Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Re: Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Και επειδή εκβιάζει δηλαδή το κράτος οτι θα πάρει τα κτήρια πίσω, και τους παππούδες οτι θα τους στείλει στο πυρ το εξώτερο, μπορεί άνετα να κοστολογεί τις υπηρεσίες της έτσι?

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Μάλλον δεν κατάλαβες! Είναι μια συμφωνία που έγινε! Το κράτος θα είναι αυτό που θα εκβιάσει αν πει σταματάω να σας πληρώνω!

Οσο για τις πληρωμές σου ξαναλέω δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτε και για κανένα μυστήριο!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Και ο εκβιασμός "αν δεν πληρώσεις θα σε κάψει ο θεός" πως θα γίνει να βγει απο το κεφάλι των ηλίθιων που διαιωνίζουν το φαινόμενο? Η πλύση εγκεφάλου που λέει οτι όσο πιο πολλά λεφτά δώσεις στον παπά, τόσο πιο πολλά κουπόνια έχεις για όταν θα γίνει η κλήρωση για μια θέση στον παράδεισο
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτό φίλε μου είναι πρόβλημα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) που εμπίπτει στην κατηγορία με πηδα..... και εγώ συνεχίζω και τους ψηφίζω!!!

Αν πάντως βάλουμε στην ζυγαριά τι προσφέρει η εκκλησία και τι παίρνει πίσω από το κράτος προσφέρει απείρως περισσότερα!! Αλλά δυστυχώς δεν διαφημίζει σωστά το έργο της! Ίσως από την άλλη καλά κάνει!!!

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα!! Πρόσφατα πριν 2 εβδομάδες παντρεύτηκε ένα φιλικό μου ζευγάρι στο εκκλησάκι κάτω από τον Λυκαβηττό και δεν πλήρωσαν τίποτε εκτός από κάτι ψηλά (στην κυριολεξία ψηλά 10-20 ευρώ) για το ρεύμα. Αν τώρα επιλέξεις να παντρευτείς στην μητρόπολη παρουσία του Πατριάρχη, με όλους τους πολυέλαιους αναμμένους και ορχήστρα 42 ψαλτάδων ε! ας πρόσεχες!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Συμφωνώ με macpap. Και από ιδία πείρα θα πως πως και στα 4 μυστήρια που έβαλα το χέρι στην τσέπη, πήρα ανάλογη απόδειξη (και ήταν ψιλά όπως λέει ο macpap).
Μπορεί το κράτος να πληρώνει τους μισθούς, σαν αντάλλαγμα όπως είπε ο macpap, αλλά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ δεν τους πληρώνει βεβαίως.....
Οπότε αν θέλει 45 πολυελαίους και full aircondition, ε πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”