Χρυσή Αυγή

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ ξέρω ένα! Οταν κάποιος αναφέρεται σε τόσο λεπτά ζητήματα (αναφέρομαι στους δημοσιογράφους) πρέπει να ακριβολογεί μέχρι αηδίας, αν δε θέλει να κατηγορηθεί για προπαγάνδα.

Επι της ουσίας τώρα μου είναι αδιάφορο πως χαιρετάει ο κάθε ένας μέσα και έξω από το κόμμα του όπως και αδιάφορο μου είναι τι σύμβολα χρησιμοποιεί.

Αυτό που με ενδιαφέρει (ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το καλό της πατρίδας ΜΟΥ και του έθνους ΜΟΥ και ΟΥΧΙ των υπολοίπων κρατών και εθνών) είναι τι λέει πως προτίθεται να κάνει όταν αποκτήσει εξουσία και κυρίως τι είναι αυτό που δείχνει ως δείγμα γραφής γι' αυτές του τις προθέσεις.

Τέλος το πόσο κοντά είναι η ακροδεξιά με την ακροαριστερά, καθώς και όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα, στους τρόπους εφαρμογής ή επιβολής των πιστεύω τους το έχω πει πολλές φορές μη τα ξαναλέω.

Ακόμα και στην προπαγάνδα τα ίδια μοτίβα χρησιμοποιούν.
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Αλλά και οι δύο αυτοί δεν είναι όσο επικίνδυνοι παρουσιάζονται διότι είναι αναγνωρίσιμοι δεν κρύβονται. Από τους δήθεν "δημοκράτες" θέλω να δω πως θα προστατευτούμε!!!

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

MacPap οι φωτογραφίες που έβαλες δείχνουν πολύ γλαφυρά πως ο Χίτλερ εκμεταλλεύτηκε ακριβώς αυτό που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Μιχαλολιάκος....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Μα δεν διαφωνώ πως όλοι όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις τις ίδιες καραμέλες έχουν. Είτε δεξιοί είτε αριστεροί κλπ. Μα και τα μη ακραία κόμματα (δήθεν δηλαδή μη ακραία) παρόμοια πράγματα δείχνουν. Χαμογελαστά παιδιά και δυναμικούς άνδρες. Η συνταγή είναι παλιά.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Στη διάρκεια του μεσοπολέμου, όλες οι χώρες είχαν αυταρχικά καθεστώτα και τα περισσότερα είχαν αυτόν τον χαιρετισμό. Οι αριστεροί αντίστοιχα, είχαν την τεντωμένη γροθιά όπως στις αφίσες κυρίως του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όταν μιλάω για απαγόρευση, φυσικά αναφέρομαι στον ΣΥΡΙΖΑ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα υπόλοιπα μικρά κόμματα του είδους. Το ΚΚΕ γενικά έχει κρατήσει μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Δεν είμαι υπέρ των απαγορεύσεων, αλλα αν αποφασίσουν να απαγορέψουν το ένα, τότε θα πρέπει να απαγορέψουν και το άλλο.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Κανένα δεν πρέπει να απαγορεύσουν.

Η ελευθερία του λόγου, είναι βασικό αγαθό σε μία δημοκρατία.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Σωστά, αλλα δεν μπορεί περάσει απαρατήρητο, οτι η "δημοκρατική" πτέρυγα έγειρε πρώτη, θέμα απαγορεύσεων. ;)
Σήμερα απαγορεύεται η Χρυσή Αυγή, αύριο απαγορεύονται όλα τα κόμματα εκτός του "δημοκρατικού", μετά να αντιμιλάς σε μετανάστες, μετά να βάζεις σημαία στο μπαλκόνι, μετά να βγάζεις φάτσα φόρα τους σταυρούς της θρησκείας, μετά οι παρελάσεις και οι εθνικές (εθνικιστικές θα τις πουν) επετείους του '40 και του ΄21 κτλ κτλ και όλα στο όνομα της δημοκρατίας εννοείται... :P
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Συμφωνῶ. Ἀν ἀρχίσει σταματημὸ δὲν θὰ 'χει.

Ὅσοι ὀμιλοῦν περὶ ἀπαγορεύσεως τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς εἶναι ἠλίθιοι. Θὰ τοῦς κάνουν ἤρωες. Ἀν κάποια μέλη της παρανομοῦν νὰ τηρηθοῦν ὅσα προβλέπονται. Ἀλλὰ τὸ κόμμα ἀς παραμείνει.

Ἀν ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ εἶναι κακό πράγμα μπορῦν νὰ πείσουν (κι ὄχι πειθαναγκάσουν) τὸν κόσμο νὰ τὴν ξαναστείλει στὰ τάρταρα τοῦ 0,01% (ἢ ὅσο ἔπαιρνε κάθε φορά);
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Δημοσίευση από erling »

Προφανώς και η απαγόρευση δεν πρέπει να γίνει.
Και ακόμα μια φορά φαίνεται πως η Αριστερά (γενικά) έχει και αυτή μεγάλες ευθύνες για την ανάπτυξη της Χ.Α.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε:Και ακόμα μια φορά φαίνεται πως η Αριστερά (γενικά) έχει και αυτή μεγάλες ευθύνες για την ανάπτυξη της Χ.Α.
Και οχι μόνο... είναι και η παγκοσμιοποίηση και η πολιτική ένωση της άλλοτε οικονομικής ένωσης ΕΟΚ που έχει φέρει μια έξαρση εθνικισμού σε όλα τα κράτη. Απλά, εδώ είναι περισσότερο έντονα τα φαινόμενα.

Αν ξαναέκανε κάποιος την Ελλάδα ένα ασφαλές, υπερήφανο και οικονομικά ανεξάρτητο (έστω και φτωχό) ελληνικό κράτος χωρίς λαθρομετανάστες (ή έστω με περιορισμένο αριθμό) και τρόικες, η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιζόταν γιατί δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

Σε σωστό μήκος κύματος και ο Νότης...

Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Διανομή τροφίμων από τον Πυρήνα Κορίνθου
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 - 10:34

Εικόνα

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα συνεχίστηκε η Κίνηση Αλληλεγγύης του Πυρήνα Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα μέλη του Πυρήνα , παρουσία και του βουλευτή κ. Ευστάθιου Μπούκουρα , μοίρασαν 4 τόνους τροφίμων (ψαρικά και κηπευτικά ) σε αναξιοπαθούντες Έλληνες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία . Επίσης στον χώρο των γραφείων υπήρχε ένας ολόκληρος όροφος γεμάτος καινούρια ρούχα , παπούτσια , παιχνίδια και διάφορα παιδικά είδη .Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και στο τέλος η ικανοποίηση και ένα απλό χαμόγελο ήταν αρκετά για να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα στήριξης σε κάθε Έλληνα συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη .

UltiMo_: Και στα κανάλια αντί να τους ρωτήσουν για αυτά, τους ρωτάνε πως χαιρετάνε, τι γνώμη έχουν για το χίτλερ και τι κείμενα είχαν γράψει όταν ήταν 18 χρονών
Σε άλλα κόμματα δεν είδα να ρωτάνε για το παρελθόν τους, ούτε να τους κατεβάζουν σελίδες και να τους καίνε τα γραφεία
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”