Xρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα άγνωστο όμως το πώς, πού και ..

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Xρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα άγνωστο όμως το πώς, πού και ..

Δημοσίευση από MacPap »

Ομπάμα: Xρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα στη Συρία άγνωστο όμως το πώς, πού και πότε

Εικόνα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο πως υπάρχουν αποδείξεις ότι χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν στο εσωτερικό της Συρίας, εξακολουθούν όμως να υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την χρήση τους.

Χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση «αλλαγή παιχνιδιού», ο Ομπάμα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει ακόμη καταστεί γνωστό πώς χρησιμοποιήθηκαν τα χημικά όπλα, πότε, και από ποιον.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα αναθεωρήσουν» τη στάση τους απέναντι στη Συρία, αν αποδειχθεί ότι το καθεστώς της Δαμασκού χρησιμοποίησε χημικά όπλα εναντίον των εξεγερμένων, σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Προειδοποίησε όμως κατά της λήψης βιαστικών αποφάσεων για το θέμα αυτό τη απουσία ακριβών και συγκεκριμένων στοιχείων.

"Θέλω να είμαι βέβαιος ότι έχουμε όλα τα στοιχεία. Είναι αυτό που ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να αναμένει», τόνισε.

Πηγή:ΑΜΠΕ

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Xρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα άγνωστο όμως το πώς, πού κα

Δημοσίευση από MacPap »

Δεν ξέρουμε πώς, πού και πότε χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα στη Συρία όμως είμαστε σίγουροι πως χρησιμοποιήθηκαν!!!!

"Θέλω να είμαι βέβαιος ότι έχουμε όλα τα στοιχεία. Είναι αυτό που ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να αναμένει"

Και ποιος έχρησε τον Αμερικανικό λαό δικαστή του κόσμου?
Εικόνα
thanos

Δημοσίευση από thanos »

ετσι δεν ελεγαν και για το ιρακ στα Ηνωμένα Εθνη με τον Πάουελ, και μετα ελεγαν συγνώμη καναμε λαθος?
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ!!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”