Επειδή στην Ελλάδα είμαστε της τελευταίας στιγμής, οχι μόνο οι οδηγοί που θέλουν να βγάλουν ΠΕΙ αλλα και το κράτος για να δώσει άδειες για ΠΕΙ στις σχολές οδηγών και η απόσταση απο την έκδοση των αδειών (αρχές Ιουνίου) μέχρι την λήξη της προθεσμίας (αρχές Σεπτέμβρη) είναι μικρή και η ζήτηση τεράστια, στις σχολές έχει γίνει σκοτωμός.
Εκτός οτι σε κάθε σχολή βλέπεις ουρές, γίνεται και πανικός στις τιμές λόγω ανταγωνισμού. Απο τα 400 το ρίξανε στα 250 και για τα σεμινάρια 80.
Τα σεμινάρια (χωρίς εξετάσεις) είναι για τους "παλιούς" οδηγούς. Οι δικοί μου έχουν πάει σε σχολή που έχει φτιάξει γκρουπάκια των 15 ατόμων, και τις 35 ώρες τις χώρισε σε 5 μαθήματα των 7 ωρών. Είναι βάρβαρο να πρέπει να κάτσεις 7 ώρες σε μια καρέκλα και μετά απο αυτό να πρέπει να βγάλεις και βάρδια στη δουλειά και απο οτι μου είπαν έρχεται συνεχώς έλεγχος απο το μηχανολογικό και παίρνει παρουσίες

Άρα η λούφα κομμένη.
Η ανανέωση του διπλώματος πλέον περιλαμβάνει και αυτά τα σεμινάρια κάθε 5 χρόνια, χωρίς εξετάσεις. Τα οποία απορώ αν είναι κάτι διαφορετικό απο καφέ-τσιγάρο και χαβαλέ.
Εγώ απο την άλλη δεν έχω σεμινάρια αλλα έχω εξετάσεις. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. + πρακτική εξέταση σε ταξίδι εκτός πόλης
Σε τι θα εξεταστώ δεν έχω ιδέα όπως και τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος κοπεί στις εξετάσεις
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕