Χρυσή Αυγή

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από MacPap »

Επειδή εγώ ΕΙΜΑΙ παιδί μεταναστών και μεγάλωσα εκεί στην Γερμανία πρέπει να πω μερικά πράγματα.

Κατά πρώτον οι μετανάστες γονείς αυτών των παιδιών δεν έχουν καμία σχέση με τους εδώ νυν μετανάστες.

Κατά δεύτερον σίγουρα δεν θα ετύγχαναν της απάθειας των αρχών εκεί αν έκαναν όλα αυτά που κάνουν οι εδώ μετανάστες, εδώ.

Τρίτον αν αυτή την επιστολή την έχουν γράψει παιδιά μεταναστών θα κάτσω να με .... ένας ένας οι πατεράδες τους (αλλά αν όχι θα κάτσουν αυτοί να τους ..... εγώ).

Καλά θα κάνουν αυτοί οι σαχλαμάρες και τα βλαμμένα κομματόσκυλα, να κοιτάξουν την δουλειά τους και να μη βάζουν σαν ασπίδα τα παιδιά τους για τις βλακώδεις κομματικές τους απόψεις. Αν θέλουν να αγωνιστούν να έρθουν εδώ να το κάνουν. Κατοικώντας στην πλατεία Αττικής και Βικτωρίας και όχι πίνοντας καφέ στην Königs Allee ή παίζοντας μπαρμπούτι στα Ελληνικά καφενεία της Γερμανίας.

Αει σιχτίρ πια με αυτά τα πυροβολημένα άτομα που εδώ καίγεται το πελεκούδι και αυτοί τον χαβά τους.

Κώστας Παπάζογλου

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

UltiMo_ έγραψε:Διαφωνείς με αυτό που λέει η χρυσή αυγή οτι με την πτώση της χούντας ήρθε η "δημοκρατία", τα οφέλη της οποίας απολαμβάνουμε σήμερα?

Το κακό με τους αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες, αντιχουντικους και γενικώς με όλους τους αντί, είναι οτι είναι αντίθετοι σε κάτι, χωρίς επιχειρήματα και χωρίς να τους νοιάζει τι αντικαθιστά αυτό που δεν τους αρέσει.
Προτιμούν άραγε την υπάρχουσα μεταπολίτευση αντί της χούντας? Προτιμούν μνημονιακά κόμματα αντί της χρυσής αυγής? Όχι. Άρα?
Ή μήπως απλά δεν τους νοιάζει ποια άλλη εναλλακτική υπάρχει στην "αντίθεσή" τους?

Όπως σήμερα. Εδώ ο κόσμος καίγεται, αυτοκτονούν κάθε μέρα άνθρωποι που μέχρι χτες ήταν άνετοι οικονομικά, παιδάκια ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε, και αυτοί βγήκαν να διαδηλώσουν για το γρηγορόπουλο. Τον εθνικό μας ήρωα. περσινά ξινά σταφύλια. Μερικοί πρέπει να επαναπροσδιορίσουν μέσα στο κεφάλι τους ποιος πραγματικά είναι ο εχθρός και αυτός που μας καταστρέφει.
Φίλε μου, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας.
Πως ενώ εγώ μιλάω για την ΧΑ εσύ μιλάς για όλους τους αντί......
Και θεωρείς πως είναι καλύτερο το να υπάρχει φασισμός, διότι εγώ και ο επί του βήματος του συνεδρίου στην Κρήτη αυτό πιστεύουμε για την ΧΑ, από το να υπάρχει μια δημοκρατία με όλα τα κακά της.
Το ότι η δημοκρατία που θα επιθυμούσαμε δεν υπάρχει, είναι γεγονός. Αλλά είσαι σίγουρος πως ένα φασιστικό καθεστώς θα είναι καλύτερο από αυτήν την "δημοκρατία" που έχουμε σήμερα;

MacPap έγραψε:Επειδή εγώ ΕΙΜΑΙ παιδί μεταναστών και μεγάλωσα εκεί στην Γερμανία πρέπει να πω μερικά πράγματα.

Κατά πρώτον οι μετανάστες γονείς αυτών των παιδιών δεν έχουν καμία σχέση με τους εδώ νυν μετανάστες.

Κατά δεύτερον σίγουρα δεν θα ετύγχαναν της απάθειας των αρχών εκεί αν έκαναν όλα αυτά που κάνουν οι εδώ μετανάστες, εδώ.

Τρίτον αν αυτή την επιστολή την έχουν γράψει παιδιά μεταναστών θα κάτσω να με .... ένας ένας οι πατεράδες τους (αλλά αν όχι θα κάτσουν αυτοί να τους ..... εγώ).

Καλά θα κάνουν αυτοί οι σαχλαμάρες και τα βλαμμένα κομματόσκυλα, να κοιτάξουν την δουλειά τους και να μη βάζουν σαν ασπίδα τα παιδιά τους για τις βλακώδεις κομματικές τους απόψεις. Αν θέλουν να αγωνιστούν να έρθουν εδώ να το κάνουν. Κατοικώντας στην πλατεία Αττικής και Βικτωρίας και όχι πίνοντας καφέ στην Königs Allee ή παίζοντας μπαρμπούτι στα Ελληνικά καφενεία της Γερμανίας.

Αει σιχτίρ πια με αυτά τα πυροβολημένα άτομα που εδώ καίγεται το πελεκούδι και αυτοί τον χαβά τους.

Κώστας Παπάζογλου
Κώστα καλά όλα αυτά που γράφεις. Αλλά που διαφωνείς με αυτά που γράφουν τα παιδιά;
Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει πως πλακώνανε κάτι φασιά έναν Τούρκο και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα και πως αν δεν πήγαιναν κάποιοι Έλληνες θα τον είχαν αφήσει νεκρό.
Ψέμματα μου έλεγε; (παρεμπιπτόντως αριστερός δεν ήταν ο πατέρας μου)

Αλήθεια η ΧΑ έχει πρόβλημα μόνο με τους λαθρομετανάστες ή και με τους νόμιμους; Διότι εγώ έχω καταλάβει πως έχει με όλους όσους δεν είναι ανοιχτόχρωμοι και Έλληνες...
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Φίλε μου erling! Αυτό που με κάνει έξαλλο είναι όταν κάποιοι χρησιμοποιούν τα παιδιά (γιατί γράφουν στον δημοσιογραφικό φακό) για να περάσουν τις κομματικές ιδέες τους, όποιες και να είναι και απ'όπου και να προέρχονται.

"Σαν παιδιά μεταναστών στην Γερμανία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ρατσιστική βία, τι σημαίνει ναζισμός." Αυτό αν το έχει γράψει παιδί εμένα να με φτύσεις.

"Εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη δράση ναζιστικών οργανώσεων στη Γερμανία σαν τη Χρυσή Αυγή, που επιτίθενται στους ξένους εργάτες που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία." Οταν το διαβάζει κανείς αυτό νομίζει πως στην Γερμανία οι ξένοι αμύνονται για την ζωή τους καθημερινά. Αλλά αν και ψέμα κάνει εντύπωση.

Το ότι κάποιοι έδειραν έναν Τούρκο όπως περιγράφεις από μόνο του δεν μου λέει τίποτε! Δεν σημαίνει ξαφνικά πως επειδή έγινε κάτι τέτοιο μπορεί κανείς να γενικεύσει την κατάσταση.

Διαφωνώ λοιπόν κυρίως με το "ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ" όχι με τόσο με το τι γράφεται σε αυτή την επιστολή. Γιατί αν το γράφουν παιδιά, εγώ θέλω να τα γνωρίσω αυτά τα παιδιά, που ενδιαφέρονται τόσο για το τι κάνει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Τέλος σχετικά με την Χρυσή αυγή διαφωνώ με τις μεθόδους της αλλά διαφωνώ και με την άλλη πλευρά που θέλει όλους αυτούς τους παρανόμως ερχόμενους να τους συμπεριφερθούμε με τον τρόπο που οι Ελληνες νομίμως πήγαν μετανάστες στην Γερμανία.

Φιλικά
Κώστας
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Συμφωνούμε σε όλα, από εκεί που λες για χρήση των παιδιών γιατί γράφουν, μέχρι τους παράνομους μετανάστες.
Αλλά επαναλαμβάνω την ερώτησή μου, η ΧΑ έχει πρόβλημα μόνο με τους παράνομους;

υ.γ. Η επιστολή στάλθηκε στο http://www.mathites.gr/?p=832, περισσότερα δεν γνωρίζω..
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Βρε erling φίλε μου! Εγώ δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής ούτε και κανενός άλλου κόμματος! Και μάλλον δεν θα είμαι ποτέ διότι συχαίνομαι αυτό το όσο μας βολεύει είμαστε έτσι και όταν παύει να μας βολεύει είμαστε αλλιώς.

Πολλές φορές συμφωνώ μαζί τους σε κάποια θέματα αλλά συμφωνώ επίσης και σε κάποια άλλα με το ΚΚΕ. Αυτό τι σημαίνει ότι το ΚΚΕ είναι σωστό σε όλα? Οταν θα βρεθεί ένα κόμμα που θα αγαπάει την Ελλάδα ΓΙΑ την Ελλάδα έλα να το βγάλουμε μέχρι τότε...

Τώρα τι πιστεύει η ΧΑ και αν είναι μόνο εναντίων των μαύρων άσπρων σχιστομάτηδων κλπ δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει με την έννοια πως κανένα κόμμα δεν είναι τέλειο. Αυτό που ξέρω είναι πως πρώτον καλυπτόμενοι πίσω από την ΧΑ μερικοί βρίσκουν ευκαιρία να βγάζουν τα σώψυχά τους δέρνοντας ότι έχει διαφορετική άποψη, αλλά από την άλλη είναι και οι μόνοι που δηλώνουν εμπράκτως την αντίθεσή τους στην διάλυση της έννομης τάξης. Ολοι οι άλλοι όλο ευχολόγια είναι... και πρέπει να γίνει αυτό και πρέπει να γίνει το άλλο... χωρίς επί της ουσίας να κάνουν τίποτε. Αντιθέτως έχουν φτάσει να υπερασπίζονται περισσότερο τους παράνομους από τους νόμιμους Ελληνες. Ημαρτον πια...

Ε! αυτό έχει και όρια και κάπου πρέπει να πάψει! Δεν θα φοβάμαι και πως θα μιλήσω στην ίδια μου την χώρα επειδή κάποιοι παράνομοι γίνηκαν πολλοί. Ενώ από την άλλοι έχουν την υποστήριξη των δήθεν δημοκρατών οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι ψήφους.

Αι σιχτίρ ποια με αυτή την βλακεία. Αν δεν σ' αρέσει κύριε και άμα νομίζεις πως αδικείσαι αι τράβα σπίτι σου που δεν αδικείσαι και όλα είναι όμορφα. Ηρθες εδώ να βρεις την τύχη σου ε δεν μας γαμ.... κιόλας απαιτόντας να σου πούμε και ευχαριστώ.

Φιλικά (πάντα :-) )

Κώστας
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Φασίστας ξε-φασίστας μια χαρά τα είπε.

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Aντιφασιστική συγκέντρωση ΤΩΡΑ στο Bόλο

Aντιφασίστες/ριες έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, ώστε να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στο μοίρασμα μισανθρωπιάς και λαϊκισμού που ανήγγειλαν οι ναζί με πρόσχημα την διανομή τροφίμων. Γύρω στα 100 συντρόφια αυτη τη στιγμή, όποιος/α μπορεί να κατεβεί σύντομα
Ούτε στο Βόλο, ούτε πουθενά.
Η παρέμβαση συνεχίζεται, ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος απέναντι από τη "συνάντηση", οι αγουροξυπνημένοι ασφαλίτες ξυνίζουν που δεν θα πάρουν σπίτι καμιά κούτα μακαρόνια...

https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1444356

Αποτέλεσμα? Ματ, ξύλο, ο λαουτζίκος που πήγε να πάρει ένα πακέτο μακαρόνια να εισπνέει χημικά, προσαγωγές, ξαναμανα πορεία διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές, κλειστοί δρόμοι στην αγορά η οποία περιμένει αυτό το τριήμερο για να ζωντανέψει λίγο επιτέλους, και ο κύκλος συνεχίζεται.
Τώρα το ποιος βοηθάει το λαό και ποιος δημιουργεί πρόβλημα, αποφασίστε το εσείς
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτό το indymedia τι είναι? Γιατί αν αυτοί θεωρούν τους χρυσαυγήτες άξεστους τότε οι ίδιοι είναι επιεικώς ηλίθιοι!! Δηλαδή κατάλαβα καλά? Πήγαν να διαδηλώσουν γιατί οι χρυσαυγήτες μοίραζαν φαί και είναι και περίφανοι? Και τους κάνει και εντύπωση που τους μάζεψε η αστυνομία?? :astrakia
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

MacPap έγραψε:Αυτό το indymedia τι είναι?
Είναι ιστότοπος ο οποίος φιλοξενείται δωρεάν σε διακομιστή του ΕΜΠ και χρησιμοποιούνται για την σύνδεσή του γραμμές του ΟΤΕ δωρεάν.

http://www.thermopilai.org/content/e-th ... ia-sto-emp

http://stop-indymedia.blogspot.gr/2008/ ... media.html
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Haridimos έγραψε:...Είναι ιστότοπος ο οποίος φιλοξενείται δωρεάν σε διακομιστή του ΕΜΠ και χρησιμοποιούνται για την σύνδεσή του γραμμές του ΟΤΕ δωρεάν...
Μάιστα... :astrakia
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”