸ εἶχε ὀ ἄντρας.
Ὑποτίθεται ὄτι εἶναι ἀληθινὴ ἡ ἱστορία, ἄλλωστε δὲν θὰ μποροῦσε;
Νὰ μὴν σοῦ τύχει κάτι τέτοιο. Γεννιέται τὸ παιδί, τὸ παίρνεις βρέφος στὰ χέρια σου, τὸ μεγαλώνεις καὶ ἕνα ὠραῖο πρωί (ὁ Θεὸς νὰ τὸ κάνει ὠραῖο) μαθαίνεις ὄτι ἄλλος εἶναι ὁ πατέρας.
Πῶς αἰσθάνθηκαν ὄσοι τὸ ἔπαθαν; Δὲν πιστεύω ὄτι τὰ αἰσθήματα καὶ τὸ δέσιμο μπορεῖ νὰ χαθεῖ ἀπὸ τὴν μιὰ στιγμὴ στὴν ἄλλη.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Το ότι ένας άντρας είναι στείρος σήμερα δεν σημαίνει πως ήταν στείρος και χτες.
Καλή ανάσταση.
Καλή ανάσταση.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
-
thanos
υπάρχoυν διάφορες εκφράσεις στην αλλοδαπή για αυτά τα παιδιάHaridimos έγραψε:
τα παιδιά του κούκου η το παιδί του γαλατά!
-
enias
Για να μην πάθεις τέτοια πράγματα, προσέχεις τι γυναίκα παντρεύεσαι και δεν την παραμελείς (από όλες τις απόψεις, μην πάει το μυαλό σας πουθενά συγκεκριμένα).
Αινείας
-
UltiMo_
Εφόσον έχεις αποδεχτεί πως η ζωή σου έχει αλλάξει. Και εφόσον έχεις αποδεχτεί πως σου λείπουν πέντε πράγματα που έκανες παλιά και δεν μπορείς να τα κάνεις τώρα. Απο την ρόκ μουσική μέχρι την περατζάδα του Πάσχα.athanatos έγραψε:Είσαι μικρός ακόμα. Κι εγώ στην ηλικία σου τα ίδια έκανα.
Γιατί τότε θέλεις να μας πείσεις όλους να ακολουθήσουμε το δικό σου μονοπάτι? (Δε θέλω να συζητήσουμε για το αν θα το κάνω ή για το αν θα μου τύχει να το κάνω. Αλλα για το αν πρέπει να θέλω να το κάνω!)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Σκέφτηκες ότι κάποια από αυτά μπορεί πλέον να μην με γεμίζουν ή να μην μου αρέσουν πια;UltiMo_ έγραψε:athanatos έγραψε:Είσαι μικρός ακόμα. Κι εγώ στην ηλικία σου τα ίδια έκανα.
Δεν έχω σταματήσει να ακούω ροκ μουσική. Η περατζάδα του Πάσχα είναι διαφορετική, αλλά περνάω το ίδιο καλά. Αυτά και άλλα πολλά, δεν έχουν αλλάξει δραματικά όπως μερικοί πιστεύετε.UltiMo_ έγραψε:Εφόσον έχεις αποδεχτεί πως η ζωή σου έχει αλλάξει. Και εφόσον έχεις αποδεχτεί πως σου λείπουν πέντε πράγματα που έκανες παλιά και δεν μπορείς να τα κάνεις τώρα. Απο την ρόκ μουσική μέχρι την περατζάδα του Πάσχα.
Πότε το έκανα αυτό; Μάλλον εσείς θέλετε να πείσετε τους εαυτούς σας να μην παντρευτείτε. Το θέμα δεν το ξεχείλωσα εγώ με 18 σελίδες.UltiMo_ έγραψε:Γιατί τότε θέλεις να μας πείσεις όλους να ακολουθήσουμε το δικό σου μονοπάτι?
Τα "πρέπει" καλό είναι να τα βάζει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν θα σου πω εγώ αν πρέπει να το κάνεις ή όχι. Θετικά και αρνητικά, υπάρχουν και στις δύο καταστάσεις (παντρεμένος ή εργένης). Τα μετράς και αποφασίζεις.UltiMo_ έγραψε:(Δε θέλω να συζητήσουμε για το αν θα το κάνω ή για το αν θα μου τύχει να το κάνω. Αλλα για το αν πρέπει να θέλω να το κάνω!)
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
thanos
αφιερωμένο στον τοπικ στάρτερ!
-
UltiMo_
Όταν μιλούσαμε για κιθάρες και μουσικές και αντροπαρέες και αλητείες και μπύρες μέχρι το πρωί, και μου απάντησες "σε ζηλεύω", όχι δεν σκέφτηκα οτι δε σε γεμίζει πια. Ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό. Ούτε όταν είπες οτι κάποτε έκανες το Πάσχα του γρηγόρη αλλα τώρα δεν το κάνεις. Ούτε τότε μου πέρασε απο το μυαλό.athanatos έγραψε:Σκέφτηκες ότι κάποια από αυτά μπορεί πλέον να μην με γεμίζουν ή να μην μου αρέσουν πια;
Μα απο εκεί ξεκίνησε το τόπικ. Ζητούσα απο παντρεμένους να μου πούν τα υπερ του γάμου. Και 18 σελίδες μετά, ακόμα περιμένω απάντησηathanatos έγραψε:Τα "πρέπει" καλό είναι να τα βάζει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν θα σου πω εγώ αν πρέπει να το κάνεις ή όχι. Θετικά και αρνητικά, υπάρχουν και στις δύο καταστάσεις (παντρεμένος ή εργένης). Τα μετράς και αποφασίζεις.
thanx thanos, δεν το ήξερα το κομματάκι!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕