The Best truck driver

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
erling

The Best truck driver

Δημοσίευση από erling »

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: The Best truck driver

Δημοσίευση από MacPap »

Καλό αλλα δεν έχει δράκο χαχαχαχα!

Μάλλον στα ανέκδοτα έπρεπε να το βάλουμε! Ρε τι κάνει ο κόσμος με τους υπολογιστές σήμερα μέχρι και το δίπλωμα θα περνάει σε λίγο!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Και εμένα με παραξένεψε το ότι το τελευταίο δέμα συνέχιζε να μπαίνει στην καρότσα χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά δεν του έδωσα μεγάλη σημασία....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Όπα καθίστε. μετά το 0:20 που τα δεμάτια αυτά αφήσαν το έδαφος, πως συνεχίζει και τα ρουφάει προς τα πάνω?
εαν είναι κυλιόμενο το πάτωμα τότε δεν είναι μαγκιά του οδηγού, αλλα του σχεδιαστή της καρότσας
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Ναι ρε συ είναι κυλιόμενο το δάπεδο.. έτσι εξηγείται.....
Αλλά και πάλι πρέπει να διατηρεί στο όχημα την ίδια ταχύτητα που έχει το δάπεδο.
Μήπως αυτό είναι η τέχνη του?
Εικόνα - Το blog μου
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ναι συμφωνώ αυτός που έφτιαξε το animation έχει μεγάλη τέχνη μόνο που δεν ξέρει από φορτηγά και φορτώσεις.

:lol:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”