Είπαμε και ξαναλέμε Safari = Apple! Safari σε windows δεν είναι Safari σε Apple!!!
Τι δεν κατάλαβες? Οχι πες μου ΤΙ ΔΕΝ κατάλαβες?
Τι Browser χρησιμοποιήτε;
- MacPap
-
UltiMo_
Re: Τι Browser χρησιμοποιήτε;
Σου είπα τι ΔΕΝ καταλαβαίνω.
"δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος η apple να ασχοληθεί να βγάλει μια τέτοια έκδοση"
"δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος η apple να ασχοληθεί να βγάλει μια τέτοια έκδοση"
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Διότι η Apple κατασκευάζει και το λειτουργικό και το μηχάνημα η ίδια!! Γιαυτό δεν έχουν προβλήματα οι χρήστες της!!! Τώρα κατάλαβες?
-
UltiMo_
Άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Για τον ίδιο λόγο που η ferrari φτιάχνει σασί και μηχανή η ίδια!
Για να έχει ο κάθε χρήστης της ένα μηχάνημα που λειτουργεί πάντα!!! Χωρις γυιού και κόρες χωρίς κολλήματα και πονοκεφάλους του στυλ γιατί δεν δουλεύει τώρα!!
Αλλά επαναλαμβάνω αν δεν έχεις κάτσει σε ένα Apple δεν μπορείς να το καταλάβεις τι σημαίνει δεν ασχολούμαι με το μηχάνημα πατάω το κουμπί και λειτουργεί!
Για να έχει ο κάθε χρήστης της ένα μηχάνημα που λειτουργεί πάντα!!! Χωρις γυιού και κόρες χωρίς κολλήματα και πονοκεφάλους του στυλ γιατί δεν δουλεύει τώρα!!
Αλλά επαναλαμβάνω αν δεν έχεις κάτσει σε ένα Apple δεν μπορείς να το καταλάβεις τι σημαίνει δεν ασχολούμαι με το μηχάνημα πατάω το κουμπί και λειτουργεί!
-
UltiMo_
άλλα ρωτάω εγώ και άλλα λες εσύ. εγώ σε ρώτησα γιατι ασχολήθηκε η apple να βγάλει έκδοση safari για χρήστες windows.
εφόσον η φαντασμαγορική εμπειρία mac είναι συνδυασμένη macintosh + macOS
-
pipinos1976
Για μάζεμα πελατών. Τους δίνεις κάτι για να τους τραβήξεις προς το μέρος σου. Όπως τόσα χρόνια η MS έδινε "δωρεάν" τα Windows και το Office (τα έχουν παραδεχθεί αυτά), όπως έδωσε τα 8άρια με 15 ή 30€ (δήλωνες ότι αγόρασες υπολογιστή το τελευταίο εξάμηνο, χωρίς ΚΑΜΙΑ απόδειξη, και σου τα έδιναν 15€) έτσι και οι άλλοι δίνουν κάτι για να γίνουν συνήθεια στους "πελάτες".UltiMo_ έγραψε:άλλα ρωτάω εγώ και άλλα λες εσύ. εγώ σε ρώτησα γιατι ασχολήθηκε η apple να βγάλει έκδοση safari για χρήστες windows.
Ευχαριστώ.
- MacPap
Τώρα κατάλαβα!! Ο λόγος μάλλον είναι το i-phone το οποίο παίρνει τα bookmarks από το Safari αν θες! Τοι αυτό ισχίει και για το itunes.!