Τα γκολ μπήκαν 7-16-21-41-53-64-67-68 (πέναλτι)
Όσον αφορά το πέναλτι που είπες, όταν ο αντίπαλος βλέπει πως θέλεις να τον ξεφτιλίσεις, εε δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει... μπορεί να σε δώσει και τα πόδια στα χέρια.....(ευτυχώς που από ότι διάβασα δεν συνέβηκε κάτι τέτοιο)
Βία στα γήπεδα
-
erling
Re: Βία στα γήπεδα
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
erling
Ultimo , τι παίζει με Austrian boys και Ο.Β. ; κάτι για διάλυση ακουσα. Για τα επεισόδια με Ν.Β.;
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
χόντρυνε πολύ το παιχνίδι και απο τις δύο πλευρές. και δεν τα βλέπω καλά τα πράματα.
απο τη μία καλά τους κάνανε κατα τη γνώμη μου. μέσα στον αγώνα δεν μπορείς βέβαια να σταματήσεις τον διπλάνό σου όταν ξεφεύγει, αλλα τους μπαχαλάκηδες, μπορείς να τους απομονώσεις απο πριν.
απο την άλλη το πρόβλημα δε λύνεται έτσι. οι μπαχαλάκηδες μπορούν να πάνε να κολλήσουν σε ένα απο τα άλλα 4 club και να μην αλλάξει τίποτα απολύτως
απο τη μία καλά τους κάνανε κατα τη γνώμη μου. μέσα στον αγώνα δεν μπορείς βέβαια να σταματήσεις τον διπλάνό σου όταν ξεφεύγει, αλλα τους μπαχαλάκηδες, μπορείς να τους απομονώσεις απο πριν.
απο την άλλη το πρόβλημα δε λύνεται έτσι. οι μπαχαλάκηδες μπορούν να πάνε να κολλήσουν σε ένα απο τα άλλα 4 club και να μην αλλάξει τίποτα απολύτως
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕