Οικιακές συσκευές
-
rasPUTIN
- Site Admin
Οικιακές συσκευές
Ἐρώτησις: γιὰ πλυντήριο ῥούχων τὶ μάρκα συνιστάτε;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
Re: Οικιακές συσκευές
Εγώ πάντως έχω ένα AEG του 1972. Μάλλον όμως αν αγόραζα θα αγόραζα ένα φτηνό.
-
brutus
Έβγαλα 8 χρόνια με ένα LG, με αρκετά «βαριά» χρήση. Το είχα πάρει € 350. Τώρα που άρχισε να στάζει ο κάδος, πήρα Samsung 8 kg με € 300.
-
pipinos1976
Από αυτά που ακούγονται στην αγορά τα καλύτερα είναι τα Miele. Έχουμε αγοράσει δύο (για δύο οικογένειες). Το 1ο είναι ~10 ετών και το 2ο ~2-3 ετών. Κανένα παράπονο, εκτός από την τιμή που είναι αρκετά υψηλότερη των υπολοίπων. Εξαιρετικό πλύσιμο και οικονομία. Από κατασκευή πολύ πολύ καλύτερη των άλλων (φαντάσου ότι έχει πόρτες, γλωσσίδια κτλ μεταλλικά, όταν όλα τα υπόλοιπα πλαστικά). Πριν το Miele είχαμε ένα Bosch από το 1975 μέχρι και το 2002 περίπου από το οποίο μείναμε εξαιρετικά ευχαριστημένοι (και αυτό πλαστικά γλωσσίδια κτλ).
Πριν από όλα πρέπει να αποφασίσεις κατηγορία και τιμή. Δηλαδή πόσα κιλά θέλεις να πλένεις και μετά τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Τέλος, ρίξε μια ματιά στην αγορά και στο διαδίκτυο και, φυσικά, παζάρεψε γιατί μπορείς να κόψεις πολύ με τη σημερινή οικονομική κατάσταση.
Ευχαριστώ.
Πριν από όλα πρέπει να αποφασίσεις κατηγορία και τιμή. Δηλαδή πόσα κιλά θέλεις να πλένεις και μετά τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Τέλος, ρίξε μια ματιά στην αγορά και στο διαδίκτυο και, φυσικά, παζάρεψε γιατί μπορείς να κόψεις πολύ με τη σημερινή οικονομική κατάσταση.
Ευχαριστώ.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἐργένης εἶμαι (κοινῶς μπακούρι), ἄρα πιστεύω ὄτι μὲ 5-5,5 κιλὰ εἶμαι καλυμμένος.
Τὸ καθαριστήριο γιὰ τὸ παπλωματάκι δὲν εἶναι τρομερὸ κόστος.
Ὅσο γιὰ τὸ κότος θέλω νὰ τὴν βγάλω φτηνά.
350€ εἶναι ῥεαλιστικὸ ποσὸ ἢ γίνομαι ἐλληνάρας (φτηνὸ καὶ καλό);
Τὸ καθαριστήριο γιὰ τὸ παπλωματάκι δὲν εἶναι τρομερὸ κόστος.
Ὅσο γιὰ τὸ κότος θέλω νὰ τὴν βγάλω φτηνά.
350€ εἶναι ῥεαλιστικὸ ποσὸ ἢ γίνομαι ἐλληνάρας (φτηνὸ καὶ καλό);
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
pipinos1976
Τώρα που έριξα μια ματιά (δες κι εσύ στο www.skroutz.gr) 5 kg βρίσκεις με 200€, ενώ αν περάσεις τα 250€ βρίσκεις 6 kg ή ακόμα και 7 kg. Υπάρχουν τα πάντα αν ψάξεις. Αν δε θες κάτι σπουδαίο και θες να το αλλάξεις αν και όταν κάνεις οικογένεια πάρε κάτι φθηνό και απλό, ώστε να μην πετάξεις πολλά χρήματα όταν αχρηστευθεί στο μέλλον. Αυτή είναι η άποψή μου τουλάχιστον.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
Vroumvroum
Καλησπέρα, ξέρω ότι το θέμα είναι παλίο αλλά είμαι και εγώ προ των πυλών για την αγορά των ηλεκτρικών συσκευών μας καθότι μετακομίζουμε σύντομα σε νέο σπίτι! Εχω βρεί εδω ηλεκτρικες συσκευες και αναρωτιέμαι αν γενικά έχετε ακούσει κάτι αρνητικό για το συγκεκτριμένο κατάστημα. Ο λόγος που προσωπικά λέω να ψωνήσω από εκεί είναι ότι απο το τηλέφωνο μου φάνηκαν οι πιο επαγγελματίες και επίσης έχουν άτοκες δόσεις στα προϊόντα που θέλω να αγοράσω.
Τέλος τι γνώμη έχετε για τις ηλεκτρικές συσκευές Hotpoint Ariston?
Τέλος τι γνώμη έχετε για τις ηλεκτρικές συσκευές Hotpoint Ariston?
- MacPap
Η ξαρέλφη μου έκανε όλη την κουζίνα με Ariston και δεν έχει πρόβλημα. Εγώ βέβαια προσωπική πείρα επί του θέματος δεν έχω.
Παρεμπιπτόντως καλώς μας ήρθες.

Παρεμπιπτόντως καλώς μας ήρθες.
-
Vroumvroum
Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα.MacPap έγραψε:Η ξαρέλφη μου έκανε όλη την κουζίνα με Ariston και δεν έχει πρόβλημα. Εγώ βέβαια προσωπική πείρα επί του θέματος δεν έχω.
Παρεμπιπτόντως καλώς μας ήρθες.![]()