Πρωινό ξύπνημα

Είδατε κάποιο ατύχημα μοιραστείτε το μαζί μας εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Πρωινό ξύπνημα

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Σήμερα έχω ρεπό, χτες ξενύχτησα και αποφάσισα να λιώσω λίγο στον ύπνο.
Βαρούσαν το πρωί τα τηλέφωνα, και ήταν όλοι οι ξεχασμένοι οι φίλοι μου με τη σειρά. Λέω θα κανόνισαν κανα τσίπουρο πρωινιάτικα. Τους έγραψα και ξανάπεσα για ύπνο. Μέχρι που έρχετε μύνημα "σήκωσέ το, ο τηλέμαχος τράκαρε".

Τελικά ο φίλος μου στο νοσοκομείο, ευτυχώς εντάξει στην υγεία του. Καλός οδηγός, και ευτυχώς πάντα φοράει ζώνη. Τράκαρε μετωπικά με ένα άλλο ΙΧ ο οποίος δεν φορούσε ζώνη. Αποτέλεσμα:

Τοπικά
Θανατηφόρο τροχαίο λίγο έξω από τα Κανάλια
2012-09-16 - 12:39:33

Εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες , Ι.Χ. μάρκας Honda Civic το οποίο οδηγούσε 38χρονος και κατευθύνονταν προς Βόλο συγκρούστηκε με Ι.Χ. μάρκας Fiat Punto το οποίο είχε κατεύθυνση προς Κανάλια.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κάποιο από τα δύο οχήματα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το έτερο όχημα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Π.Υ. για να απεγκλωβίσει τον 38χρονο οδηγό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο 38χρονος κατέληξε.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βελεστίνου

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
UltiMo_

Re: Πρωινό ξύπνημα

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εικόνα Εικόνα
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Re: Πρωινό ξύπνημα

Δημοσίευση από enias »

Πρέπει να τρέχανε λιγάκι, ε;
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ατυχήματα...”