Με έτρωγε όμως για ώρα μετά, εαν έφταιγα ή οχι. Πείτε μου τη γνώμη σας

Εγώ στη φωτογραφία είμαι το γαλάζιο λεωφορείο.
Σταματάω στο στοπ, με αναμμένο αριστερό φλας για να στρίψω.
Απο "πάνω" κατέβαινε πιτσιρίκα την οποία σταμάτησα για να της δώσω προτεραιότητα.
Επειδή όμως είδα οτι είχε και αυτή αναμμένο φλας αριστερό, διαπίστωσα οτι οι πορείες μας δεν συναντώνται (όπως δείχνουν και τα βελάκια) άρα χωρίς να την περιμένω να στρίψει, ξεκίνησα να πάρω τη στροφή μου.
Εδώ θέλω να σκεφτείτε εαν έπραξα σωστά, και αν αυτό που έκανα θεωρείται "παραβίαση προτεραιότητας".
Με το που ξεκίνησα λοιπόν, η κοπέλα πλακώθηκε στα φρένα κατευθυνόμενη προς τα πάνω μου, κορνάρωντας.
Τι είχε γίνει? Ήθελε να πάει μπροστά ευθεία. Είχε κακώς αναμμένο το φλας. Όλοι ξέρουμε οτι η επαναφορά κολλάει καμμια φορά. Αν επαναφέρεις το τιμόνι δυο μοίρες λιγότερο απο την ευθεία, το φλας δεν σβήνει. Και πήγαινε και τόσο αργά που μου έδωσε την εντύπωση οτι ήθελε να στρίψει. (υποθέτω οτι αν είχε μεγαλύτερη ταχύτητα, πιο αποφασιστική ας πούμε, θα την περίμενα ούτως ή άλλως)
Πρώτον, όταν της φώναξα "που πας μωρη μ*λ*κω με το φλας αναμμένο", έψαχνε το ταμπλώ της γύρω γύρω και μετά διαπίστωσε οτι έχει αναμμένο το φλας, και μετά το έσβησε. Στο κόσμο της. Δεν πήρε χαμπάρι.
Δεύτερον, υποθέτω οτι το άναψε για να βγεί απο τον περιφερειακό. Πράγμα λάθος, αφού το ανάβεις, μπαίνεις στη λωρίδα επιβραδύνσεως, και μετά το σβήνεις το φλας. Πριν φτάσεις στη διασταύρωση. Δεν το κρατάς για κανα χιλιόμετρο ακόμα αναμμένο.
Τρίτον ακόμα και αν για κάποιο λόγο το αφήσεις το φλας αναμμένο, στη επόμενη διασταύρωση το σβήνεις για να μη δημιουργείς σύγχυση και μπέρδεμα σε τρίτους.
Τέταρτον αν είσαι γυναίκα 20 χρονών, μην κορνάρεις πριν σιγουρευτείς οτι δεν έχεις κάνει εσύ πρώτη βλακεία.
Μήπως όμως παραβίασα εγώ το στοπ?