Καλό αλλα δεν έχει δράκο χαχαχαχα!
Μάλλον στα ανέκδοτα έπρεπε να το βάλουμε! Ρε τι κάνει ο κόσμος με τους υπολογιστές σήμερα μέχρι και το δίπλωμα θα περνάει σε λίγο!
The Best truck driver
-
erling
The Best truck driver
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
-
erling
Re: The Best truck driver
Και εμένα με παραξένεψε το ότι το τελευταίο δέμα συνέχιζε να μπαίνει στην καρότσα χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά δεν του έδωσα μεγάλη σημασία....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Όπα καθίστε. μετά το 0:20 που τα δεμάτια αυτά αφήσαν το έδαφος, πως συνεχίζει και τα ρουφάει προς τα πάνω?
εαν είναι κυλιόμενο το πάτωμα τότε δεν είναι μαγκιά του οδηγού, αλλα του σχεδιαστή της καρότσας
εαν είναι κυλιόμενο το πάτωμα τότε δεν είναι μαγκιά του οδηγού, αλλα του σχεδιαστή της καρότσας
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Ναι ρε συ είναι κυλιόμενο το δάπεδο.. έτσι εξηγείται.....
Αλλά και πάλι πρέπει να διατηρεί στο όχημα την ίδια ταχύτητα που έχει το δάπεδο.
Μήπως αυτό είναι η τέχνη του?
Αλλά και πάλι πρέπει να διατηρεί στο όχημα την ίδια ταχύτητα που έχει το δάπεδο.
Μήπως αυτό είναι η τέχνη του?
- MacPap
Ναι συμφωνώ αυτός που έφτιαξε το animation έχει μεγάλη τέχνη μόνο που δεν ξέρει από φορτηγά και φορτώσεις.