Η αλλιώς όταν η βλακεία (για να μη πω κάτι άλλο) γίνεται επάγγελμα.
Τίτλος YouTube: "Eaten Alive's Paul Rosolie EXCLUSIVE INTERVIEW - Man Fed To Anaconda Discovery Channel"
Τίτλος YouTube: "Discovery Channel - Eaten Alive - FULL Episode"
Ανακόντα vs Ηλίθιος 1:0....
- MacPap
-
erling
Re: Ανακόντα vs Ηλίθιος 1:0....
Είχα διαβάσει πως έπεσαν πολλές διαμαρτυρίες στο κανάλι που διαφήμιζε την προσπάθεια, γιατί το βίντεο που έδειξαν δεν ήταν αυτό που είδα παραπάνω....αλλά δεν το παρακολούθησα το θέμα...
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Εγώ για να πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει το όλο εγχείρημα.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Διότι γιὰ κάποιους δὲν τοὺς φτάνει τὸ ὄτι ἔχουν σκ*τ* στὸ κεφάλι. Πρέπει νὰ τὸ μάθει κι ὅλος ὁ κόσμος (ὄτι ἔχουν σκ*τ* στὸ κεφάλι).MacPap έγραψε:Εγώ για να πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει το όλο εγχείρημα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
-
rasPUTIN
- Site Admin
MA TI M@Λ@ΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;; ΦΙΛΗΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ...

Όσκαρ... ανοησίας διεδικεί ο 18χρονος Austin Hatfield ο οποίος ανακάλυψε ένα δηλητηριώδες φίδι και για -αδιευκρίνιστο λόγο- αποφάσισε να το φιλήσει.
Ο νεαρός από τη Φλόριδα κολυμπούσε μαζί με φίλους του, όταν ανακάλυψε ένα νερόφιδο.
Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο, ο Hatfield έπιασε το φίδι και προσπάθησε να το φιλήσει.
Το ερπετό, όπως ήταν επόμενο, τον δάγκωσε με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Στη δημοσιότητα δόθηκε μια φωτογραφία του 18χρονου, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο, μετά την ανόητη ενέργειά του.
www.newsbomb.gr
23/04/2015
Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/ma-ti-m.html

Όσκαρ... ανοησίας διεδικεί ο 18χρονος Austin Hatfield ο οποίος ανακάλυψε ένα δηλητηριώδες φίδι και για -αδιευκρίνιστο λόγο- αποφάσισε να το φιλήσει.
Ο νεαρός από τη Φλόριδα κολυμπούσε μαζί με φίλους του, όταν ανακάλυψε ένα νερόφιδο.
Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο, ο Hatfield έπιασε το φίδι και προσπάθησε να το φιλήσει.
Το ερπετό, όπως ήταν επόμενο, τον δάγκωσε με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Στη δημοσιότητα δόθηκε μια φωτογραφία του 18χρονου, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο, μετά την ανόητη ενέργειά του.
www.newsbomb.gr
23/04/2015
Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/ma-ti-m.html
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)