Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική ταχύ

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
pipinos1976

Re: Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική

Δημοσίευση από pipinos1976 »

MacPap έγραψε:Ο σωστός οδηγός σε δημόσιο δρόμο είναι μόνο αυτός που σέβεται τους κανόνες του χώρου και αυτοί οι κανόνες περιγράφονται στον ΚΟΚ. Τα άλλα να τα κάνει σε κλειστές πίστες. Οι χαρακτηρισμοί "Απερίσκεπτος, επικίνδυνος, επιδειξίας και χείριστος οδηγός" λοιπόν είναι επιεικείς.
Θα προσέθετα και αυτός που αποφεύγει τα ατυχήματα, που προβλέπει αυτά που θα αντιμετωπίσει μπροστά του κτλ. Ο εν λόγω κύριος ήταν όντως κίνδυνος για το δρόμο και τους συνανθρώπους του. Θα έπρεπε κάποιος να τον σταματήσει, αλλά ο τότε ΚΟΚ δεν αφαιρούσε διπλώματα τόσο εύκολα για να τελειώνουμε.
MacPap έγραψε:Σωστά! Θα πρότεινα συμμόρφωση με τον ΚΟΚ (όπως και ο οδηγάρας) και άρση της θεωρίας πως σωστή αντίδραση είναι η αγνόηση και διακωμώδηση των νόμων…
Τι μπορώ να κάνω όταν ο άλλος γράφει ό,τι θέλει; Όχι πως έγινε κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως μπροστά τους άλλαξα λωρίδα χωρίς φλας και έκανα μία σφήνα γι' αυτό και έγραψαν ό,τι έγραψαν. Μετά τους κλάφτηκα και γι' αυτό μου έσβησαν κάποιες παραβάσεις.
MacPap έγραψε:Και οι μη έχοντες επίγνωση της σοβαρότητος της κατάστασής τους και του τι κάνουν γελάνε με την κατάντια τους! Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο ή είναι και σωστό…
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι το να κινείται στο δρόμο παραβιάζοντας τον ΚΟΚ είναι λίαν επικίνδυνο και αντικοινωνικό πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
MacPap έγραψε:Εγώ ήξερα πως τα παράσημα είναι αποτέλεσμα ηρωικών πράξεων οι κλήσεις δεν είναι παράσημα κάποιας πράξεως?
Οι κλήσεις αποτελούν τιμωρία για τους αυθάδεις και τους απρόσεκτους οδηγούς. Μακάρι να ήμουν τόσο τυπικός που να μην έπαιρνα ποτέ μου καμία κλήση. Μετανιώνω τώρα, αλλά δυστυχώς το παρελθόν δεν αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον δε θα πάρω πολλές ακόμα. Πλέον οδηγώ τηρώντας όσο γίνεται τον ΚΟΚ.
MacPap έγραψε:Θα δυσκολευτείς πολύ… Αλλά ακόμα και αν το καταφέρεις, εγώ δεν θα κολλήσω τις κλήσεις περήφανα στο παρμπρίζ μου… Θα το θεωρήσω μεγάλη αποτυχία μου… πόσο μάλλον να με γράψουν 7 φορές για τον ίδιο λόγο…
Μιλούσα για στημένες κλήσεις. Πραγματική κλήση είναι αδύνατον να σου γράψουν. Είσαι υπερβολικά τυπικός για να βρεθεί κάποιος να σου κόψει κλήση.
MacPap έγραψε:Και θα ήταν 3,5 φορές πιο επιπόλαιος και εγωιστικά απερίσκεπτος…
Όχι μόνο γιατί με την αύξηση της ταχύτητας ο κίνδυνος αυξάνει εκθετικά. Πολλαπλάσιες φορές επικίνδυνος, λοιπόν.
MacPap έγραψε:Γιαυτό ο εν λόγω κύριος είναι απερίσκεπτος και επικύνδυνος (για να μη εχεις αμφιβολίες)
Και απροσάρμοστος και θρασύς και αυθάδης και αναρχικός και και και...
MacPap έγραψε:Χαζό είναι να πάρεις έστω και μία έτσι όπως το βλέπω εγώ…
100% σωστό.
MacPap έγραψε:Οσο για τις ποινές διάβασε διάβασε θα το βρεις κάποτε…
Δεν έχω χρόνο δυστυχώς. Αν δε βαριέσαι μπορείς να κάνεις ένα quote; Ή απλά δώσε το αντίστοιχο link για τη δημοσίευση.
MacPap έγραψε:ΥΓ Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά ο ΚΟΚ δεν αναφέρεται μόνο στην ταχύτητα…
Συμφωνώ 100%. Απλά συζητούσαμε για τις 7 κλήσεις για ταχύτητα και γι' αυτό αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι.
MacPap έγραψε:Νομίζω πως είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι αν αρχίσουμε τα "γαλλικά" το μόνο που θα κατορθώσουμε είναι να διαγραφούν τα post και αυτό δεν νομίζω πως συμβάλει στην συζήτηση... όποιος δεν μπορεί να συζητάει χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς ας σταματήσει να συζητάει!!!
Θα ήθελα από την πλευρά μου να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Μέσα στο πάθος της κουβέντας ξέφυγα και έκανα κάποιους απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ζητάω και πάλι συγγνώμη. Δε θα επαναληφθεί. Τελικά, κατάλαβα αυτό που λέγατε και είχατε δίκιο να είσθε τόσοι επικριτικοί απένανται στο γνωστό μου, αλλά και απέναντι σε εμένα που εσφαλμένα ήθελα να υπερασπιστώ τον συγχωριανό μου, χωρίς στην πραγματικότητα να το αξίζει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχω διαφορετική συμπεριφορά και θα αντιδρώ πιο ψύχραιμα όταν κάποιος διαφωνεί μαζι μου.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Τελικά το χιούμορ είναι καλό πράγμα... :lol:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

MacPap έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:… Έκανα ακριβώς το ίδιο (κλήση στους υαλοκαθαριστήρες), μόνο που έγινε από τα νεύρα μου. …
Το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" (Πλάτωνας, 427-347 π.Χ.) το έχεις ακούσει? Αυτή η περιγραφή έχει σαν σκοπό να μας αποδείξει πως, ο περί ού ο λόγος, ορθώς έβαλε τις κλήσεις στο παρμπρίζ? Αποτελεί μέρος της επιχειρηματολογίας σου αυτό για να καταλάβω δηλαδή! Το ότι και εσύ ομοίως έπραξες αποτελεί απόδειξη πως είναι ορθή πρακτική να γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα (για να μη πω αλλού) τους νόμους του κράτους και μετά να το επιδεικνύουμε κιόλας ως "ηρωική πράξη"?
Ὁ Ἰαβέρης τηροῦσε πάντα τὸ γράμμα τοῦ νόμου. Ἀνέκαθεν ἦταν νομοταγὴς καὶ ἐπέβαλλε στοὺς ἄλλους αὐτὸ τὸ ὀποῖο ἔπραττε ὁ ἴδιος, Μιὰ φορὰ ὅμως παρασύρθηκε ἀπὸ τὸ συναίσθημα, ἄφησε ἐλεύθερο αὑτὸν τὸν ὁποῖο μέχρι τότε κατεδίωκε μανιωδῶς, καὶ γιὰ τὸν λόγο αὐτὸν δὲν δίστασε νὰ τιμωρήσει (ἐπιβάλλοντας τὴν ἐσχάτη τῶν ποινῶν) τὸν ἴδιο του τὸν ἐαυτό.

Κατὰ τάλλα ξέρουμε οἰ κ*λ*έλληνες νὰ λέμε ὄτι ἠ λέξη φιλότιμο ὑπάρχει μόνο στὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
pipinos1976

Δημοσίευση από pipinos1976 »

Haridimos έγραψε:
MacPap έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:… Έκανα ακριβώς το ίδιο (κλήση στους υαλοκαθαριστήρες), μόνο που έγινε από τα νεύρα μου. …
Το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" (Πλάτωνας, 427-347 π.Χ.) το έχεις ακούσει? Αυτή η περιγραφή έχει σαν σκοπό να μας αποδείξει πως, ο περί ού ο λόγος, ορθώς έβαλε τις κλήσεις στο παρμπρίζ? Αποτελεί μέρος της επιχειρηματολογίας σου αυτό για να καταλάβω δηλαδή! Το ότι και εσύ ομοίως έπραξες αποτελεί απόδειξη πως είναι ορθή πρακτική να γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα (για να μη πω αλλού) τους νόμους του κράτους και μετά να το επιδεικνύουμε κιόλας ως "ηρωική πράξη"?
Ὁ Ἰαβέρης τηροῦσε πάντα τὸ γράμμα τοῦ νόμου. Ἀνέκαθεν ἦταν νομοταγὴς καὶ ἐπέβαλλε στοὺς ἄλλους αὐτὸ τὸ ὀποῖο ἔπραττε ὁ ἴδιος, Μιὰ φορὰ ὅμως παρασύρθηκε ἀπὸ τὸ συναίσθημα, ἄφησε ἐλεύθερο αὑτὸν τὸν ὁποῖο μέχρι τότε κατεδίωκε μανιωδῶς, καὶ γιὰ τὸν λόγο αὐτὸν δὲν δίστασε νὰ τιμωρήσει (ἐπιβάλλοντας τὴν ἐσχάτη τῶν ποινῶν) τὸν ἴδιο του τὸν ἐαυτό.

Κατὰ τάλλα ξέρουμε οἰ κ*λ*έλληνες νὰ λέμε ὄτι ἠ λέξη φιλότιμο ὑπάρχει μόνο στὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα.
Οι "πατριώτες", ακολουθώντας τη "φωνή του γένους", φωνασκούν και κοκκινίζουν, δήθεν, για την πατρίδα, αλλά αγνοούν το παράδειγμα του Σωκράτη και προτιμούν να ασχοληθούν με παραδείγματα προερχόμενα από την αλλοδαπή. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους, κρεμάλες στις ξενοκίνητες, δήθεν, πατριωτικές χουντάκλες.

Μπορώ να γίνω το ίδιο γενικός και πολύ περισσότερο εριστικός. Γι' αυτό ανέφερα και τη δημοσίευση αυτή. Ας είμαστε κόσμιοι και εντός θέματος.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Μπορούμε να επανέλθουμε στο θέμα το οποίο αν διαβάζω καλά είναι "Του έκοψαν τρεις κλήσεις μέσα σε μια ώρα για υπερβολική ταχύτητα"?

Άντε γιατί (κατά την δημοφιλή διαφήμιση) "έχ'με ξ'φύγει"...
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από 15 χρόνια πήρα ξανά κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Η 2η στην οδηγική μου ζωή, δηλαδή στα 25 χρόνια.
1η κλήση στα 10 χρόνια
2η κλήση στα 15 χρόνια
3η κλήση στα 20 χρόνια?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Χα χα συμβαίνει και στους καλλίτερους!!! Για πόσα χλμ?
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Από το 1998 που κρατάω στοιχεία είναι 220.000km. Ε να μην έκανα από το 1987 μέχρι το 1997 άλλα 80.000km. Οπότε γύρω στα 300.000km

Αλλά δεν είναι θέμα καλύτερου. Μάλλον τυχερού (sic)

Μπα λάθος κάνω για το 87-97. Δεδομένου πως μέχρι το 93 ήμουν φοιτητής και φαντάρος, να έκανα 30-40000. Άρα συνολικά γύρω στα 250.000km.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

και πόσο πάνω από το όριο?
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”