Βία στα γήπεδα
-
erling
Re: Βία στα γήπεδα
Πάντως η επιθυμία μου δεν εκπληρώθηκε ακόμα....
Θα το σκεφτώ.....
Θα το σκεφτώ.....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Εξαλλοι με Ουκάρerling έγραψε:UltiMo_ έγραψε:Μπορείς να τον απολαύσεις και εδώ "αυτόν που προσπάθησε να πετάξει τις φωτοβολίδες στο Βόλο"
Πρόσεξε στο 0:11 για τι παίχτη μιλάμε, και σταματήστε όλοι με την καραμέλα, "για όλα φταίει ο μπέος"
Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή με τον Κεντάλ Ουκάρ, ύστερα από όσα φαίνεται πως ισχυρίστηκε ο Γάλλος μέσος μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 31χρονος άσος έλεγε πως θα φύγει την Κυριακή να πάει να παντρευτεί στην πατρίδα του και δεν ξέρει αν θα γυρίσει προκειμένου να ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου (9/6,20:00).
Στις τάξεις της ομάδας είναι εκνευρισμένοι με τη στάση του έμπειρου χαφ και αν αποφασίσει να αποχωρήσει, χωρίς άδεια τον περιμένουν έπειτα «βαριές» κυρώσεις.
Οι επιτελείς του Ηρακλή είναι έξαλλοι με τον ποδοσφαιριστή, καθώς τον είχαν ενημερώσει έγκαιρα ότι αν ο Ηρακλής πήγαινε στα πλέι οφ θα έπρεπε να αλλάξει ημερομηνία γάμου. Ο Ουκάρ δεν το έκανε και τώρα απειλεί να φύγει!
bluearena
παίχτης διαμάντι!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_

τίτλοι ειδήσεων
4αρα ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ηρακλή!
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και ισοπέδωσε τον Ηρακλή με 4-0
«Ζωγράφιζαν» στο γήπεδο θυμίζοντας εποχές SuperLeague.
Το μεγάλο και βαρύ σκορ τα λέει όλα
Ολυμπιακός Βόλου διέλυσε με 4-0 τον Ηρακλή
Ένας παθιασμένος Ολυμπιακός Βόλου, «σκόρπισε» στους... τέσσερις ανέμους τον Ηρακλή
Ντόρτια ο Ολυμπιακός Βόλου με σούπερ Μάριο!
Με "τεσσάρα" επί του Ηρακλή ο Ολυμπιακός Β. βαδίζει προς τη Σούπερ Λιγκ
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
Να πως καθαρίζουν υποθέσεις με στημένα παιχνίδια στην Ρουμανία....
-
UltiMo_
ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ώρα έφτασε!!!
Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την Super league!!!
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος. Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ.
paeolympiakosvoloufc.gr
Η ώρα έφτασε!!!
Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την Super league!!!
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος. Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ.
paeolympiakosvoloufc.gr
-
erling
Δηλαδή αν τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός θα βγει ο Ηρακλής ;;;; Δεν πάμε καθόλου καλά.....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Δε νομίζω να τιμωρηθεί. Το κακό για το Βόλο είναι οτι χάσαμε και τη δεύτερη πολύτιμη θέση. Ίσως κάποια άλλη ομάδα σαν την ΑΕΚ αποφασίσει να πέσει και να ανέβει και δεύτερη ομάδα superleague
Πάντως ούτε αδικίες, ούτε διαιτησίες, χτες ο Παναιτωλικός έπαιξε άψογα. Ειδικά μετά απο συνεχείς μετακινήσεις και κούραση της ομάδας, ενώ ο Βόλος στην έδρα του με ρεκόρ εισιτηρίων football league και άπειρο κόσμο να τραγουδάει, δεν κατάφερε μια σέντρα της προκοπής να βγάλει.
Και έτσι έχουμε 2 Βολιώτικες ομάδες στον πάτο. Καλά να πάθουμε αφοί αντί να υποστηρίξουμε η μια την άλλη, κοιτάμε να φαγωθούμε και να κόψει η μια την άνοδο της αληνής
Πάντως ούτε αδικίες, ούτε διαιτησίες, χτες ο Παναιτωλικός έπαιξε άψογα. Ειδικά μετά απο συνεχείς μετακινήσεις και κούραση της ομάδας, ενώ ο Βόλος στην έδρα του με ρεκόρ εισιτηρίων football league και άπειρο κόσμο να τραγουδάει, δεν κατάφερε μια σέντρα της προκοπής να βγάλει.
Και έτσι έχουμε 2 Βολιώτικες ομάδες στον πάτο. Καλά να πάθουμε αφοί αντί να υποστηρίξουμε η μια την άλλη, κοιτάμε να φαγωθούμε και να κόψει η μια την άνοδο της αληνής
-
erling
Μ'αρέσει που χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο...Σωστός....
Δουλειά δεν είχα και έπεσα στο παρακάτω:
edit
Ούτε και εγώ συμφωνώ στο να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός αλλά και ο Ηρακλής πριν 2 χρόνια με την ίδια κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαίρου) τιμωρήθηκε με απώλεια βαθμών.. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις....
Δουλειά δεν είχα και έπεσα στο παρακάτω:
Για... το "καλό της πόλης";;;
Σήμερα καλείσθε άπαντες: Διοίκηση, Ποδοσφαιριστές , Νικιώτες οπαδοί, να κερδίσετε όλους αυτούς που μας προσέβαλαν απροκάλυπτα, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις και στα τοπικά έντυπα!!!
Κάποιοι... "γλοιώδεις" τύποι, λένε για... "το καλό της πόλης" να ανέβει μια ομάδα...
Ένα "καλό" το οποίο κάποιοι το 2005 δεν το κοίταξαν, διότι έπαιξαν "καθαρά" και "τίμια" και οφείλουμε να τους... "συγχαρούμε" για την τότε στάση τους.
Όμως να το αποζητούν εν έτη 2013, είναι καθαρά υποκρισία!
Η απάντηση μας είναι η εξής :" E... όχι, δεν θέλουμε το καλό της πόλης, παρά μόνο το καλό της ομάδας μας"!!!
Το καλό της πόλης είναι να έχουν οι δημότες αξιοπρεπή διαβίωση και σοβαρούς πολιτικούς άρχοντες, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια!!!
Κάποιος ευτραφής "φίλαθλος" σε ραδιοφωνική παρέμβαση, πέρα από τα όσα καταλόγισε σε εμάς τους Νικιώτες οπαδούς, πρόβλεψε με σιγουριά ότι σύντομα δεν θα υπάρχουμε και ως ομάδα!
Θα κάνουμε λοιπόν την χάρη στον εν λόγω "φίλαθλο" και στους... "παρατρεχάμενους" να κερδίσει η ομάδα τους για... "το καλό της πόλης";;;
Η απάντησή μας. σε λίγες ώρες.
Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό...
ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
edit
Ούτε και εγώ συμφωνώ στο να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός αλλά και ο Ηρακλής πριν 2 χρόνια με την ίδια κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαίρου) τιμωρήθηκε με απώλεια βαθμών.. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις....
-
UltiMo_
είναι γνωστό εδώ οτι οι φίλαθλοι της νίκης, είναι πιο πολύ αντιολυμπιακοί παρά νικιώτες. χαίρονται με την λύπη του άλλου. Αποκορύφωμα, όταν ο Μπέος ασχέτως ομάδας, στον προσωπικό του αγώνα με την δικαιοσύνη, μπήκε φυλακή, αυτοί ψήνανε αρνιά στο δρόμο. Η κλασσική παροιμία. Δε με νοιάζει αν έχω ωραίο σπίτι, αλλα θέλω να καεί το σπίτι του γείτονα. Όταν Ολυμπιακος-Νίκη ήρθε 1-1 εμείς κλαίγαμε τους 2 χαμμένους βαθμούς και αυτοί πανηγύριζαν, αν και μόλις είχαν χάσει κάθε μαθηματική ελπίδα και θα έπρεπε να κοιτάνε αυτό. Και πλέον ασχολούνται με τον Μπέο πιο πολύ απο εμας, αφου απο τότε έχουν αλλάξει άλλοι 3 πρόεδροι. Στα πλέυ οφ, ο σκοπός τους ήταν μόνο να κόψουν βαθμούς απο το Βόλο, ανοίγοντας τα πόδια στο Παναιτωλικό και διατηρώντας ισοπαλίες με το Βόλο.
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, τα πλέυ οφ τελείωσαν και τώρα η κάθε ομάδα κάνει τον απολογισμό της. Αυτοί αντι για απολογισμό ασχολούνται πάλι με το Βόλο. Τέτοιο κομπλεξ δεν υπάρχει σε καμμία άλλη πόλη.
Κορυφαίο της χθεσινής βραδιάς, μετά την λήξη, 15-18 χιλιάδες κόσμος, κόσμο που ούτε ομάδες superleague δεν μαζέυει, απογοητευμένοι αλλα όρθιοι, να χειροκροτάνε και τις δύο ομάδες. Ενώ στα διπλανά club της νίκης, αντι να κοιτάνε την τεσσάρα που φάγανε και τους 3 μόλις βαθμούς που μαζέψανε σε όλα τα play off, να πανηγυρίζουν την ήττα του Βόλου
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, τα πλέυ οφ τελείωσαν και τώρα η κάθε ομάδα κάνει τον απολογισμό της. Αυτοί αντι για απολογισμό ασχολούνται πάλι με το Βόλο. Τέτοιο κομπλεξ δεν υπάρχει σε καμμία άλλη πόλη.
Κορυφαίο της χθεσινής βραδιάς, μετά την λήξη, 15-18 χιλιάδες κόσμος, κόσμο που ούτε ομάδες superleague δεν μαζέυει, απογοητευμένοι αλλα όρθιοι, να χειροκροτάνε και τις δύο ομάδες. Ενώ στα διπλανά club της νίκης, αντι να κοιτάνε την τεσσάρα που φάγανε και τους 3 μόλις βαθμούς που μαζέψανε σε όλα τα play off, να πανηγυρίζουν την ήττα του Βόλου
-
erling
Κάτι που διάβασα για ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ έχει βάση;