Ποια σημαία κατέβασε ο κ. Μανώλης Γλέζος;
-
UltiMo_
Re: Ποια σημαία κατέβασε ο κ. Μανώλης Γλέζος;
εγώ απο τα βιντεάκια έβγαλα ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα. είναι δυνατόν, άλλα να λέει ο ένας και άλλα ο άλλος? να λένε οτι άλλαξαν ρούχα στη βάση της σημαίας, και μετά απο λίγο να λένε οτι ξαναάλλαξασν ρούχα δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο? Δηλαδή κουβαλούσαν δύο αλλαξιές ρούχα μαζί τους? Ή να λένε ατάκες όπως "πές τους εσύ μανώλη, εγώ δεν θυμάμαι"
Εμένα μου φαίνεται για μια ποιητική, ρομαντική, προπαγάνδα απο δύο μικρά τότε παιδιά, με σκοπό να γεμίσει τους Έλληνες θάρρος.
Εμένα μου φαίνεται για μια ποιητική, ρομαντική, προπαγάνδα απο δύο μικρά τότε παιδιά, με σκοπό να γεμίσει τους Έλληνες θάρρος.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Δεν είχαν δυο αλλαξιές ρούχα!!! 
Εβαλαν ο ένας τα ρούχα του άλλου!
Πέραν αυτού όμως το απόκομμα της εφημερίδας δεν μπορεί να είναι ψέμα! Επίσης το ότι χαρακτηρίζεται η σημαία ως "κυματίζουσα" κλπ δεν είναι λόγια των Γερμανών αλλά αυτών που έγραψαν στην εφημερίδα το άρθρο.
Εβαλαν ο ένας τα ρούχα του άλλου!
Πέραν αυτού όμως το απόκομμα της εφημερίδας δεν μπορεί να είναι ψέμα! Επίσης το ότι χαρακτηρίζεται η σημαία ως "κυματίζουσα" κλπ δεν είναι λόγια των Γερμανών αλλά αυτών που έγραψαν στην εφημερίδα το άρθρο.
-
erling
Το ότι κατέβηκε η σημαία είναι γεγονός.
ΝΕΟ ΒΗΜΑ

ΒΡΑΔΥΝΗ

«Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τα φρένας που υπεξήρεσαν εν ώρα νυχτός τη γερμανικήν σημαίαν την ώρα που αυτή εκυμάτιζεν επί της Ακροπόλεως παραπλεύρως της δικής μας ελληνικής σημαίας»
ΝΕΟ ΒΗΜΑ

ΒΡΑΔΥΝΗ
«Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τα φρένας που υπεξήρεσαν εν ώρα νυχτός τη γερμανικήν σημαίαν την ώρα που αυτή εκυμάτιζεν επί της Ακροπόλεως παραπλεύρως της δικής μας ελληνικής σημαίας»
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Δεῖτε τὸ παρακάτω βίντεο.
21:55
Ξεκινὰ ἠ ἀναφορὰ στὸν Γλέζο.
22:07
Τὸ περιστατικὸ μὲ τὴν ἀρπαγὴ τῆς σημαίας.
21:55
Ξεκινὰ ἠ ἀναφορὰ στὸν Γλέζο.
22:07
Τὸ περιστατικὸ μὲ τὴν ἀρπαγὴ τῆς σημαίας.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Δηλαδή δεν κόψανε το συρματόσχοινο με τα δόντια τους? Κρίμα, και ήταν τόσο πιστευτό..
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
- MacPap
Ποιος είναι αυτός πάλι?
-
erling
Απορώ με τον εαυτό μου... άντεξα 11 ολόκληρα λεπτά!!!!
υ.γ. Το έστειλε στην Ελληνοφρένεια και στον Κανάκη; Αντε μπας και χρησιμοποιήσει το ταλέντο του να βγάλει κανένα φράγκο...
υ.γ. Το έστειλε στην Ελληνοφρένεια και στον Κανάκη; Αντε μπας και χρησιμοποιήσει το ταλέντο του να βγάλει κανένα φράγκο...
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Αφού πλέον στο 2013 η ελεύθερη γνώμη ποινικοποιήθηκε. Αν βγει δημοσίως ο βλάσφημος, θα τον βάλουνε φυλακή. Ο Γλέζος χωρίς αποδείξεις, είναι εθνικός ήρωας της αριστεράς! (Άσχετα αν όταν "κατέβαζε την σημαία" ήταν εθνικιστής). Απο την άλλη ο Μπέος χωρίς αποδείξεις και χωρίς δικαστήριο, στη φυλακή!
Η ρεπούση που λέει οτι δεν έγινε ποτέ γενοκτονία των ποντίων και των μικρασιατών, αθώα. Ο μιχαλολιάκος που λέει οτι δεν έγινε ολοκαύτωμα, στην κρεμάλα!
Στην Ελλάδα του 2013 η χούντα ολοκληρώθηκε. Απαγορεύεται η προσωπική γνώμη. Ο γάιδαρος πετάει. Όποιος πει οτι δεν πετάει, φυλακή. Απαγορεύεται να πεις το αντίθετο.
Αλήθεια όποιος είναι κατά της τρόικας και των Γερμανών, είναι ρατσιστής?
Η ρεπούση που λέει οτι δεν έγινε ποτέ γενοκτονία των ποντίων και των μικρασιατών, αθώα. Ο μιχαλολιάκος που λέει οτι δεν έγινε ολοκαύτωμα, στην κρεμάλα!
Στην Ελλάδα του 2013 η χούντα ολοκληρώθηκε. Απαγορεύεται η προσωπική γνώμη. Ο γάιδαρος πετάει. Όποιος πει οτι δεν πετάει, φυλακή. Απαγορεύεται να πεις το αντίθετο.
Αλήθεια όποιος είναι κατά της τρόικας και των Γερμανών, είναι ρατσιστής?
-
erling
Ποια ελεύθερη γνώμη ποινικοποιήθηκε τώρα;
Έχω χάσει επεισόδια;
Έχω χάσει επεισόδια;