Τέλος στην χρήση κινητών από μαθητές και καθηγητές
-
UltiMo_
Re: Τέλος στην χρήση κινητών από μαθητές και καθηγητές
Μπορεί να μην είχαμε κινητά, αλλα κάθε εποχή είχε το παιχνίδι της. Το κλασσικό "βάλτο στη τσέπη σου αλλιώς θα το κατάσχω μέχρι το σχόλασμα" δεν πιάνει σήμερα?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
ΟΧΙ
διότι οι γονείς τους τα έχουν κακομάθει... Και δεν ακούν κανένα. Αφού οι ίδιοι οι γονείς αν ένας καθηγητής είναι "αυστηρός" φροντίζουν να τον ξεμπροστιάσουν οι ίδιοι!!! Και μετά ενοχλούνται που τα παιδιά τους δεν ακούν κανένα και το ρίχνουν στο ότι τα παιδιά έχουν δικό τους χαρακτήρα και δεν ελέγχονται και άλλες τέτοιες φιλοσοφίες.
Κακομαθημένα και ανάγωγα (χωρίς αγωγή δηλαδή) κολόπαιδα είναι συνήθως και σε αυτό φταίνε οι γονείς και κανείς άλλος.
διότι οι γονείς τους τα έχουν κακομάθει... Και δεν ακούν κανένα. Αφού οι ίδιοι οι γονείς αν ένας καθηγητής είναι "αυστηρός" φροντίζουν να τον ξεμπροστιάσουν οι ίδιοι!!! Και μετά ενοχλούνται που τα παιδιά τους δεν ακούν κανένα και το ρίχνουν στο ότι τα παιδιά έχουν δικό τους χαρακτήρα και δεν ελέγχονται και άλλες τέτοιες φιλοσοφίες.
Κακομαθημένα και ανάγωγα (χωρίς αγωγή δηλαδή) κολόπαιδα είναι συνήθως και σε αυτό φταίνε οι γονείς και κανείς άλλος.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Macpap ἔγραψες!!!
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Σίγουρα φταίνε οι γονείς, όπως όμως και οι καθηγητές. Οι οποίοι είναι εξίσου υπεύθυνοι για την πειθαρχία. Αλλα αν έχουν φρένα απο τους γονείς στις μέρες μας.. τι να σου κάνουν.
Επίσης δεν είναι όλα θέμα πειθαρχίας. πχ παίρνω φαντάρους στο λεωφορείο οι οποίοι είναι στη ταξιαρχία πεζοναυτών, στην οποία έχω υπηρετήσει πρόσφατα και ξέρω οτι είναι το πιο σκληρό στρατόπεδο απο άποψη πειθαρχίας. Αυτοί λοιπόν οι απίστευτα πειθαρχημένοι νέοι, εκτός πύλης είναι όλο μαγκιά και ιστορία και δημιουργούν προβλήματα. Είναι στη φύση του Έλληνα. Εκτός έδρας να είσαι και λίγο μ*λ*κ*ς
Επίσης δεν είναι όλα θέμα πειθαρχίας. πχ παίρνω φαντάρους στο λεωφορείο οι οποίοι είναι στη ταξιαρχία πεζοναυτών, στην οποία έχω υπηρετήσει πρόσφατα και ξέρω οτι είναι το πιο σκληρό στρατόπεδο απο άποψη πειθαρχίας. Αυτοί λοιπόν οι απίστευτα πειθαρχημένοι νέοι, εκτός πύλης είναι όλο μαγκιά και ιστορία και δημιουργούν προβλήματα. Είναι στη φύση του Έλληνα. Εκτός έδρας να είσαι και λίγο μ*λ*κ*ς
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Αυτοί οι στρατιώτες δεν είναι πειθαρχημένοι φοβισμένοι είναι. Κάτι σαν τους φυλακισμένους. Πειθαρχεία δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις σε 6 μήνες όταν είσαι πλέον 20 χρονών ενώ μέχρι τότε έχεις μάθει από τους γονείς σου πως όλα συγχωρούνται. Δεν έχει σημασία αν ένα στρατόπεδο είναι δύσκολο.UltiMo_ έγραψε:...Επίσης δεν είναι όλα θέμα πειθαρχίας. πχ παίρνω φαντάρους στο λεωφορείο οι οποίοι είναι στη ταξιαρχία πεζοναυτών, στην οποία έχω υπηρετήσει πρόσφατα και ξέρω οτι είναι το πιο σκληρό στρατόπεδο απο άποψη πειθαρχίας. Αυτοί λοιπόν οι απίστευτα πειθαρχημένοι νέοι, εκτός πύλης είναι όλο μαγκιά και ιστορία και δημιουργούν προβλήματα. Είναι στη φύση του Έλληνα. Εκτός έδρας να είσαι και λίγο μ*λ*κ*ς
Εσύ άνθρωπος δεν έγινες επειδή ήσουν πεζοναύτης έγινες γιατί οι γονείς σε ανέθρεψαν ως τέτοιο. Όταν μάλιστα πήγες φαντάρος δεν νομίζω να είχες τα ίδια προβλήματα με όλα τα άλλα "κωλόπαιδα"! Η κάνω λάθος
-
rasPUTIN
- Site Admin
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)